Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 14

Téma: Kör ellenőrzése és kapcsoló API-k tartani áramlását fordítások

Senior tag

Default Kör ellenőrzése és kapcsoló API-k tartani áramlását fordítások

Én a karakterem határ google állítva 100.000 perday, így az én beállítások "Mindig Google", "A Google API V2", "A Google Detection" Amikor eléri, hogy korlátozzák, és nem kap eredményt a fizetett Google lenne lehetséges, ingyen API majd indítsa eredményeket?

Így például én használ az én-m Google előre beállított határérték, és a Google már nem függvény eredménye nekem (valószínűleg a hibakódot, mint a Google vizsgálati kód visszatérő) amikor a nem eredmény jó lenne, ha vBET ismerni a hiba, és majd egy másik API, mint a Microsoft elküldi a kérelmet (vagy minden más, a vBET később támogatja) we így biztosított, hogy az eredményt - nekem ez lenne nagyon, nagyon értékes tekintettel arra, hogy a határértékeket még a fizetett változat, lehetővé tenné, hogy kiterjeszti a fordítások határértékeket.

például
    Google beállítása 100 000 karaktereket naponta > használt megjelöl > vBET áthelyezése a következő API-lista > Microsoft 400 k / óra vagy a határérték elérésekor vBET ellenőrzés következő API 4 M és az előző lásd, ha határérték tekintettel megszüntetésének > helyez a következő API-be, illetve vissza fizetett, ha újra eléri a korlátot, a Google > ellenőrzése a következő API.... stb és így körkörös ellenőrzése után rendelkezik egy hibakódot folytathat, így elég sok állandó képesség, hogy a fordítások.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Megértem a leírás és a pontot. Most, hogy megtudja, hogyan tegyük fel a munka technikailag.

Az egyik kérdés, amit itt látni, hogy hogyan fogjuk felismerni, hogy már rendelkezésre álló kereteken belül azután azok, ahol azelőtt ért el.

Is egyszerűen minden alkalommal kérheti a szolgáltató elsődleges és akkor menjen a következő egy. Teljesítmény - ez fog kerülni, mert az oldal, amely megköveteli a fordítás minden kérés, mi történik sikertelen hívási előnyben részesített szolgáltatóhoz, majd, hogy a következő egy (így több sikertelen hívás lehet, ha a vBET támogatja a több API-K).

Más megoldás az lenne, hogy adatokat tároljon, hogy a preferált szolgáltató nem elérhető, és közvetlenül a következő alkalommal. Ez sokkal gyorsabb, mert a helyi változó ellenőrzése sokkal gyorsabb, mint a vár választ a külső szerver. Ez idő alatt már más kérdés - nem tudjuk, mikor preferált szolgáltató áll rendelkezésre. Mi természetesen néhány ütemezett feladat, amely kéri az egyszerű (rövid) fordítás például óránként egyszer / nap, hogy ellenőrizze azt. Tehát ez a stratégia azt kell eldönteni, hogy milyen gyakran alapértelmezés szerint az ilyen feladatot tegyük fel dolgozni. Természetesen szeretnénk ellenőrizni, hogy csak néhány szolgáltató van jelölve, hogy nem áll rendelkezésre.
    Akkor is, ha megjelöljük a szolgáltatók nem elérhető - mi a teendő, ha tudjuk, hogy minden szolgáltató nem állnak rendelkezésre - adjunk hozzá egy kevés információt végfelhasználó vagy csak lefordítani, mi van a cache, és a többi eredeti, anélkül, hogy bármilyen további információ átmenetileg fordítás hiánya szolgáltatók .

Nem számít, melyik utat fogja tenni a Google kezelni egy API (v1 vagy v2 konfigurációtól függően) - nincs értelme megosztani, mert a Google v1 zárva lesz hamarosan.

A másik dolog az, hogy külön-külön konfigurálni a szolgáltatók várólistájának minden nyelvpár. Ebben a pillanatban vBET már konfigurálása minden nyelvpár fordítás szolgáltatója lehetővé teszi. Úgy gondolom, hogy meg tudjuk változtatni azt egy értékből vesszővel elválasztott értékek (CSV). Ezen a módon, akkor tudni fogja minden nyelvpár szolgáltatókat támogatja ezt a fordítást, milyen sorrend beállítás (CSV-lista csak sorrendjét).

FIGYELEM: ez lesz a teljesítmény hatása egyébként. Ahelyett, hogy egy tárgy a fordítás fogunk létrehozni tömb az ilyen tárgyak és további csomagolás objektum (annak érdekében, hogy átlátható más részein kódot és kevésbé hajlamos a hibákat). Természetesen nem új objektumok létrehozásához szolgáltatók tudjuk, nem állnak rendelkezésre ebben a pillanatban.
    Megoldás ez átalakítására a jobb teljesítmény és távolítsa el a szolgáltatók sorban - mint ez most - egy szolgáltató egy nyelvet pár.
    Ezt nem kellene drága, teljesítmény, de még néhány további logika és a memória-felhasználás.

Kérjük, melyik megoldást részesítik előnyben.
    Utoljára szerkesztette vBET; 04-10-11 -on 18:24. Indok: sajtóhiba

És még egy lehetséges megoldás. Ha jelöli az egész API, hogy nem áll rendelkezésre, és ellenőrizze, hogy az ütemezett feladat, hogy már kapható, akkor nem kell, hogy a sorban a szolgáltatók. Meg tudjuk csinálni ezt így - mindig jön létre, csak egy fordító objektum (jobb memória használat) és egy kérés kérünk a fordítás csak egy szolgáltató (jobb CPU). Ha nem lesz elérhető, akkor majd fel kell tüntetni, nem elérhető és az eredmények üres lesz (legrosszabb megbízhatóság). De csak első, mert a következő alkalommal fogunk használni más szolgáltató a sorból. És abban az esetben, ha nincs szolgáltató áll rendelkezésre, akkor dummy fordító fogja használni - vissza ugyanazokat az értékeket (de nem cache is), így egyes részein nem lesz lefordítva, de az oldalon nem lesz üres részek, mint most, amikor a szolgáltató nem áll rendelkezésre.

Csak gyors bejelentés - mi már végrehajtási ezt a funkciót.

Senior tag

Gondolataim kellett küldeni a csekket fordítás első, hogy ha a preferált szolgáltató áll rendelkezésre, így kaptunk kódot, hogy ellenőrizze, ha a Google vagy a MS reagál, így idején felhívás fordítási googleapi (név az én teszt fájlt a teszt kód ) ha a fordítás igaz használata preffered, ha a fordítás flase vagy kódot nem 200, akkor próbálja meg következő szolgáltató listán, és lássák el api előtt végezzen próbát.

Lehet egy ListBox, ahol a felhasználó lista minden szolgáltató soronként egyet sorrendjét (ez teszi lehetővé, ha hozzá támogatást más API a felhasználó csak hozzá, hogy a lista), így a listámon is így néz ki:
    Microsoft
    MyTranslator
    Google
    YourTranslator
    AnOtherTranslator

Feltételezve, hogy a ostoba neveket i lépett voltak igazi szolgáltatók ügyeleti fordítási MS teszt kód fog futni, ha a válasz 200 használatra MS, ha nem fut MyTranslator teszt kódot, ellenőrizze választ 200 igen, ha használja, ha nem fut a Google teszt kód **** ****** stb.

Így soha nem kell tárolni minden olyan információt, szolgáltatók (különben volna szövegdobozok, ahol a felhasználók tudta meg, hogy meghatározzák, hogy mekkora az egyes szolgáltatók, de azt hiszem, ezt az információt wuld felesleges, mert megváltozhat, és ez azt jelentené, több ellenőrzése vissza és ellenőrzés előre, mielőtt a fordítást) akkor soha nem kell aggódnia, ha korlátok álltak újra, így nincs szükség a cron futtatását, hogy ellenőrizze ezeket a terhelés szerveren, hogy egy kis fordítás ellenőrzése (a kódot megadott FAQ) lenne semmit.

Remélhetőleg Elmagyaráztam neki, hogy rendben van, így szerezték meg az ötlet, azt hiszem, ez volt minden tenni pusztán, hogy a kis ellenőrizze és tárolása nélkül semmit.

Senior tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Csak gyors bejelentés - mi már végrehajtási ezt a funkciót.

Küldtem neked egy-két (egy hozzászólás törölte, mert a linkeket), hogy meg tudná megközelítés, ha akarsz egy béta önkéntes vagyok a férfi

Quote Eredetileg írta: Simon Lloyd View Post
    Küldtem neked egy-két (egy hozzászólás törölte, mert a linkeket), hogy meg tudná megközelítés, ha akarsz egy béta önkéntes vagyok a férfi
    Az üzenet halkan törölni, mert a tartalma reklám írta valaki, de férhetnek hozzá ezt az üzenetet, és mi az, hogy

Mi is már kérdőíveket küld e-mailt az egyik ilyen fordítások szolgáltatók a fizetési adatait. Néhányan azok közül kerülnek kifizetésre (akkor is, ha le van írva a szabad, nem, az API-szinten - ugyanaz a dolog van a Google segítségével lefordítani Ingyenesen böngésző, de nem API), de az árak is versenyképesek, így is jó (a verseny jobb árat).
    Néhány általunk vizsgálni azok valóban külső fordítások API, vagy csak a helyi szótárak által írt saját felhasználó (ez is az egyik dolog, a mi TODO listán - lehetővé teszi, hogy módosítsa és tegye a saját fordítások) - Radek van ez a rész.

Mi az utolsó szakaszában tesing új funkciókat. Itt már látni megváltozott leírása: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8914 (Lásd az utolsó Megjegyzés)

Senior tag

Köszönet Michael, tettem egy gyors hozzászólás ebben a Faq ami kétségtelenül meg kell majd távolítani, mert nem a megfelelő hely, hogy Ha szeretné kipróbálni a aa élő fórumon, hogy hívásokat sok fordítások PM nekem, és adok hozzáférést admincp és a fórum gyökér, én is fel google fordítás korlátozni, hogy én hoztak létre, és le a parancsot, így teszt

OK, így. Szolgáltatók várólista van megvalósítva, és 3.5.1 és 4.4.3 szerepelnek. 3.5.1. vBET ma fel kell szabadítani. vBET4.4.3 még mindig próba szakaszban van. Booth mentesít béta lesz, így mindenki teszt ez egy teszt, nagyobb fórumokon. Felhívjuk figyelmét, hogy mi már tesztelés 3.5.1 egy valódi fórumon. Még mindig fontos változások ezért béta fázisban először.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •