Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 6 на 6

Тема: Къде да поставите вашите знамена за гости?

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Default Къде да поставите вашите знамена за гости?

Къде повечето хора тук мястото им флагове за гости? Ли позицията наистина имат значение?

В момента нашите имат в долния им край. Тук:

Teen Форуми>> Teen Помощ | Teen Съвети и Форуми | Teen Chat <<

, но мислят да го премести в горния или под нашите гости поздравително съобщение.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

По мое мнение позиция имат значение. Е същата като с реклама - когато е скрита някъде на дъното, повечето хора не някога ще го видя ...

Роботи разбира се, ще видите всичко това. Аз не знам роботи прави някакви приоритети, според връзка позиция.

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Този това, което съм мислил, бих искал да постави знамената високо за гости, така че те знаят форум ще превежда, но аз не искам търсачките като отдава приоритет на знамената нашият основен съдържание или нещо подобно

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Michael View Post
    Този това, което съм мислил, бих искал да постави знамената високо за гости, така че те знаят форум ще превежда, но аз не искам търсачките като отдава приоритет на знамената нашият основен съдържание или нещо подобно
    Можете да направите това чрез поставяне на всички преведени URL е в карта на сайта си с по-нисък приоритет

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Как мога да добавя преведени URL адреси към карта на сайта vbseo и ги има по нисък приоритет?

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ние не разследваме това все още. И изглежда, че в най-близко бъдеще, ние имаме други приоритети.
    Можете да попитате vBSEO персонал - карта на сайта генератор е техния продукт и практическото решение за интеграция, е дадено от тях.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •