Пускам един уебсайт за BASE скокове. Спортът е международен спорт, но преди сега, аз не бях в състояние да предложи всичко друго, но английският информация за всеки, който идва на сайта.

Аз също притежава и работи на база данни за смъртните случаи за база скокове. Това си не само една страница, за да уважават и да запомни Изгубена приятели, това също е ценен инструмент за подпомагане на други джъмперите на някои опасности, които могат да бъдат сериозни! Това знание е ключът към спасяването на човешки живот, и е спасил безброй живота. Въпреки това, аз чувствам, бих могъл да направя по-добре, като позволява на всеки, не само англоезични джъмперите, за да учат и може би да спаси живота си, както и

Списък BASE Fatality - BLiNC Magazine:: BASE скокове, скачане с парашут, и по парапланеризъм

Fatality Статистика - BLiNC Magazine:: BASE скокове, скачане с парашут, и по парапланеризъм

В допълнение, ден пуснах плъгина, моята карта на сайта подаване скочи от 36763 общия URL е до 1297111 Общо URL и сега да увелича броя от 500 до 5000 на ден нови URL. Моят трафик се е удвоил, тъй като аз освобождавам този плъгин и аз съм толкова щастлив, за да получите този.