Може би превода няма, не знам, но за 5-ти път не моля ви да промените нещо с продукта. Аз просто искам да ми кажете какво е скъсване в 4.1.12!
Може би превода няма, не знам, но за 5-ти път не моля ви да промените нещо с продукта. Аз просто искам да ми кажете какво е скъсване в 4.1.12!
Във вашата версия на vB цел на куките е повреден. В най-новата версия на vB този проблем не се случи. Това не е въпрос, свързан с vBET, но с вб. Ние подкрепяме vBET и нейната интеграция с най-новата версия на vB и други добавки.
Добре. Кои кука са имате предвид? Аз бях разгледани class_bootstrap.php и parse_template/process_templates_complete куките се на същото място в 4.2.2, както е в 4.1.12. Същото важи и за global_bootstrap_complete, global_complete, global_bootstrap_init_start, global_shutdown и техните съответните файлове.
Знам.
Добре направих актуализация на 4.2.2, защото бях уморен от чакане за отговор. Сега аз имам цял нов набор от проблеми: http://www.vbenterprisetranslator.co...lated-URL.HTML
OK. Аз ви отговори в тази тема.
Благодаря. Тези въпроси са били коригирани.
Сега ако не съм липсва нещо, аз съм все още не виждам флагове и отн заместник Тагове са преведени. Те са точно както те са били на 4.2.2 както на 4.1.12.
Последната промяна е направена от tavenger5; 14-12-13 В 14:34.
OK. Ние работим и тест този въпрос.
OK. Намерих разтвор. Последователността на куките в ви е различен от наша, макар че имаме една и съща версия на обемът Vb.
Бързо fix за този въпрос:
- Отиди на AdminCP -> плъгини & продукти -> плъгин мениджър -> продукт: vB предприятие преводач
- Редактиране плъгин Превежда връзка с резба
- Промяна Кука местоположение за Fetch_threadinfo
- Сменете php код на този код:
PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
if($thread[title]) vbet_translateUrls($thread[title]);
- Спестете plugin.
След клирингова къща за кеш алтернативни етикетите трябва да бъдат преведени правилно.
Доволен съм аз ви помогне.
Аз съм все още търси причината за различни за изпълнение кука.