Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 5 на 5

Тема: Google Email

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Default Google Email

Моето име е Адам Фелдман, и аз съм продуктов мениджър в Google. Виждам, че сте се абонирали за ключ за Google AJAX APIs преди известно време и че имате уеб сайт или приложение, използването на този ключ в страна на сървъра (RESTful) искания.

С цел да се помогне за предотвратяване на легитимни заявки, които произхождат от един IP адрес от класифицирани като автоматизирани запитвания, ние сме сега предлага нов параметър в URL, които могат да бъдат използвани за идентифициране на крайния потребител, която е поискала запитването. Ще припомним, че нашите Условия за ползване изисква, че всяко искане на API да бъдат направени от името на крайния потребител действие, и този нов параметър "userip", трябва да бъдат включени всички от страна на сървъра изисква, за да се гарантира, че вашият ползване на API не е погрешно идентифицирани като злоупотреба.
    Дали това е добавена в vbet?

Благодаря

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Току-що получих същия имейл. Тъй като преминаването на ПР е нова функция на API, аз се съмнявам, че е включен с vBET все още.

Член
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Аз също имам този имейл, какво да правя?

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Той не е - ние не сме в състояние да предскаже бъдещето и да добавите нещо, това, което не е съществува в момента на производство

Какво трябва да направите - просто изчакайте за нова версия, ние ще го подкрепят Има не бърза - не е задължително.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2014

Това е наистина един добър знак за получаване на Google mail, свързани с публикуване на вашия акаунт.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •