Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: Blogda BB devre dışı bırakabilir miyim?

Junior Member

Default Blogda BB devre dışı bırakabilir miyim?

Forum site.com / forum benim VB4 belirli bir yapılandırma var ve blog blog.site.com ve her kullanıcı profilleri [username]. Site.com ve [kullanıcıadı] site üzerinde blog .com / blog (tüm bu vBSEO tarafından yapılır).

Ben bir test sunucusu üzerinde ücretsiz BB v2 denedi ama, ben bu sayfaları devre dışı bırakmak istiyorum, bloglar ve tercihler tercüme edilemez. Mümkün mü?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Evet, blogları kullanarak tam sürüm devre dışı bırakabilirsiniz. Admin CP- > BB- > Çeviri Seçenekler -> URL'ler yoksay - Sadece ayarlayabilirsiniz. '/ Blog'.
    Ortak URL bölümü yok çünkü kullanıcı profilleri için çalışmaz (hariç .site.com ama bu her şeyi görmezden gelir. Küçük BB kod değişikliği sorunu (yer nerede çözecek URL yoksay biz kontrol edebilirsiniz kontrol edilir) THIS_SCRIPT değerini kullanarak profil sayfası.

URL'ler yoksay seçenek, ücretsiz sürümünde mevcut değildir.

Junior Member
    Yer
    http://yuforum.NET

Admin cp - > çeviriler - > Çeviri Seçenekleri - > URL'leri yoksay

Mutlu etmek söylemek beni... belirli Forum un vBET 4.4.x... göz ardı etme şifreleri... Bu forumda...

I-si olmak yaklaşık 140 ortak forumlar... ve sadece yarım anakartım... çevirmek istiyorum sadece bazı tartışma forumları... 70 Forumlar hakkında...

Bu 70 Forumlar koymak gerekir... URL'leri... ya da ne yok saymak?

Yeni özellik eklemek yeterli olacaktır... Ekle/çıkar Forumlar... forum kimliklerinin virgülle ayırarak... veya seçin (ctrl + tıklama) cadı eklemek veya çıkarmak için Forumlar...

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Şu anda URL'SİNİN bir parçası tarafından görmezden vBET destekler. Özellik istekleri için lütfen özellik isteği bölümünde yeni konu açmak.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •