Здрасти
Може ли моля Опишете вашия проблем малко повече specyfic, не мога да напълно разбера ви
???? Защо не разбирате? Както казах, че купих спродукт безплатно копие на vBet, но тя isnt! Тя показва "благодарение на vBET 3.5.4 можете да се насладите автоматично преводи" - > Уау форум | Уау ФеърПлей бот форум Искам да го премахнете!
Последната промяна е направена от vBET; 14-04-12 В 10:56. Причина: BBCode корекция
Казахте ни
В момента vBET има различни версии на brandingfree, така че да можете Моля, кажете ми ако сте сигурни, които сте изтеглили правилният?Моля, изпратете ми нови инструкции как да премахнете, работят в старите, doenst...
Не разбирам ви.
Моля погледнете в моя акаунт.
Купих vbet със свободни търговски марки.
Аз изтеглят и инсталират "vBET354BF.zip", но свободно, нашия форум е не марка как да ПРЕМАХНА авторско право?
Здравей. Моля да учтиви - наистина няма причина да крещиш. Знам, че Радек не разбира ви в първи път, но когато четете съобщението за първия, можете да разберете, че той не е твърде ясна какво искате да премахнете - vBET, марка?... I разбира, но все още не напълно бистър и Радек просто иска ви какво точно означава.
След като той ви казали по начин, учтиви, че има други пакет за снабдяване и просто само можете да изтеглите и да я инсталирате отново. Той има никаква информация преди от вас, че сте вече го е направил.
Така че моля - без възгласи Да - ние виждаме, че имате свободно снабдяване Нашият екип има тази информация към, всеки си пост. Просто ще за проверка на нашите FTP прави BF пакет е ОК, или има някои грешки в него. Аз ще ви даде разтвор в няколко минути след като провери го
Здрасти
Наистина е бъг в BF освобождаване - моля го изтеглите отново и качване на нови файлове на вашия сървър.
Съжаляваме за вашия проблем. Потвърдете прави, проблемът е разрешен.
Не получавате ме погрешно, аз е не възгласи, аз просто искам да стане ясно какво искам... си работа сега, нужни само 5 дни:-/
Въпреки това благодаря!