Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 5 на 5

Тема: Как да изключите vbet и се поддържа преводи?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Default Как да изключите vbet и се поддържа преводи?

Здравей може някой Кажи ми как да изключите vbet, но да запазите всички преводи, отколкото публикациите връщане? Имам специализиран сървър 2.6 Ghz 12 МБ кеш *** Ram и апарати за неподвижно натоварване е високо, а понякога твърде много, аз бях готова всички оптимизиране лице са осчетоводени около, но тя е направила малка разлика, единственият начин да се смъква сега би бил да блокирате машини за търсене, които разбира би означавало смъртта на нашата общност.

Така че, Бих искала да направите е движение назад, за да се използва само vbseo, но да запазите всички преводи, имам досега. Някой ли може да посъветва моля?

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Здрасти
    vBET не поддържа не превръщането на нови мнения. Можете да се опитате да разшири Вихър кеш TTL, той ще засяга с по-малко използване на процес, но съдържание за гости ще бъде не на дата.
    Направих тест за времето на реакция от websitepulse.com и за orignal страница е: 1.018, както и за translated(as guest) 1.151, следователно може би можем да possiblie разглежда други причини защо форум работи така забавянето.
    Последната промяна е направена от r.dziadusz; 15-04-12 В 12:49.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Здравей съжаление I не били обратно на това по-рано но повечето пъти, когато опитам вашия сайт му надолу.

Моят сайт не работи бавно, какво казвам е натоварване е високо, винаги когато имам vbet в употреба, ако аз назад към vbseo като стандарта, товара на капки, аз съм премества в sever, че сега е **** Ram и 3.2 ГХц процесор (четворна ядро).

Какво е питам е, има ли все пак да спре vBet превода anymore но държа преводи, които са вече в кеша и база данни, така че хората все още могат да посещават www.mysite.com/fr/mythread_content.HTML и видите френски превод, който аз вече разполагам за него.

Превръщането става прекалено скъп, както на Google, така и на Microsoft, са вече платени на преводи, не е твърде много от Apertium и на натоварване на сървъра. Ето защо, за сега бих искал да го изключите от превръщането на други, но все пак позволява на потребителите да виждат съдържание на вече преведени, аз разбирам че там "няма да бъдат преведени ново съдържание и преводите ще бъде стари, но като съдържание на всеки преведени пост не променя (потребители може да редактират си) няма проблем.

Поздрави,
    Саймън

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Какво е питам е, има ли все пак да спре vBet превода anymore но държа преводи, които са вече в кеша и база данни, така че хората все още могат да посещават www.mysite.com/fr/mythread_content.HTML и видите френски превод, който аз вече разполагам за него.
    Няма такива опции в vBET. Но ако искате само да спрат превръщането на нови длъжности - без промяна форум-ефективност - просто премахнете всички ключове/регистрации и т.н. от вашия adminCP -> vBET -> преводи доставчици - ако няма доставчик няма да има нови преводи, но vBET ще използва стари преводи за веднъж преведени публикации

Член
    Дата на присъединяване
    Aug 2012
    Място
    Атланта

Опитайте натоварване балансиране...Използвайте две сървъри. CDN може да помогне също.

Плюс омаловажавам и използват кеширане програми да активирате кеша на браузъра за една седмица.
    Opcode кеширане чрез memcache е най-добрият вариант, защото можете да облак множество сървъри заедно но APC е друг добър вариант

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •