Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 6 kohta 6 FirstEsimene ... 456
Tulemused 51 kuni 56 kohta 56

Thread: Google Translate API välja lülitatud või makstakse? Ei ole tähtis - vBET toetab teisi APIs

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Aruanded on kättesaadavad ainult Google Tõlge API v2. V1 ei ole ja see API suletakse 1. detsember 2011, seega ei ole mõtet midagi teha selles valdkonnas.

Praegu keeletuvastuse toetavad ainult Google Tõlge API (kiosk versioonid). Võime lisada ka toetust Microsoft - me ei tee seda veel, sest me näeme mõningaid küsimusi siin. Microsoft Tõlge API toetab vähem keeles, nii et kui sul on sisse lülitatud rohkem keeles (mida toetavad ainult Google), siis Microsoft tõlge API saab ei suuda tuvastada keele. Ehk teisisõnu - võime lisada toetus Microsoft Tõlge API keeletuvastuse, kuid võite seda kasutada ainult siis, kui kasutate ainult keeltele, mida toetavad Microsoft. Kui kasutate ühes keeles rohkem kui Google tuleb kasutada, muidu avastamine ei tööta keeled ei toeta Microsoft. See on põhjus, miks me ei lisanud seda algusest peale - see raskendab konfiguratsioon. Muidugi nüüd me mõistame, et paljud kliendid on kinni vaid tasuta tõlkeid nii lisame toetust Microsoft Language avastamine.

Ei ole kiirustada siin - nii kaua kui Google Tõlge API v1 töötab saad veel tasuta keeletuvastuse. Nii et kõigepealt läheme uute vBET3.x vabastamist ning lisada sinna toetust teistele tõlge API. Siis me ass toetust Microsoft Keele tuvastamine.

MÄRKUS: käesoleval ajal vBET4.x saate Microsoft tõlkeid ja vaba Google Tõlge API v1 avastamiseks. Nii et sa ei pea ootama üleminekuga. Keeletuvastuse töötab eraldi - ükskõik mida konfiguratsiooni olete tõlkida.

Viimati muutis vBET; 03-09-11 juures 13:08. Põhjus: kirjaviga

Senior liige

Wow, näeb välja nagu Microsoft toetab ainult 37 keeles samas google toetab 53 - on see õige?

Sul on õigus, et Microsoft API ei tundu olevat nii rafineeritud kui Google.

Praegu ma kasutan API järgmiselt:

Aga kui on kodeeritud \\ n, \\ r või \\ t tekstis tundub API karjub su peale. Mis on kõige ohutum viis kodeerida $ text? Praegu ma teen:

str_ireplace (array ('% 0D', '% 0A', '% 09'), array ('','',''),$ translationURL);

kuid see ei tundu olevat piisavalt peal URLEncode. Google'i URL-api oli elegantne, sest me ei pea muretsema hinnapakkumisi, kas.

Sul on vBulletin 4.x? vBET 4.x juba toetab Microsoft tõlkimine ja sa ei pea tegema muud muutused koodi.
    vBET3.x toetab see järgmise vabastamist. Ja tõepoolest Microsoft Tõlge API meil kook hoolid mõningaid erisümboleid - see on osa koodina vBET4.x käitlemise Microsoft Tõlge API:
    Code:
    $translationURL =& str_replace(array('%0A','%0D', '%09'),'',$translationURL);

Senior liige

Ei, kasutan 3,8 nii et ma pean ootama ja vaatama

Isegi, et asendamise Saan küsimusi teksti, mis sisaldab hinnapakkumisi. Kuid enamik lehti, kõik toimib.

Loodan microsoft abi veelgi rohkem keeles!

Quote Algselt postitas moman View Post
    Ei, kasutan 3,8 nii et ma pean ootama ja vaatama

Isegi, et asendamise Saan küsimusi teksti, mis sisaldab hinnapakkumisi. Kuid enamik lehti, kõik toimib.

Loodan microsoft abi veelgi rohkem keeles!
    New vBET3.x release peaks olema sel kuul In vBET4.x see on juba töötavad mõnda aega, nii et vigu tuleb juba lahendatud. Igatahes see vabastatakse beta versioon on esimene, sest summa muutub.

Senior liige

Kõlab hästi!

Sest praegusel hetkel Mulle tundub, et on fikseeritud küsimus microsoft tõlkija. Selgus, et% 22 (kodeeritud jutumärkideta) URLid keeratud asju üles, et ma olen lihtsalt kõrvaldada neid täielikult.

Näiteks

Kurdavad hinnapakkumisi, kuid

works fine

Leht 6 kohta 6 FirstEsimene ... 456

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •