Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 4 на 4

Тема: Съобщение за грешка при превода - от помощ?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Default Съобщение за грешка при превода - от помощ?

Здравейте,

Надявам се, че някой може да помогне.

Опитвам се да инсталирате vBET (последната безплатна версия от vbulletin.org, 2.35) на моя форум, но всеки път, когато се опитват да преведат страница, получавам съобщение:

Фатална грешка: Призив за недефинирана функция: iconv () в / Начало / <forumname> / public_html / включва / vbenterprisetranslator_functions.php по линия 258

Опитах следното:
    1. Промених си форум език на английски
    2. Опитах с и без Google API ключ
    3. Аз съм с моята хостинг компания, и те ме уверяват, че къдря и IconV са инсталирани и работят.
    4. Опитах се да следвате стъпките в пост # 4 на често задавани въпроси, но тя не се връща нищо.

Има ли някаква помощ можете да предложите? Аз използвам Еврофутбол 3.8.4

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Вие трябва да инсталирате ICONV във вашата PHP - този отговор, който също така ще намерите в http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post7

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Благодаря за отговора, аз го оценявам.

Аз наистина се говори с хостинг моята компания, след като е прочел, че малко на често задавани въпроси, както казах в първоначалното ми мнение, и те ме увериха, че IconV е инсталиран. Ще се опитам да говори с тях отново макар.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Както ясно можете да видите в съобщение за грешка:
    Обадете ни се недефинирана функция: iconv ()

Вие не можете да имате инсталиран iconv. Вместо да се обсъжда с тях - просто им даде линк към страница, на която те ще видят, че iconv не е достъпна за вашия форум.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •