Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 8 на 8

Тема: Цвят на текста?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Question Цвят на текста?

Къде мога да сменя цвета на текста на флаговете падащото меню, моля? На някои от моите кожи е напълно нечетливи. Вижте приложената:

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Тя най-вероятно ще трябва някои промени в код. Ще проверя на него и ще ви дам някои повече улики утре

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

OK благодаря, аз ще провери отново редовно.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Добре намерих го:
    За да зададете цвета на този падащо меню, трябва да редактирате файла:
    форум за главен - > включва - > vbenterprisetranslator_functions_url.php

и редактиране на ред:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: black;" '
    Промяна на стойността на цвят:

В пример, ако искате да има зелен текст:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: green;" '

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Имам около 20 различни кожи на моя форум. Така с това редактиране то ще промени цвета глобално на всички кожи. Това няма да направя. Имам нужда от начин да промените цвета на текста за форум за различни кожи. Благодаря.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Точно сега ние не поддържат динамичното, промяна на цвета на текста за падащото меню, това е твърдо зададено стойност в нашите скрипта. Аз ще ви попита Владислав дали ще бъде редактируемо в нашия следващата издание

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Quote Първоначално публикувано от r.dziadusz View Post
    Точно сега ние не поддържат динамичното, промяна на цвета на текста за падащото меню, това е твърдо зададено стойност в нашите скрипта. Аз ще ви попита Владислав дали ще бъде редактируемо в нашия следващата издание
    Аз вече фиксирани аз благодаря. Добавих просто stylevars код в тази част, който ми даде. Така че pulls от Stylevars. Кой работи много по-добре за всеки кожа използва различни цветове. Благодаря.

Член
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Quote Първоначално публикувано от Taurus View Post
    Аз вече фиксирани аз благодаря. Добавих просто stylevars код в тази част, който ми даде. Така че pulls от Stylevars. Кой работи много по-добре за всеки кожа използва различни цветове. Благодаря.
    Здравейте!

Може да споделяте вашето решение за други, моля?

Благодарим Ви!

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •