Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 7 на 7

Тема: Автоматично се върне на английски, ако английският език е език на профила

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Default Автоматично се върне на английски, ако английският език е език на профила

Аз вече се скриете знамена от английските потребители чрез шаблон conditionals, но сега бих искал да използвам тази на следващото ниво, като англоговорящите потребители в други страни, които имат браузър език, чужд език, но земя на преведените страници на нашия сайт при търсене с Google искате да автоматично да видите версиите на английски, а не преведени версии.

За да направите това съм написал следния код.

Въпреки това, тъй като аз не съм толкова запознати с вътрешното функциониране на vBET, аз не знам къде да го поставите или как да го завърши. Бихте ли моля да ми помогне с това?

PHP Code:
    if ($_GET['language'] != "en" and $vbulletin->userinfo['vbet_def_lang'] == 'en')
    {
    revert language to english

-Кой плъгин / файл ще отидете в?
    Какво щях да постави на мястото на "върне език на английски език"?

Благодаря

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

В този момент потребител трябва да бъдете пренасочени автоматично към това е език по подразбиране от vBET. Проверете го и ако не работи, а след това да споделите с нас - ние ще се премести тази тема на доклада за грешка. Моля, обърнете внимание, че бисквитките трябва да бъдат активирани за тази работа (преди влизане там не е информация за потребителя, така че ние цял живот бисквитка и когато потребителят идва от същия браузър, той се пренасочва дори преди влизане) и това ще се случи само в началото на сесия (в противен случай потребителят няма да бъде в състояние да смените езика на ръчно).
    Последната промяна е направена от vBET; 15-12-09 В 23:51.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

В началото на сесията, да, езикът се променя.

Все пак, нека кажа, че съм зареден и ми език по подразбиране е английски.

Да предположим, че навигаторът ми език е полски, и когато Гугъл срок, уебсайт ми дойде като резултат. След като се натисне, беше взето на mysite.com / форум / PL / thread.html. За моите цели, искам на потребителя да автоматично да бъдат пренасочени към mysite.com / форум / thread.html, ако техния профил език е английски.

В противен случай, хората извън САЩ, които владеят английски език, могат да бъдат предприети за преведените версии на сайта, както и, очевидно, автоматичен превод е по-лошо отколкото английската версия за тях.

Ето защо, ако е възможно, може да ви моля предлагат някои насоки с над моя код? Бих много оценявам помощта. Благодаря много предварително!

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз разбирам вашия сценарий, но е много рядко. Ако някой вече е на вашия сайт, защо да го Google? Когато някой не е и Google, а след това се създава нова сесия, така че той ще бъде пренасочен.

Причината, защо ние все още се правят дискусия (защо ние не приемаме това все още) е, защото, ако ние направихме промени, колкото искате, а след това потребителят ще бъде не могат изобщо да се промени на превода, защото той винаги ще бъдат пренасочени на своя език по подразбиране, дори ако щракнете някои флаг. Ето защо ние направихме това пренасочване само в началото, защото след това потребителят е свободен да отиде където си иска и всеки превод, той иска.

Дали наистина, как бихте искали да се държат за вашия нов форум. А сценарий, който ви е дал е възможно в действителност. Защото в 99,99999% от случаите ще работи както вие желаете - ако някои потребител ще отиват към вас от външни връзка и вече имате сметка с определен език по подразбиране, а след това той ще бъде пренасочен, колкото искате. А ако той вече е отворена за вашия нов форум, тогава:
    - 1-во - защо ще отиде там, от друго място, ако той вече е там?
    - 2-ри - дори в такива необичайно случай той може просто да кликнете флаг, защото той знае за вашия нов форум и знае какво се случва.

Моля, помислете за това. Ние не искаме нашето искане, както официално се промени, защото аргументите горе. Но ако наистина все още мислят, че е добра идея за вас, ние ще ви дадем малко заобиколно решение за vBET 3.2.x (3.3.0 ние променихме мястото на пренасочване и също така е по-добре за изпълнение).

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Моля, да ми предостави с заобикаляне на проблема.

Докато точки са съвсем валидни, този сценарий всъщност е среща от потребител и ми съобщи видите тук: PentaxForums.com. Аз правя съгласни, че през повечето време, това няма да бъде проблем, но ми харесва моя сайт 100% перфектен!

Редактиране: Моля, влезте като тестпотребител, тест за парола, за да видите връзката по-горе. Деактивирах новинарския форум от обществено мнение по SEO причини

Това, което със заобикаляне на проблема е, че тя само ще го направи така, че англоговорящите потребители не могат ръчно да промените преводи. Чрез шаблони, аз вече са скрити флагове за потребители, които са избрали английски в профила си. И така, основната идея е, ако искате преводи, или изберете нещо различно от английски, или да разглеждате форума като гост. Затова, бих искал заобиколно решение.

Благодаря много за разглеждане, и аз съм се радвам да чуя, че сте готови да ми помогне по този въпрос. vBET е работи много добре с моя сайт, така и аз съм се радвам да бъде клиент тук!
    Последната промяна е направена от moman; 16-12-09 В 03:51.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравей, открих, че по някаква причина тази стара тема все още не е затворена. Моля, кажете ли е решен или случайно го пропускайте и вие все още се нуждаят от нашата помощ.
    Последната промяна е направена от vBET; 07-05-10 В 15:30.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Аз открих, че това не е необходимо да има нещо подобно. Вместо това, аз това предупреждение в навигационната лента, което съветва потребителя да смените езика.

Сега можете да затворите тази тема.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •