Благодаря. Да е забранил "водят не-английски символи в URL 'за сега и ще извършват стъпките, които споменахте за карта на сайта. Аз ще ви позволи да знам как е минало.
Очакваме да чуем от вас по-късно.
Благодаря. Да е забранил "водят не-английски символи в URL 'за сега и ще извършват стъпките, които споменахте за карта на сайта. Аз ще ви позволи да знам как е минало.
Очакваме да чуем от вас по-късно.
Update: след деактивирането Vbet в съответствие с поста си над Google, сега вижда моя Sitemaps.
ОК, така че сега знам защо не можем да използваме. Htaccess в папката / форум
друг тест. просто да активирате vBET отново, добавете htaccess в главната папка (замени с старата (НЕ IN / ФОРУМ FOLDER)):
, както знаете, с този Htaccess vbet работи само на форума страниците.Code:# Comment the following line (add '#' at the beginning) # to disable mod_rewrite functions. # Please note: you still need to disable the hack in # the vBSEO control panel to stop url rewrites. RewriteEngine On # Some servers require the Rewritebase directive to be # enabled (remove '#' at the beginning to activate) # Please note: when enabled, you must include the path # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/) #RewriteBase / #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.hj-research\.com RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.hj-research\.com$|^cdn\.hj-research\.com$) RewriteRule (.*) http://www.hj-research.com/$1 [R=301,L] #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301] RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L] #vbet translator rules start RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA] RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron) RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] #vbet translator rules end RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap) RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA] ## Expires <ifModule mod_expires.c> ExpiresActive On ExpiresDefault "access plus 1 seconds" ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds" ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds" </ifModule> ## Compression <ifmodule mod_headers.c> <ifmodule mod_deflate.c> AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html </ifmodule> </ifmodule> #Remove index.php from hj-research.com/index.php #rewrite engine on RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$ RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
Тествайте го. и проверете, че Google може да видите карта на сайта
благодаря
Благодаря. Ще се опитам, че сега.
Изпробван. Само главните превежда форум страница (като заяви, че ще), но карта на сайта е прието от Google. Карта на сайта не е обаче по-големи от нормалното и не съдържа URL адреси чужд език.
Чужд език URL адреси, които все още не са верни на моя форум и да продължат да произвеждат 404 страници, въпреки моите vbseo настройки и файлове, е същото, както е описано в настройката на процедура. Те изглеждат добре, но когато щракнете върху тях, те 404.
Аз приемам, че вие, момчета, не могат да се погрижат за всички Еврофутбол конфигурации и че моята Форумът представя нестандартен монтаж на VB, така че аз съм ще трябва да напусне vbet увреждания за сега.
Надявам се, че ще бъде възможно в някакъв момент, за да получите vbet работи на моя форум, но в момента нямаше да съм щастлив с частичен превод на моя форум и неработещи връзки.
Благодаря за времето, когато сме поставени в това обаче. Тя е много оценявам.
Последната промяна е направена от norku; 10-03-11 В 17:18.
ОК, сега знам повече. така че да можем да използваме само Htaccess в основната папка, а не в / Папка.
Моля, дайте ми малко време, за да се намери решение. Аз трябва да мисля за това и се опитват някои конфигурация.
Също така моля, дайте ми парола за vbseocp, защото ще мога да проверя vbseo конфигурация за премахване на 404 грешка
БлагодаряАз ще го решим за вас
PM е на пътя![]()
Бих искал да се обобщят всички промени.
1. се интегрира с Google за търсене на двигателя - не е въпрос на кодиране, когато страницата е преведена. как да се определи?
Отидете на admincp-> стил и шаблони-> навигационната лента шаблон
В този шаблон намерите:
- И да се замени с:PHP Code:
<input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-2"/>
2. проблем с немски букви в URL не е преведена страница -> ние трябва да определи подмяна на характер в vbseo опции цяло.PHP Code:
<input type="hidden" name="ie"<vb:if condition="$_REQUEST['language']"> value="UTF-8"<vb:else />value="ISO-8859-2"</vb:if>/>
ПРИМЕР:
3. за превод на главната страница - все още работи.Code:'ü' => 'ue' 'ä' => 'ae' 'ö' => 'oe' 'ß' => 'ss'
Има проблем с героите. Ако потребителят задава форум език на немски език в профила му и след съдържащ А О О Ü ü ß превода работи, когато се гледа на английски език. Въпреки това, ако той иска да редактирате поста си, той вижда HTML числа вместо букви.
В vbseo CP ****> Определете Потребителски Замени на характера "Аз в момента са следните влезе, така че ми индексирани URL адреси, все още работят:
"U" => "ЕС"
'A' => 'ад "
'O' => 'OE "
"ß '=>' СС '
Въпреки това, това, което наистина трябва да направите е да въведете
"(HTML броя) '=>' A ', така че проблемът за редактиране е фиксиран. Все пак, това ще има влияние върху индексирани ми URL адреси. Или съм липсва нещо тук?
Аз може да използва само един език в момента, защото нямам избор Замени на символи, определени за други езици (50).
Има ли начин да получите тази работа?
Последната промяна е направена от norku; 11-03-11 В 11:56.
Вие не трябва да декларират герои подмяна на всички езици - само за писма за език преди инсталиране на vBET (немски).
Сега всички писма на други езици са добри![]()
Ако не - моля да ми дадете пример (URL)
Второ: acsii номера в пост издание -> моля да ми дадете линк към пример.
които кодиране на вашия форум използване? UTF-8?