Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 6 на 6

Тема: Забрани, но не се инсталира

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Default Изключване но не деинсталирате

Поради на проблеми с превод доставчици аз искам да забраните vbet за продължителен период от време, но все пак искате опцията за повторното разрешение на системата да бъде достъпна.

В допълнение към забраняването на приставка, какви промени трябва да направя за конфигуриране и .htaccess на vbseo, за да се направи това да се случи?

В момента, дори и с plguin увреждания.

Ако можехте да ми предостави с точния код откъси Ще Ви бъда благодарен, както Изтрих първоначалното ми цип.
    Последната промяна е направена от moman; 05-10-11 В 21:39.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Забрани vBET:
    1. Изключване в Admin CP
    2. коментар vBET правила в .htaccess. Ако не помните които са тези след това проверете в vBET пакет в do-not-upload/tools/redirecting-rules директория
    3. Върне интеграция промени в vbseo файлове. Най-лесният начин - просто качване оригиналните файлове. Ако не разполагате zip - го изтеглите от доставчика на страница. Най-трудните начин - просто отворете readme.html в vBET пакет и там точно които са описани кои промени е направен - просто да го направи по начин, обратна.

Това е мъдро и да не премахвате - след отстраняването им ще загуби целия си кеш база данни.

Обърнете внимание, че днес, ние ще освободи нова версия на vBET, която е подготвена за превод доставчици граници. Това означава, че в случай, че ако един доставчик не е наличен ще превключи към друга и проверете предишна веднъж на ни да видите е достъпен отново. И в случай, когато достигнете вече си ограничения във всички доставчици ще използва манекена преводач - кеширани преводи, ще бъдат показани, но за новия, ще видите само автентичния вместо в един празен като до този момент. Подробности ще бъдат в съобщенията. Ние ще съобщение в около 1 час.

Моля, информирайте направите имате нужда от повече помощ тук

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Обърнете внимание, че днес, ние ще освободи нова версия на vBET, която е подготвена за превод доставчици граници. Това означава, че в случай, че ако един доставчик не е наличен ще превключи към друга и проверете предишна веднъж на ни да видите е достъпен отново. И в случай, когато достигнете вече си ограничения във всички доставчици ще използва манекена преводач - кеширани преводи, ще бъдат показани, но за новия, ще видите само автентичния вместо в един празен като до този момент. Подробности ще бъдат в съобщенията. Ние ще съобщение в около 1 час.
    Аз всъщност изпълняват тези функции, когато открих, преводач на "Майкрософт". Въпреки това, тяхната граница е 400 000 символа / часа, или 2000000 символа на ден (дори и с OAuth). В миналото бях кеширане на повече от 1GB на преводи на ден, което се равнява на милиарди от знаци, дават или да предприеме. Това означава, че винаги бих надвишава квотите на доставчиците на всеки час, както ставаше през 2000 почасово преведени показвания.

Това е срамота реална, както аз наистина харесва vbet, Моят потребители установено, че полезно и има много забавно разширяване и подобряване на го (т.е. ReviewPost интеграция и т.н.).

Тук е функцията, която съм написал, за да донесе символичен OAuth (които след това се съхраняват в Memcache, докато не изтече), това ще бъде друго предложение за бъдеща версия на Microsoft скоро ще бъде, изискващи:

PHP Code:
    function request_new_token() {

$obj_connection curl_init();

$arr_query_bits = array (

'client_id' => 'your client id',

'client_secret' => 'your secret',

'scope' => 'http://api.microsofttranslator.com',

'grant_type' => 'client_credentials'

);

$str_query http_build_query($arr_query_bits);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_URL'https://datamarket.accesscontrol.windows.net/v2/OAuth2-13');

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_HEADER0);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTFIELDS$str_query);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTTRUE);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_TIMEOUT1);

$str_response curl_exec($obj_connection);

curl_close($obj_connection);

$matches = array();

preg_match('/\"access_token\":\"([^"]+)\"/'$str_response$matches);

$token $matches[1];

preg_match('/\"expires_in\":\"([\d]+)\"/'$str_response$matches);

$expires $matches[1];

return array(
    $token$expires);

Друг интересен въпрос в моя случай е, че в с vbet изключване, изглежда, че google е много по-щастлив да преоцените нашия сайт:

Изглежда, че загубата ни в трафик няма да бъде толкова голям, след като всички най-малко това е новина!

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Благодаря за вашите бележки.

Както разбирам вашия код ще се изисква от Microsoft платената версия - че е правилно?

За диаграми - Моля обърнете внимание, че не кажа, колко страници е индексират - точно колко страници е обхождане. И обхождане на повече страници, защото тези когато доставят по-бързо (вж. последния диаграма). Така че Google не реагират на vBET - Той реагира по времето на реакция да не претоварване на вашия сървър. Когато сървърът отговори бързо роботи обхожда по-бързо.
    Виждам ви канализация започва изложенията по-бързо дълго време, преди забранено vBET (в началото на септември) - броя на обхождане започва да увеличи точно тогава. Така както виждате, тя е свързана с времето за реакция.
    Тук аз съм заинтересована за само едно нещо. Вие сте написали вчера, че искате да забраните vBET. Така вчера vBET е още активен на вашия форум, но в диаграми, които сте маркирали последните 6 дни като vBET, забранени (както аз разбирам, всеки ъгъл на диаграмата е измерване от един ден) - така нещо го не точно тук...

Съгласно информацията е от вас Google е обхождане (индексирането не - това не е същото) много по-бързо, когато vBET е още активен. Само последната измерване на диаграми е, когато vBET е дезактивирана. Моля да не дават подвеждаща информация. Разбира се има връзка между времето за реакция и броя на crawled страници, но вашият сървър е отговаря много по-бързо, когато vBET е все още на. Може би защото вместо на изчакване на външни преводи вашия сървър веднага имаш превишена квота информация (тя започва за преди седмица). Може би заради на промени в конфигурацията (гост кеш, включено преди месец или нещо подобно).

И още една мисля - наистина ли мислиш, че роботите трафик има същата стойност като реални хора, трафик? Роботи няма да кликне в реклами, роботи не ще създаде акаунт на вашия форум и роботи няма да създаде ценно съдържание на вашия форум. Така че лично аз мисля, че информацията, че ще има повече трафик на роботите не е добра новина - това е просто новина. Вие ще изгубите реален трафик и реални хора от вашата общност.

Връщайки се към въпроса - Имате ли нужда от допълнителна помощ в тази тема?
    Последната промяна е направена от vBET; 06-10-11 В 11:19.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Проблемът е решен, така че няма, не се нуждаят от повече помощ точно сега. Аз ще запази преводите наоколо, но поради високия трафик, не е възможно в моя случай. Може би в бъдеще ще бъде безплатен и мощен API на разположение, който знае!

Въпросът е, че много от преведените страници са били висящи. Добавянето на този къдроглавият повиквания ли да се увеличи общата пропускателна способност (моята философия е, че ако той не завърши в секунда, тя не ще да завърши):
    curl_setopt ($ obj_connection, CURLOPT_TIMEOUT, 1);

Това е така, защо синята зона е по-бърз (заедно с по-голям кеш).

Макар че със сигурност подлежи на тълкуване, задълбочено индексиране на търсачката е от ключово значение за успеха на даден сайт, а кой знае - може би присъствието на преводите боли индексиране на ядро на моя сайт (английски) съдържание?

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Надяваме се също така, че преводите ще бъдат свободни отново, ще намерите повече доставчици превод (безплатни или конкурентни) или най-малкото ще бъдат евтини Можете да ни се доверите, че го искаме OK - ако не се изисква подкрепа, сега ние затваряме тази тема. Моля имайте в предвид, че ние вече подкрепа на доставчиците на опашка, което позволява да се използва един доставчик, стига да имаме цитат граници мравка след това автоматично да превключва към друг (и се проверява на всеки 10 минути прави предпочитан отново е на разположение). Все още някои въпроси (бета версия) - сега ние марка доставчик, че няма наличност, ако всяка грешка се случва (не изглежда необходимо), но ние вече се наблюдава, когато доставчиците са отбелязани недостъпни в нашия форум и коригиране на проблемите. Надявам се, ние ще се срещнем отново

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •