Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 5 FirstПърви 1234 ... ПоследенLast
Резултати 11 за 20 на 50

Тема: Съобщение от webmaster инструменти относно неправилна отн-заместник етикети

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Моля, изпратете ми данни за достъп PM Admin CP, база данни и FTP. Аз ще провери какво се случва там

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

изпратен ***.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

изпратен ***.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

За превод на алтернативни връзки за гостите разреши AdminCP -> vBET -> гост кеш -> Използвайте пълен файл кеш за гости. Това позволява на този сайт към гостите няма да трябва да се генерира всеки път и да ускори вашата страница. Следващата версия ще определи това за да не превеждат алтернативната връзки не се появяват на сайта.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Да, който преди това е възможност, но аз го изключен поради тази грешка: http://www.vbenterprisetranslator.co...Op-Guests.HTML

Никога не съм виждал на URL преведени за гостите.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Активирах кеша на гости отново, защото моя google страница отговор пъти изстрел през покрива.

Всеки поглед по този въпрос и когато мога да очаквам прикрепвам за отн заместник Тагове?

Има нещо неправилно конфигуриран в моя край, която пречи на флага URL's от се превежда?

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Разреши Гост кеш не трябва да доведе до проблеми с http://www.vbenterprisetranslator.co...Op-Guests.HTML.
    За превод на алтернативни Тагове трябва да дава възможност AdminCP -> vBET -> гост кеш -> Използвайте пълен файл кеш за гости.
    В следващата версия не са преведени Тагове няма да бъдат добавени към сайта.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Право, а дори и при използване на пълното досие скривалище за гостите е активиран флаг URL АДРЕСА и отн-заместник етикети не са преведени.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Преводи за алтернативни връзки се извличат от кеша на базата данни. Преводи на алтернативни връзки не изтръгнат използването на преводачи api. Линковете се изпращат до преводач api, когато някой влезе в сайта на този език. Целта е да намали разходите за преводи.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Добре аз мисля, че нещо е буквално да се губи в превод тук.

Аз разбирам как всичко работи. Аз съм Преглед как флаг URL адреси се очаква да бъдат преведени само когато гостите са разглежда страницата. Проблемът е, че те не са били преведени. Това е не защото съм извън квота, защото нещо не работи правилно.

Пример:
    Английски страницата: ** спектър 2 променят apn настройки
    Флаг URL на тази страница за френски: http://cellphoneforums.net/ **/fr/t36...-settings.html
    Флаг URL за френски трябва да бъде: (Français) ** спектър 2 модификация des paramètres de l'apn

Имайте предвид, че на флага URL не са преведени на URL въпреки страници са преведени. Кеша на гости е изчистил, тъй като са направени преводите.

Страницата 2 на 5 FirstПърви 1234 ... ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •