שלך מזהה api של Microsoft תרגום נכון, סוג זה של שגיאה מופיע כאן: בעיה msdn נא קרא אותו. אבל את מבחן גוגל נראית טוב. גם אם אתה pm שלך גשה חשבון יכול לחפש עבור כל בעיה פנימית
נערך לאחרונה על ידי r.dziadusz; 03-10-11 ב 08:45.
ראה הסבר כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10379
היא לא vBET - הוא Google הגבלה חדשה v1 - גוגל v1 מתכונן להיות סגור. אם אתה צריך לדון בכך יותר אנא פתח הליך המשנה שלך במקטע בגירסה החופשית.
אנא שימו לב כי Google v1 מטיל הגבלות נוספות על השימוש ב-API מכיוון שהם מתכוננים לסגירה. ומה שאתה מתאר נראה כאילו אתה מגיע לגבול שלך. כותרים מסוימים (תוכן) אינם מוצגים מכיוון שלא ניתן לתרגם אותם. חלקם בסדר מכיוון שכבר יש לך את זה במטמון. שים לב כי הגירסה החדשה ביותר vBET (מסומן כעת כמו BETA בגלל הרבה שינויים) מאפשר להשתמש API תרגום אחר - שילם Google v2 ועדיין חינם מיקרוסופט. אז זה יכול לפתור את הבעיה שלך אשר לא בצד vBET אבל בצד ספק התרגום - גוגל פשוט להתכונן לסגירת v1. כולנו אומללים בגלל זה.
אתה יכול לבדוק פרטים על התרגום בפועל Google באמצעות googletest - ראה כאן לפרטים: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
כפי מידע נוסף יש לי להגדיר את Google API V2 כמו זיהוי, ניסיתי מיקרוסופט איתור גוגל API V1 אבל לא תרגם את כותרות חוט בחזרה.
תודה התשובה מיכאל אבל אם תקרא עוד יותר באמצעות הליך משנה זה תראה כי אני היה נתקל בבעיות נוספות עם vBET 3.4.1 ולאחר מכן לשדרג את גירסת הביתא, אפילו עם גירסת הביתא + גוגל Api V2, גוגל Api V1 ו- Microsoft מזהה הם עדיין לא הראו את התרגום, באופן ידני יש לתרגם כמה עכשיו, אבל ציפיתי אלה תרגומים אשר אבדו re יופיע כאשר לשלם עבור התוצאותאני צמצמו את התמיכה שלי עבור כל השפות עד כמחצית, רק 7 שפות נקראו עד כה על פי סטטיסטיקה גוגל API V2, ועל רק 40 דקות שהשתמשתי בתווים 100,000!
כן אני על זה עכשיו ואני רק ראיתי שאישרת עדכון ל vBET 3.5.0 - תודה שהזכרת
אם אינך משתמש ב-Google v1 יותר מומלץ להשבית מנקה מטמון. בביתן מיקרוסופט ב-API ו-Google API v2 הוא רשאי תוצאות מטמון, כל עוד אתה צריך.
כמו כן שקול לחסום כמה דפים אתה חושב אינן רלוונטיות עבור תרגום - vBET מאפשרת להגדיר אילו עמודים יש להתעלם לתרגום.
וכמובן שימוש חופשי עדיין API של מיקרוסופט. אני יודע שיש בעיה עכשיו - זה רמז כללי - נפעל לתקן זאת.