Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 5 на 5

Тема: Нов начин на преводите

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Default Нов начин на преводите

Здравейте,
    Понастоящем ние сме в изпълнение нов начин на превода!

Ще бъде възможно да редактирате преводи, ръчно - от потребителите, което означава по-добро качество на преводите, минус сума на преведения текст, както и следователно разплащателни малко пари за преводи или дори намаляване на completly на такси!

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2011 г.

awesomesause.

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

същата като над ^, е страхотно

Моля я стартирате напр всички член, прекалено дълго, най-идеален време аз мисля, че няколко дни отново, тъй като microsoft да превеждате свободен api не е на разположение отново от март 2012 г., или, когато google преводач v.1 свободен не е на разположение, неговата най-инерция мисля, но няколко дни отново е не е зле, този mod все още ще бъдат жива и растеж, като дълго време той може да увеличава нашите посетители и доходи

единствените левия автоматично свободно преводач в момента може би само apertium? добавяне нов доставчик на свободен ще бъдат голямо твърде, как за Yahoo/altavista преводач, може да го използва?

BTW имам съвети за ръчно превод, мисля, че вече пиша това преди, но аз ще кажа отново:
    От редактиране преводи ръчно, му не винаги означава нуждаете 100 % ръчно, можете да го правят полу ръчно,
    Можете да все още използвайки google превод, трябва само някои повече работа
    просто копие да поставите вашето съдържание, което искате да преведете, да translate.google.com, преведени резултат копират обратно към вашата база данни, ръчно, редактират и определени малко, че можете да разбира
    Готово, вече сте създали някои нови преведени страници, можете да наема хора от друга страна да се направи го да за cheap

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте guys, има ли оценка времето, когато ще тази нова версия с ръчен превод освободени?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2012 г.

наистина е страхотно. Просто искам да кажа Благодаря за това.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •