Първоначално публикувано от
Simon Lloyd
, Имам допълнителни въпроси, vbenterprisetranslatot.php използва всичките ми CPU време, моля, проверете по-долу:
PID ************ Собственик Приоритет CPU% Memory Command%
12493 ("Трейс) (убийство) thecodec 0 - 104 - 0,5 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
12496 ("Трейс) (убийство) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
12495 ("Трейс) (убийство) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
12 492 (Трейс) (убийство) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 ("Трейс) (убийство) thecodec 0 - 23.5 - 0.6 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
12484 ("Трейс) (убийство) thecodec 0 - 11.7 - 0.6 / ЮЕсАр / хамбар / PHP / Начало / thecodec / public_html / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
Двадесет хиляди седемстотин тридесет и два (Трейс) (убийство) MySQL 0 - 1,8 - 6,2 / ЮЕсАр / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / Var / ИЪ / MySQL - потребител = MySQL - PID файл = / Var / ИЪ / MySQL / server.thecodecage.com.pid - прескачане външна заключване -
Имам 4 CPU и убива моя сайт сега, че да получите преводи!, Аз имам с увреждания половината от преводите и все още има проблем!
Може ли някой да помогне?