Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 3 на 5 FirstПърви 12345 ПоследенLast
Резултати 21 за 30 на 50

Тема: Съобщение от webmaster инструменти относно неправилна отн-заместник етикети

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Преведено URL първо трябва да бъде намерен в базата данни кеш. Флагове са преведени на адрес вече е преведен на кеш база данни.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Наред - така че какво може да попречи на преведени URL адреса от се в базата данни кеш? В този пример I пуснато по-горе URL адреса на са преведени, но държавата, под чийто флаг плава връзки не са, така че не означава, че те не са в базата данни кеш?

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Ние не са опция за добавяне към базата данни кеш само преведени url адрес - кеш е активиран или не. Ние не поддържа тази разлика. Ако URL адресът е преведена и държавата, под чийто флаг плава корабът няма да бъдат преизчислени след това се URL адрес не се включват в базата данни кеш.
    Това предполага: той работи за гости само с отложено заявки за превод - за изпълнение причини. Повече информация: http://www.vbenterprisetranslator.co...HTML#post13517

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Наред - I са направили всичко посочено в раздела с често задавани въпроси, като по-рано, но флаг URL адрес на не са преведени.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Quote Първоначално публикувано от tavenger5 View Post
    Добре аз мисля, че нещо е буквално да се губи в превод тук.

Аз разбирам как всичко работи. Аз съм Преглед как флаг URL адреси се очаква да бъдат преведени само когато гостите са разглежда страницата. Проблемът е, че те не са били преведени. Това е не защото съм извън квота, защото нещо не работи правилно.

Пример:
    Английски страницата: ** спектър 2 променят apn настройки
    Флаг URL на тази страница за френски: http://cellphoneforums.net/ **/fr/t36...-settings.html
    Флаг URL за френски трябва да бъде: (Français) ** спектър 2 модификация des paramètres de l'apn

Имайте предвид, че на флага URL не са преведени на URL въпреки страници са преведени. Кеша на гости е изчистил, тъй като са направени преводите.
    Отново, вижте по-горе. Аз съм или не е нещо правилно или има корекции в софтуера предотвратяване флагове от показващ преведени URL адрес.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

OK, I изпитва този въпрос.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Quote Първоначално публикувано от Marcin Kalak View Post
    OK, I изпитва този въпрос.
    Благодарим ви - ако той помага, моите форум charset е ISO-8859-1

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Въпросът е, че вашата кука parse_templates се задейства твърде бързо. Моля можете да актуализирате вашия vB.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Quote Първоначално публикувано от Marcin Kalak View Post
    Въпросът е, че вашата кука parse_templates се задейства твърде бързо. Моля можете да актуализирате вашия vB.
    Не съм сигурен/сигурна какво означава това. Не сте означава актуализация на vbulletin 4.2.2 ? Каква е разликата между 1.4.12 и 4.2.2 как parse_templates се обработва?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

.. .or значи актуализира заповедта за изпълнение "Генерирай флагове", която използва parse_templates куката?

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •