Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 24

Тема: Google е отстранил всички индексирани преведените страници

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Default Google е отстранил всички индексирани преведените страници

Здравейте,
    Google е премахнат от индекса на всички преведени URL адрес:

PHP Code:
    site:www.egiptoforo.com/forums/pt

site
    :www.egiptoforo.com/forums/en 

и т.н. ..

Открих някой тук във форума, които имаха същия проблем, но поради грешка MySQL. Аз не знам какво се случва в нашия форум.
    Аз не се промени де robots.txt ... и се случи днес. Имах индексирани например: 47,000 URL на иврит, 20.000 на френски и т.н. ...

Моля, помогнете

Благодаря
    Последната промяна е направена от pepito69; 03-03-11 В 23:57.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

да имате електронна поща от Google или MySQL грешки в лог файл? моля пишете на всички информации.

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Не, не recived всеки имейл от Google и там не са MySQL грешки в моя дневник.
    Това беше вчера, и аз не пипайте нищо.

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

знам, индексирани страници вътре в папка може да отстранява, ако страниците са не може да достъп до Google за продължително време (т.е. 24 часа или повече)

от моя опит, аз имам около 4000 страници вътре в папка domain.com / г / се използват други MOD (които не са свързани с vbet), но поради това, че Министерството на отбраната са разбити за няколко дни, след като и проверете отново в сайта на Google: domain.com / г / всички индексирани страници са си отишли

Опитайте се да получите линкове от други сайтове, за да ви всяко преведено началната страница на форума, т.е. да получи линкове от други сайтове към egiptoforo.com / форуми / PT / egiptoforo.com и / форуми / EN /

Мисля, че проблемът не е в vbet, но в форум / сайт / сървър

двойна проверка на всички нещо, проверете Google Webmaster Tools https://www.google.com/webmasters/tools/

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

знам, индексирани страници вътре в папка може да отстранява, ако страниците са не може да достъп до Google за продължително време (т.е. 24 часа или повече)
    Това не е така.

Имах много на външни връзки и много от страниците.

В Webmaster Tools и имат класически проблеми в vbet: Ниска отговор и дублирани метатагове и tittles. Нищо нови ....

Аз съм мислене в забраните на мода и беше важно за мен. , но аз мисля, че Google не като автоматичен съдържание, както казват в уебмастъра употреба. Google се движи срещу това, по мое мнение. Надявам се да бъде погрешно, защото Vbet, може да бъде чудесен моден въпреки добре познатите проблеми и ограничения.
    Вижте, аз имах thousends на URL, индексирани в преведени версии, а сега нищо!
    Последната промяна е направена от pepito69; 04-03-11 В 13:23.

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Quote Първоначално публикувано от pepito69 View Post
    Това не е така.

Имах много на външни връзки и много от страниците.

В Webmaster Tools и имат класически проблеми в vbet: Ниска отговор и дублирани метатагове и tittles. Нищо нови ....

Аз съм мислене в забраните на мода и беше важно за мен. , но аз мисля, че Google не като автоматичен съдържание, както казват в уебмастъра употреба. Google се движи срещу това, по мое мнение. Надявам се да бъде погрешно, защото Vbet, може да бъде чудесен моден въпреки добре познатите проблеми и ограничения.
    Вижте, аз имах thousends на URL, индексирани в преведени версии, а сега нищо!
    можем да изчакаме и да видим, ако има друг член, че използването на vbet твърде получи същия проблем, аз виждам много хората, които използват vbet специално безплатната версия, защото конците мненията във форума на тази подкрепа са много и от vb.org инсталирана информация

ако автоматичното страници са с добро качество, аз мисля, че не са много индексирани страници са намалени

и е по-добре, ако там е Наръчник превод функция, за да се увеличи превежда качеството, както и аз поисках тук, Така че просто като Уикипедия, статията са същите, само преведени ръководство на друг език от държавите-

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Моля, проверете вашата електронна поща или лог файл и да намерят някои MySQL грешки или нещо подобно.
    Да Ю файл robots.txt? можете да поставите цялото съдържание на този файл?

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Можете да го погледнете тук:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt

Член
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Quote Първоначално публикувано от pepito69 View Post
    Можете да го погледнете тук:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt
    Мисля, че вашите роботи е Overkill. Никога не съм виждал такива
    огромни роботи в живота ми. Мисля, че просто трябва да използвате
    стандартна роботи, които ще водят паяци от индексиране
    някои от вашия нов форум директории, както и този. Вие сте
    се опитват да поддържат на всеки паяк в света, и аз правя
    не мисля, че това е добро нещо ... От какво се страхуват?

Сега, аз мисля за това. Аз съм на VPS, и аз имам хакер
    имейл доклад, и бота на Google е на забранената IP списък. Дали
    възможно, че вашият сървър е забранил някои бот IP и
    ако случаят е такъв и те не биха могли да се върнат и паяк,
    тогава не би те да бъдат де-индексирани? Открих, че е много странно
    че бота на Google в крайна сметка ми забранени IP списък ... така че това, което
    Google паяк може да се прави, за да са придобили забранени?

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Проблемът не е robots.txt
    Благодаря ви за вашите съвети, но проблемът е само в trasnlated тези, които не са на главната форум. Но аз ще опрости роботи ...
    Благодаря отново, но този мистерия казани.

Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •