Ma saan veebileht BASE hüpped. Sport on rahvusvaheline spordiala, kuid enne nüüd, ma ei suuda pakkuda midagi, kuid inglise informatsiooni kellelegi, kes tuleb kohapeal.

Olen ka omada ja juhtida andmebaasi hukkunute baasi hüpped. See si mitte ainult lehe austada ja meeles pidada kadunud sõbrad, see on ka väärtuslik vahend, et aidata teistel džemprid, et teatud ohte, mis võivad olla tõsised! See teadmine on oluline, et päästa elusid ja on salvestatud lugematul hulgal elusid. Kuid ma tunnen, et võiks teha paremini, võimaldades kõigile, mitte ainult inglise keelt džemprid õppida ja võib-olla päästa oma elu, samuti

BASE Surmaga nimekiri - BLiNC Magazine:: BASE hüpped, langevarjuhüpped ja Paragliding

Surmaga Statistika - BLiNC Magazine:: BASE hüpped, langevarjuhüpped ja Paragliding

Lisaks päeval ma välja plugin, mu sitemap esitamise hüppas 36763 Kokku URL to 1297111 Kokku URL ja nüüd ma suurendada oma arvu 500 võrra 5000 uue URL päevas. Minu liiklus on kahekordistunud, sest ma release see plugin ja ma olen nii õnnelik, et on see.