Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 5 z 5

Závit: Ako sa branding bez možnosti práce?

Nováčik
    Dátum registrácie
    04. 2010

Default Ako sa branding bez možnosti práce?

Podporil som to, keď to bolo zadarmo mod, ale povedal, že ste nedostali môjho daru - a potom, aj keď som ti dal PayPay ID transakcie stále neodpovedal.

Teraz som si zaplatil za plnú verziu a značky voľné možnosť, ako dobre - a ja ešte všetky značky na svojich stránkach a žiadne podrobnosti o tom, ako ho odstrániť.

Môžete mi odpovedať na to? Myslím, že je nespravodlivé, že som zaplatil dvakrát a stále to nie je to, čo som zaplatil.

Ako môžem odstrániť značky?
    Naposledy upravil nlpconnections; 11-04-10 v 16:40. Dôvod: Pridal ďalšie smajlík, takže by ste vedela, že som pokojná haha

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Ahoj

Nebol som kontrolu vášho príspevku, že ste tiež napísal, že sa chystáte kúpiť platenú verziu tak ako tak. Takže Nemá zmysel strácať čas. Overil som si to dary práve teraz a vidím, že som dostal darom od NLP pripojenie v januári (s rôznymi ID transakcie) - ste písal o tom v apríli ... Takže to je dôvod, prečo som si myslel, že to nie je prišlo - Overil som len poslednú dary neurobil pred niekoľkými mesiacmi.

Ak máte značky bezplatnú licenciu potom štandardne je odstránený úver odkaz. Môžete sa tiež možnosť potom na odstránenie informácie o verzii vBET vôbec. Pošleme návod, ako to urobiť PM alebo e-mailom, ak niekto žiada.

Máš to, čo ste zaplatili za - môžete si byť istí, že Posielam hodín vám za chvíľu
    Naposledy upravil vBET; 11-04-10 v 22:31. Dôvod: zlé slovo

Nováčik
    Dátum registrácie
    04. 2010

Vďaka za to!

Nováčik
    Dátum registrácie
    06. 2011

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    Ahoj

Nebol som kontrolu vášho príspevku, že ste tiež napísal, že sa chystáte kúpiť platenú verziu tak ako tak. Takže Nemá zmysel strácať čas. Overil som si to dary práve teraz a vidím, že som dostal darom od NLP pripojenie v januári (s rôznymi ID transakcie) - ste písal o tom v apríli ... Takže to je dôvod, prečo som si myslel, že to nie je prišlo - Overil som len poslednú dary neurobil pred niekoľkými mesiacmi.

Ak máte značky bezplatnú licenciu potom štandardne je odstránený úver odkaz. Môžete sa tiež možnosť potom na odstránenie informácie o verzii vBET vôbec. Pošleme návod, ako to urobiť PM alebo e-mailom, ak niekto žiada.

Máš to, čo ste zaplatili za - môžete si byť istí, že Posielam hodín vám za chvíľu
    Keď si kúpim branding bezplatná verzia je všetky tie veci už odstránené?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Ak máte značky bezplatnú licenciu potom štandardne je odstránený úver odkaz. Môžete sa tiež možnosť potom na odstránenie informácie o verzii vBET vôbec.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •