Edit:
качването на вашия форум не работи!
PHP | <PHP /****************** - Анонимен - ZzhbFuTT - Pastebin.com
Edit:
качването на вашия форум не работи!
PHP | <PHP /****************** - Анонимен - ZzhbFuTT - Pastebin.com
Последната промяна е направена от wowglider.de; 20-06-10 В 14:35.
Ти ни даде оригиналния файл с генератор карта на сайта - ние не се нуждаят от това.
Ако Google не може да изтеглите Генератор Карта на вашите файлове, като ги най-вероятно означава, че сте сгрешили. Htaccess файл. Моля, дайте ни съдържание, за да се провери. Можете просто да го поставите в пост в BBCode код, или просто поставете го в пост.
За интеграцията на генератор карта на сайта. Аз разбирам, че имате трудности с разбирането на английски език и превод на Google, не са винаги перфектно. Моля, само лопатар инструкции за интеграция, без някой от нашите код променя. Това означава, просто поставяте код, който дадохме в описан място. Нищо повече. Имахте код в подходящо място, но това не беше нашата интеграция код - това е променено. Да не се правят никакви промени. Просто сложете нашия код на интеграция в подходящо място - имате точно е описано къде да го сложи. Също така моля, не забравяйте да премахнете код на вашия език от езика масив.
Моля, лопатар инструкции и, ако имате проблеми с някои стъпка - моля уведомете точно коя стъпка на интеграция не разбирам - ние ще ви го опиша точно
Моля, обърнете внимание, че ние също предлагат платена услуга за интеграция, за $ 30 - в този случай ние правим всичко за вас на вашия сървър. Но ... Нашият форум е безплатна онлайн поддръжка и интеграция на карта на сайта генератор:
1. Не е необходимо
2. Е много лесно - просто се започне от началото и стъпка по стъпка.
Затова ви съветваме да се справят сами и да предложим отговори на всички въпроси. Ако вие не разбирате някоя част на интеграция инструкции - моля да го точка и ще опишем за вас
Смятате ли, не разбират къде да поставите нашия код за интеграция?
Смятате ли, не се разбират кой код, за да поставите?
Смятате ли не разбират, че трябва да го поставите точно и не се правят никакви промени в нашата интеграция код?
Моля, опишете какво е всъщност причината за проблема ви. Какво ви държи да направя тази интеграция?
Чакаме. Htaccess съдържание и въпроси, ако все още имате някакви
Последната промяна е направена от vBET; 20-06-10 В 15:01.
Google може да теглите моите Sitemaps, това не е проблем, проблемът е, аз не знам как да редактирате. PHP, защото аз го направих, като разбирам след четене "урок".
Аз само трябва да работят. PHP и всичко ще бъде наред.
Имам го сега, за да работи, но то имам навик да добавите допълнителни страници резба, последната стъпка да се направи, аз не разбирам, това е как изглежда сега:
Edit:
и код нещо не работи, защото е твърде дълго: http://pastebin.com/bfrF78E7
Последната промяна е направена от wowglider.de; 20-06-10 В 15:11.
OK така. Сега, когато сте го потвърди за първите страници, можете да го направите, работещи за всички страници в 2 стъпки:
1. Премахване на този допълнителен код, който сте добавили, и го сложи само на 2 код линии по-долу - вътре в най-близкия for контур. В началото на този цикъл. Така че, както е описано в ръководството точно преди тази линия (която сега е на първа линия на код в течение и ще поставим нашия код, преди да го):
2. Когато направите първата част, след това в допълнителен код промени това:Code:$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
Към това:Code:$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, 1, $archived) . '&language=';
Така че основно просто промяна 1 за $ P - Точно както е описано в ръководствотоCode:$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived) . '&language=';
Моля, потвърдете, за да помогне и попитайте за подробности, ако все още се нуждаят от нашите съвети - ние с удоволствие ще ви помогне
Последната промяна е направена от vBET; 20-06-10 В 17:13.
Вашият английски е ужасно, вие казвате неща, но смисълът е друг. Намери решение, като се потърси в други теми, но благодаря за вашата помощ.
Може би мога да помагат на другите:
И още нещо, тъй като аз добавили ви Addon Карта на сайта Създател ми няма да създаде urllist.txt! -> Текст urllist.txt файлов формат (0.00Kb)Code://additional code $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi'); if(!$archived) { $strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/"); $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived); $currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost); $currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost); $lastpost =& $threadrow['lastpost']; $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages); foreach($alanguages as $language) { vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq); } } //end additional code for($p=1; $p<=$totalpages; $p++) { $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls( //this was already in there! vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived),
Последната промяна е направена от wowglider.de; 22-06-10 В 00:00.
е този код, сега наред?
Вашият код все още е грешно. Моля, да го коригира и потвърдете ли все още имат проблем с TXT формат. Моля, вижте коригира кода по-долу
Code:for($p=1; $p<=$totalpages; $p++) { //additional code $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi'); if(!$archived) { $strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/"); $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived); $currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost); $currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost); $lastpost =& $threadrow['lastpost']; $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages); foreach($alanguages as $language) { vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq); } } //end additional code $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls( //this was already in there! - That is why we wrote to put our code BEFORE this line vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived),
Последната промяна е направена от vBET; 22-06-10 В 22:27.
все още не работи правилно:
Понякога това се случва:
<url>
<loc> http://wow.glider-forum.de/hardware/19912-mich-beraten-% 5Bneuer-PC% 5D 3.html </ ЗЗД>
<priority>1216154741</ Приоритет>
<lastmod> </ lastmod>
<changefreq> дневно </ changefreq>
</ URL>
може да се гледа за себе си тук
http://wow.glider-forum.de/sitemap_index.xml.gz
ерес на vbseo_sitemap_functions:
PHP | <PHP /****************** - Анонимен - 7U8a6kXp - Pastebin.com
Снимки:
ImageShack Албум - 2 снимки
Последната промяна е направена от wowglider.de; 23-06-10 В 14:16.
Според кода вината не трябва да е наша. Ние просто използваме приоритет, преброен от vBSEO, особено, че това се случва за връзка без нашия допълнителен езиков код. Моля, коментирайте нашия интеграционен код и проверете дали е ОК без него. Това не -тогава поиска vBSEO екип за подкрепа. Ако е ОК без нашия интеграционен код, тогава моля PM достъп до данните за вашия Admin CP и FTP - ние ще го проверим на вашия сървър и ще работим по решение
Последната промяна е направена от vBET; 23-06-10 В 17:40.