Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 7 на 8 FirstПърви ... 5678 ПоследенLast
Резултати 61 за 70 на 73

Тема: Карта на сайта Generator интеграция

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2011

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Чудесно е, че вече имате отговора. Моля, имайте предвид, че мислим за добавяне на поддръжка в интеграцията на картата на сайта, за да генерираме URL адреси с вече преведени връзки (сега се добавя само езиков код). Имаме идея как да го направим, без да убиваме изпълнението. Тя ще изисква да се отдели кеш за заглавия в vBET и тя ще генерира превод връзка само за тези, които вече са кеширани. По този начин тя няма да убие производителността, като направи хиляди заявки за превод. Не можем да кажем кога точно ще бъде подкрепена. В момента най-големият приоритет е да подкрепим други преводачески услуги, които вече сме внедрили, но някои малки неща трябва да бъдат затворени, преди да ги пуснем. След това ще проверим отворения списък с искания за функции и ще направим приоритети за други задачи
    Имате ли идея, кога ще бъде завършен?

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,
    vBET вече е на почивка - той ще отговори след това

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2011

Quote Първоначално публикувано от kamilkurczak View Post
    Здравейте,
    vBET вече е на почивка - той ще отговори след това
    Това не е добре!

Току-що купих vBET Branding Fee License с помощта на Money by the Minutes чрез Western Union. Кога ще се върне, за да мога да изтегля vBET? Нямам търпение да инсталирам.

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

можете да изтеглите vBET СЕГА****** моля отидете тук: http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2011

Quote Първоначално публикувано от kamilkurczak View Post
    можете да изтеглите vBET СЕГА****** моля отидете тук: http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
    Downloads
    Съжаляваме, но вие не купувате лиценз за vBET3.x/4.x все още. Моля, върнете се към нашия раздел за покупка и купи лиценз, за да бъде в състояние да изтеглите.
    Ако просто купи лиценз, моля, изчакайте до данни ще се актуализират в нашата система.

В случай на някакви въпроси, моля свържете се с нас.

^ ^ ^ Направих го купи. Той не е получил пари още?

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

да го купите от тази сметка (Octavius потребител)? моля да ми изпратите вашия номер на фактурата от PM

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2011

Да, аз го купи от Octavius и аз ще ви изпратим MTCN.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте. Аз съм от почивка. В този момент ние не ОСВОБОЖДАВАНЕ ден за тази функция. Ние все още трябва да прилагат подкрепа за други двигатели tranlsation за vBET3.x (сега само vBET4.x го поддържа). Така че след това ние ще направим планове за други функции

За плащането - виж тук: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9147

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

За съжаление, ако това е пълен въпрос Noob, но в тази част на кода интегрират публикувани от вас:

Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    , ако ми форум е в друга директория, като мина. Тя е в "форуми", трябва да промените това:

Code:
    require_once(DIR. '/forums/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    това, добавете / форуми в предната част / включва?

Благодаря.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Taurus View Post
    За съжаление, ако това е пълен въпрос Noob, но в тази част на кода интегрират публикувани от вас:

Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    , ако ми форум е в друга директория, като мина. Тя е в "форуми", трябва да промените това:

Code:
    require_once(DIR. '/forums/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    това, добавете / форуми в предната част / включва?

Благодаря.

Тя трябва да бъде проблем, тъй като DIR би трябвало вече да включва пътя до директорията на форума. Така че, моля използвайте първо като е.

Страницата 7 на 8 FirstПърви ... 5678 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •