Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 17

Тема: Uninstall Проблем - MySQL Error

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Default Uninstall Проблем - MySQL Error

Когато се опитам да извади продукта, получавам тази грешка.

Грешка в база данни в Еврофутбол 3.8.7:

Invalid SQL:
    UPDATE потребител SET usergroupid = 2, където usergroupid IN ();

MySQL Грешка: Имате грешка в SQL синтаксиса; проверка на наръчник, който съответства на вашия сървър MySQL версия за правилния синтаксис за употреба в близост до ")" в линия 1
    Номер на грешка: 1064
    Искане Дата: четвъртък, 29-ти септември 2011 г. @ 01:11:58 PM
    Грешка Дата: четвъртък, 29-ти септември 2011 г. @ 01:11:58 PM
    Сценарий: Вход - Компютърни сок - Еврофутбол Admin Control Panel
    Referrer: Вход - Компютърни сок - Еврофутбол Admin Control Panel
    IP адрес: 62.255.192.162
    Потребител: Hybr г
    Име на класа: vB_Database
    MySQL Version: 5.1.58

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Здравейте това е спешно, моля, аз имам само половина деинсталира!

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Snake View Post
    Здравейте това е спешно, моля, аз имам само половина деинсталира!
    Моля, просто забраните vBET до път, ние осигуряваме бързо решение на проблема за този въпрос. Когато Министерството на отбраната е забранено, това не оказва влияние на вашия форум.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Аз трябва да weit, ние се опитваме да възпроизведе тази uinstall грешка в тестови форум

Член
    Дата на присъединяване
    Jan 2010

се случва тук също, имам нужда да uninstal твърде

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Увреждания vBET както Ви е казал (IM не деинсталирате, но сървъра ми изглежда объркан, тъй като надстройка към vBET3.4.1 от vBET3.4.0 снощи) и аз имам стотици върху стотици на тези vbenterprisetranslator_seo.php в сървърните процеси, как да спра тях?

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Snake, tsak76: Опитах се да възпроизвежда този въпрос, но в моя форум тест всичко работи, ако искате да напълно uinstall продукт, моля PM достъпа ви и ще се опитам да го оправя на място
    Саймън Лойд: това е друг проблем, така че да отворите нова тема за този въпрос

Член
    Дата на присъединяване
    Jan 2010

maube то трябва да направя, че ние трябва да изтриете всички вторични потребителски групи, че vbet добавя

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от tsak76 View Post
    maube то трябва да направя, че ние трябва да изтриете всички вторични потребителски групи, че vbet добавя
    Това е страхотно намек. В действителност тази заявка се изпълнява по време на почистване на допълнителни потребителски групи. Ние не беше в състояние да го възпроизвежда, защото ние тестване vBET - след като сте променили vBET, така че това поведение, дори не е грешка, просто отстраняване на проблеми, свързани с персонални промени в vBET. И това е така, защо са празни () в заявката си (не е намерен vBET роли, и тези, предполагам, за да съществуват).

ОК, така да се избегне този проблем, моля:
    1. Отваряне на файла / Включва / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php
    2. Търсене:
    PHP Code:
    function vbet_removeDefaultLanguageGroups() { 
    3. Коментар или премахнете цялото му тяло - everyting до затваряне} преди функция vbet_removeGroupFromMembers (Но то без)
    ЗАБЕЛЕЖКА: този съвет не е тестван и това предполага, че сте вече отстранени vBET допълнителни роли, така че не е нужно почистване по време на деинсталиране.

Моля кажете, та да помогне

Член
    Дата на присъединяване
    Jan 2010

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Това е страхотно намек. В действителност тази заявка се изпълнява по време на почистване на допълнителни потребителски групи. Ние не беше в състояние да го възпроизвежда, защото ние тестване vBET - след като сте променили vBET, така че това поведение, дори не е грешка, просто отстраняване на проблеми, свързани с персонални промени в vBET. И това е така, защо са празни () в заявката си (не е намерен vBET роли, и тези, предполагам, за да съществуват).

ОК, така да се избегне този проблем, моля:
    1. Отваряне на файла / Включва / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php
    2. Търсене:
    PHP Code:
    function vbet_removeDefaultLanguageGroups() { 
    3. Коментар или премахнете цялото му тяло - everyting до затваряне} преди функция vbet_removeGroupFromMembers (Но то без)
    ЗАБЕЛЕЖКА: този съвет не е тестван и това предполага, че сте вече отстранени vBET допълнителни роли, така че не е нужно почистване по време на деинсталиране.

Моля кажете, та да помогне
    Аз го премахнат, но когато се опитвате да деинсталирате ..

Фатална грешка: Призив за недефинирани vbet_removeDefaultLanguageGroups функция () plugin.php (1522): оценка () "г код по линия 14
    Последната промяна е направена от tsak76; 05-10-11 В 16:53.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •