Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 4 на 4

Тема: Мога ли да деактивирам vbet в блог?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Default Мога ли да деактивирам vbet в блог?

Имам определена конфигурация в моя VB4, когато форума е на site.com / форум и блог е на blog.site.com и всеки потребителски профили са на [потребителско име]. Site.com и блога им върху [потребителско име] на сайта .com / блог (всичко това се прави от vBSEO).

Аз се опитах на тестовия сървър свободното си v2 vBET но блоговете и профилите не може да се преведе, така че бих искал да изключите в тези страници. Възможно ли е?

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Да, можете да изключите блогове в използване на пълната версия Admin CP -> vBET -> Опции за превод -> Игнориране на URL адреси - Можете просто да зададете има / Блог ".
    Тя няма да работи за потребителски профили, защото няма никаква обща част на URL (освен. site.com, но това ще игнорират всичко). Малки vBET код модификация ще реши въпроса (място, където Игнориране на URL се проверява можем да проверите също така е профил страница, използвайки THIS_SCRIPT стойност).

Игнориране на URL адреси опция не е достъпна в безплатната версия.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Sep 2011
    Място
    http://yuforum.net

Admin CP -> vBET -> Превод Options -> Игнориране на URL адреси

Моля, кажете ми ... как да се игнорира определен форум (и) vBET 4.4.x на ООН ... examle ... този форум ...

Имам около 140 обществени форуми ... и аз искам да превежда само половината ми борда ... само някои дискусии форуми ... около 70 форуми ...

Аз трябва да се облече всичко това 70 форуми в ... Игнориране на URL адреси ... или какво?

Ще бъде добре да се добави нова функция ... Включи / Изключи форуми ... форум идентификатори, разделени със запетая ... или изберете (CTRL + клик) вещица форуми, за да се включат или да изключат ...

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

В този момент vBET поддържа игнориране от страна на URL. За функция искания, моля, отворете нова тема в раздел функция искане.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •