Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 6 на 6 FirstПърви ... 456
Резултати 51 за 56 на 56

Тема: Google Translate API изключване или ще бъде платена? Няма значение - vBET поддържа и други APIs

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Доклади са достъпни само за Google Translation API v2. За v1 и това API ще бъде затворен на 1 декември 2011 г., така че няма смисъл да се направи нещо в тази област.

В този момент за откриване език се поддържа само от Google Translation API (щанд версии). Ние можем да добавим и поддръжка за Microsoft - ние не го направим, все пак, защото ние виждаме някои проблеми тук. Microsoft преводи API поддържа по-малко езици, така че ако ще са се превърнали на повече езици (поддържа само от Google), след това Microsoft превод API няма да бъде в състояние да открие езика. Така че, с други думи - ние можем да добави поддръжка за Microsoft преводи API откриване език, но можете да го използвате само, когато използвате само езиците, поддържани за Microsoft. Ако използвате един език повече от Google трябва да се използва, в противен случай откриване няма да работи за езици, които не се поддържат от Microsoft. Това е причината, защо не сме го добавите още от самото начало - това усложнява конфигурация. Разбира се, сега ние осъзнаваме, че много клиенти ще се придържаме само към свободен превод, така че ние ще добави поддръжка за Microsoft Language Detection.

Няма нужда от бързане тук - толкова дълго, тъй като Google Translation API v1 работи все още можете да имат свободен откриване на език. Така че първо ще отидат за новата версия vBET3.x и добавите поддръжка за други превод API. Тогава ние ще задник поддръжка за Microsoft Language Detection.

ЗАБЕЛЕЖКА: в този момент в vBET4.x можете да използвате Microsoft за преводи и свободни Google превод API v1 за откриване. Така че е нужно да чакаме с превключване. Откриване на език работи отделно - без значение каква конфигурация, имате за превод.

Също така, имайте предвид, че API за превод на Microsoft е много по-млад, така че се развива много. Преводите на Google не бяха толкова добри, колкото сега от самото начало. Както и да е - vBET ви дава избор да използвате безплатни или платени преводи. Също така бихме били много щастливи, ако Google не би променил своя API на платен един... Какво е важно сега - осиновете!
    Последната промяна е направена от vBET; 03-09-11 В 13:08. Причина: печатна грешка

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Уау, изглежда като Microsoft поддържа само 37 езика, докато Google поддържа 53 - е, че правилно?

Вие сте прав, че Microsoft API не изглежда да бъде толкова рафинирани като Google.

Точно сега аз с помощта на API, както следва:

Но ако не е кодиран \\ N \\ R или \\ т в текста, той изглежда API викове към вас. Какво е най-сигурният начин да се кодират $ текст? Точно сега аз правя:

str_ireplace (масив (% 0D% 0A ','% 09 '), масив ('','',''),$ translationURL);

но това не изглежда да е достатъчно на върха на предварително е кодирал. URL API на Google е по-елегантен, тъй като ние не трябва да се притеснявате за котировки, или.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Имате Еврофутбол 4.x? vBET 4.x вече поддържа Microsoft превод и не е нужно да правите някакви промени в кода.
    vBET3.x ще го подкрепят в следващата версия. И наистина в Microsoft преводи API имаме торта грижи за някои специални знаци - това е част от формата на код vBET4.x боравене Microsoft преводи API:
    Code:
    $translationURL =& str_replace(array('%0A','%0D', '%09'),'',$translationURL);

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Не, използвам 3.8, така че аз ще трябва да чакам и вижте

Дори и с тази замяна аз получавам въпроси на текст, който съдържа кавички. Въпреки това, за повечето страници, всичко работи.

Надявам се, че Microsoft добавя поддръжка за повече езици!

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от moman View Post
    Не, използвам 3.8, така че аз ще трябва да чакам и вижте

Дори и с тази замяна аз получавам въпроси на текст, който съдържа кавички. Въпреки това, за повечето страници, всичко работи.

Надявам се, че Microsoft добавя поддръжка за повече езици!
    Ново vBET3.x трябва да са в този месец В vBET4.x, вече работи от известно време така че бъгове трябва да бъде вече разрешен. Въпреки това тя ще бъде освобождава като бета версия първо, поради на броя на промените.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Звучи добре!

За момента изглежда да има определен проблем с Microsoft преводач. Оказа се, че 22% (кодирани кавички) в URL адресите прецака нещата, така че аз съм просто ги отстраняват напълно.

Например,

Ще се оплаче за котировки, но

работи добре

Страницата 6 на 6 FirstПърви ... 456

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •