Имам моя характер срок за Google, 100000 perday така с моите настройки "Винаги използвай Google", "Използвайте Google API V2", "Използвайте Google Detection", когато аз достигне тази граница и вече не получите резултати от платени Google ще бъде възможно безплатно APIs след това да започне да произвежда резултати?
Така например използвам моя Google предварително лимит и Google вече не връща резултат вместо мен (вероятно връща код на грешка като тези в ви Google тест код) Когато резултатът не се връща би било добре, ако vBET автоматично да се признават код за отказ и след това се изпраща искане до друга API като Microsoft (или всякакви други тази vBET по-късно поддържа) по този начин ще се ползват на получаване на някои резултат - за мен това би било много много ценен като се има предвид, че има ограничения дори с платени версии, позволява ви да разшири граници на преводи.
напр.
Google зададете 100,000 Charcters на ден > изчерпали предоставените им > vBET преминаване към следващия API в списък > Microsoft 400 k на час или 4 M, когато е достигнато ограничението, следващата API за проверка на vBET и преди да вижте ако границата е преустановено или има някои помощи > или преминаване към следващия API или обратно към Google, платени, когато отново да се достигнат лимитът > проверка на следващата API.... и т.н. и така кръгова проверка след recieving ще осъществяват код на грешка, така че нещо много постоянна способност да имате преводи.