Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 3 на 3 FirstПърви 123
Резултати 21 за 30 на 30

Тема: Google мейл Внимание: Googlebot е намерил извънредно голям брой URL адреси на вашия сайт

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от mario06 View Post
    Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Аз съм с версия 3.6.12, трябва да знаят това, тъй като аз плаща допълнителна такса, за да получите работа (да съвместим) заради проблема с архива, така че ако това е архив, този причинява това, тогава това е (не се обиждай) си виновен, тъй като ти го направи. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
    Ние имаме много потребители. Ние знаем какво сме включили в действителност конец. Благодарим Ви, че за даване на Еврофутбол версия

За въпрос. Ти беше информирана, че интеграцията не може да бъде възможно, тъй като вашата версия не се поддържа и сте решили да отидете за него, така или иначе. Грешки в архив, който имате е от страна на Еврофутбол. Можете също беше информиран в PM за това.
    Така че е бил наясно, че не работи под-форуми архив не се поддържа старата версия Еврофутбол, от самото начало. Ти беше казал, че поради това е Еврофутбол бъг, трябва да се свържете Еврофутбол екип, за да го реши.
    Също така, тъй като виждам в много конец сочат отказа бъдещите ни подкрепа. Но, разбира се, имате пълното право да обвинявам никого за нищо

Какво да правим сега с архив? Имате няколко варианта:
    1. Контакти с екипа на Еврофутбол за решаване на техните бъг. Както знаете (от старите истории) Еврофутбол 3,6 грешки и когато добавите допълнителен параметър в URL, за да под-форум страница архив забие. Тя е на vBET характер, тъй като старите Еврофутбол се държат по този начин, дори, когато vBET не е инсталиран - така че в кратки думи: това е Еврофутбол бъг. Също така е от нашето поле, защото не е поддържана версия. Така че можете да помолите vBuletin са те все още са отговорни за тяхното код и те ще я поправят. Те могат да откажат, ако те също считат, vB3.6 като неподдържани.
    2. Можете да блокирате целия архив в robots.txt - не добра идея, ние не го съветват.
    3. Можете да изключите превод на архивни страници. Ще има по-малко страници в индекса на Google, но ще има не повече счупени хипервръзки.
    4. Можете да редактирате оформление на страница нишка архив, така няма да бъдат включени връзки към архив под-форуми. Можете да го включи, за това, че не преведена страница и инвалиди за преведени едно. На главната страница на форума архив има счупени хипервръзки към под-форум ще бъде все още, но това е само няколко връзки, които не са хиляди по хиляди страници архив конец. Можете дори да прави 301 пренасочване за главната страница на форума архив, така че ще бъде само в оригиналния език.

Моля, кажете ни коя версия предпочитате и ние ще ви насочим повече в избрания от едно.

Автор заяви тя не навреди на Google.
    Аз съм загубил тук. Първо пише, че е безопасно. Тогава вие сте написали, че не е безопасно. Сега тя отново е безопасно. Това, което ме интересува е това, което съм написал за Webmaster Tools. Ние не се интересуват какъв мод автор ви казвам - това е между вас и него. Ние сме заинтересовани как Google видите вашия форум. Ако Google да видите вашия форум като блокиран комуникират тогава мод вреди на Google, защото Google видите навсякъде едно и също съдържание (така че всеки пост се счита като дублира съдържание). В този случай ние съвети не да се използва вече на мода, докато тя ще бъде безопасно за Google - така, докато вие ще можете да видите в Webmaster Tools, че Google видите всички страници, които обикновено и не е блокиран. Това е, как е, и ние имаме какво повече да кажа в тази област. Това е вашият избор ще ви лопатар съвети или не. Затова първо го провери и ако това не е безопасно, тогава направи своя собствена решения, които искате да слушате.

2. Няма абсолютно никаква нужда да бъда груб, аз не разбирам как да използвате robots.txt, но в ръководства за оптимизация (мое мнение) ви постно повече към vBSEO сетъпи, само имайте предвид, че най-малко 80% от потребителите на Еврофутбол не се не използваме vBSEO така трябва да имате 2 отделни теми, когато говорим за съвети, ощипвам и оптимизация, например; "vBSEO оптимизация" и "Non Оптимизация vBSEO", за да е по-лесен.
    Извинявам се, ако смятате, нашият отговор като грубо. Аз току-що добавихте в TODO списък, за да направи на отделен robot.txt файл за връзки SEO. Благодаря за вашата бележка.

3. Всички архив връзки, които е публикувал като счупени, изглежда, да се работи добре за мен, ето моментна снимка на счупени вашия пример архив връзка:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Моля, прочетете внимателно и още веднъж това, което съм написал в последния отговор. Аз никога не пише, че връзката:
    Code:
    е счупен. Написах, че работи - счупени връзки, включени На тази страница. Моля, прочетете отново това, което беше описано преди. Знам, че тази страница е. Ето защо ви писах:
    Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Например:
    Code:
    Това е линк към протектора архив и тя работи но то съдържание има връзки на горната част на страницата под форуми, където е включена нишката. Пример:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    И всички тези връзки не работят - Само основният форум. Всички архив под-форуми връзки не работят.
    Аз ви пише, че тази връзка работи - не трябва да ми даде снимки на екрана и да докаже за мен, че работи Просто се моля, прочетете внимателно това, което пиша за вас. А сега погледнете на вашия образ и обръщат внимание на най-връзки (линкове към архив под-форуми) - това са разбити (С изключение на линк към основният форум архив)

Слушайте Майкъл Аз не искам да се твърди, всяко едно писмо, което е написано с вас, аз просто искам лесна 1. 2. 3. оправи и нищо повече.
    Голям Надявам се, разбирате областта на издаването и да знаят какви са възможностите за избор. Моля, кажете ни, кой предпочитате и ние ще ви насочва в тази посока.

От това, което ми каза представител на Google структура на URL адрес по-долу се индексират 4 пъти, но в недвижими имоти, за тях е да бъде 1 и следва да се индексират като такива и това е вероятно, защо имам имейл. Отдолу пост е само един пример;

http://www.mysite.com/showthread.php?T = 64661 Оригинал
    http://www.mysite.com/showthread.php?T = 64661 & език = PL Преведено
    http://www.mysite.com/showthread.php?T = 64661 & език = Преведено
    http://www.mysite.com/showthread.php?T = 64661 & език = ES Преведено
    Всички тези страници имат напълно различно съдържание и всяка обувка, която не може да каже, че е същото, когато текстът е напълно различен. Това са различни страници, който служи различно съдържание, насочени за различни приемник, и отговорът няма смисъл за нас изобщо. Моля да ми PM цялото съобщение, което имаш, с контакт с източник на това съобщение. Бихме искали да го обясня. Най-вероятно лице, които проверяват, не видях реално съдържание, а само блокира съобщение (както аз направих точно сега) - така ина такъв случай на обратна връзка имат никаква стойност. Още веднъж - моля PM детайли, ние ще го провери.
    Последната промяна е направена от vBET; 22-01-11 В 19:21.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Тук ясно, че тази връзка не работеше (грешен означава същото), маркирани в червено, а сега казвате, че никога не го е казал??

Аз съм загубил тук. Първо пише, че е безопасно. Тогава вие сте написали, че не е безопасно. Сега тя отново е безопасно. Това, което ме интересува е това, което съм написал за Webmaster Tools. Ние не се интересуват какъв мод автор ви казвам - това е между вас и него. Ние сме заинтересовани как Google видите вашия форум. Ако Google да видите вашия форум като блокиран комуникират тогава мод вреди на Google, защото Google видите навсякъде едно и също съдържание (така че всеки пост се счита като дублира съдържание). В този случай ние съвети не да се използва вече на мода, докато тя ще бъде безопасно за Google - така, докато вие ще можете да видите в Webmaster Tools, че Google видите всички страници, които обикновено и не е блокиран. Това е, как е, и ние имаме какво повече да кажа в тази област. Това е вашият избор ще ви лопатар съвети или не. Затова първо го провери и ако това не е безопасно, тогава направи своя собствена решения, които искате да слушате.
    Тъй като аз съм английски и много добре знаят езика, аз съм винаги казваше, че не боли, че ограничените мод за гости, навреди, братко, върховен, потискане на Google ботове.

За въпрос. Ти беше информирана, че интеграцията не може да бъде възможно, тъй като вашата версия не се поддържа и сте решили да отидете за него, така или иначе. Грешки в архив, който имате е от страна на Еврофутбол. Можете също беше информиран в PM за това.
    Така че е бил наясно, че не работи под-форуми архив не се поддържа старата версия Еврофутбол, от самото начало. Ти беше казал, че поради това е Еврофутбол бъг, трябва да се свържете Еврофутбол екип, за да го реши.
    Също така, тъй като виждам в много конец сочат отказа бъдещите ни подкрепа. Но, разбира се, имате пълното право да обвинявам никого за нищо
    Ти ми каза, че за допълнителна такса ще са направили моята версия съвместима след работата, която каза, че им е проблем с архив, който не намери, тъй като всички връзки са работили за мен. Свързах се с Еврофутбол (когато ми разказа, че) и те казаха, че всичко е добре.

Аз отново се свързва с Еврофутбол Подкрепа днес и аз имам подобен отговор като година А така преди, с прости думи ми архив работи както би трябвало! Прочетете vBulletins коментари по-долу, аз се скрих име за pivacy причините, но мога да ви уверя, че той е най-възрастния член там, така че сега какво?

PS. Ако вашият все още незадоволен с отговор от тяхна страна и иска от мен, за да поиска по-технически въпрос, да го качи тук, и аз ще копира / го поставите Еврофутбол Support Team директно OK?

От Еврофутбол каза, че не е грешка и всичко работи добре, проблемът е на вашия край, така че аз чакам за поправката.

Най-добри пожелания
    Последната промяна е направена от mario06; 24-01-11 В 09:36.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Тук ясно, че тази връзка не работеше (грешен означава същото), маркирани в червено, а сега казвате, че никога не го е казал??
    Вие сте наистина губите време. И още веднъж, че не е чел внимателно. Моля - прочети цялата точка. Ако ли да ти пиша: "Аз съм малко объркан" - вие ще ми докаже, че ви писах, че съм малко?? За какво става дума все пак? ...

Това е, което съм написал:
    3. Както написах в началото, в който линкове към суб-форуми в архива не работят изобщо. Само основният форум, както и на конци. Това прави хиляди на грешни връзки на страниците си архив. Например:
    Code:
    Това е линк към протектора архив и тя работи , но в него съдържание има връзки върху горната част на страницата под форуми където нишката е включен. Пример:
    Code:
    И всички тези връзки не работят - Само основният форум. Всички архив под-форуми връзки не работят. Това прави хиляди работни връзки на хиляди страници архив теми.
    Аз ти дадох пример за мястото, където ще намерите счупени хипервръзки и следващият пример на счупени самата връзка (разбити след превод). Съжаляваме, но какъв е проблемът тук? Смятате ли, все още не знаят за какво става въпрос или се опитват да докажат нещо тук?
    Моля, имайте предвид, че можете да използвате кавички, включително изображения, не е необходимо

Ти ми каза, че за допълнителна такса ще са направили моята версия съвместима след работата, която каза, че им е проблем с архив, който не намери, тъй като всички връзки са работили за мен. Свързах се с Еврофутбол (когато ми разказа, че) и те казаха, че всичко е добре.
    Не е вярно - това, което сте написали имате във вашата БМ и аз също. EOT. Прочетете отново, ако е необходимо, за да напомнят на това. Ние вече започна да цитирам нашите БМ в друга нишка (сте го свързали тук), така че няма нужда да я стартирате отново. Всяко друго съдържание на PM включени публично тук ще се счита за SPAM, тъй като тя вече е в друга тема. Всяко дублиране, направени от един и същи потребител се счита за спам в този форум, както и на всеки друг форум, аз знам. Така че, моля - не започвайте да SPAM.

Аз отново се свързва с Еврофутбол Подкрепа днес и аз имам подобен отговор като година А така преди, с прости думи ми архив работи както би трябвало! Прочетете vBulletins коментари по-долу, аз се скрих име за pivacy причините, но мога да ви уверя, че той е най-възрастния член там, така че сега какво?

Архив под-форум страници на Еврофутбол 3.6 катастрофи, ако рекламата Ви всеки допълнителен параметър към URL. Можете да го проверите дори върху чиста инстанция - без vBET нито всеки друг мод. Аз го проверява на вашия форум, с vBET инвалиди. Така че това е бъг на Еврофутбол, тъй като Еврофутбол плъгин архитектура и поддържа плъгин допълнителна функционалност. Архив имат свои собствени точки разширение, какво означава, че архивите също се очаква да бъде удължен. Ако добавяне на всеки параметър към URL разбива цялата страница, това означава, че има бъг в кода Еврофутбол и да го Еврофутбол работа в екип, за да го решим.

PS. Ако вашият все още незадоволен с отговор от тяхна страна и иска от мен, за да поиска по-технически въпрос, да го качи тук, и аз ще копира / го поставите Еврофутбол Support Team директно OK?
    Аз не разбирам какво означават те, като писмено, че не е предназначен Няма да се показва в архива - и тя се генерира от Еврофутбол ... Може би не се разбират помежду си. Просто ги даде URL:
    Code:
    И да кажа, че тя ще се счупи, ако добавите някой параметър на URL - това е бъг. Можете също така да им даде предходния параграф.

От Еврофутбол каза, че не е грешка и всичко работи добре, проблемът е на вашия край, така че аз чакам за поправката.
    Не, това означава, че те не знаят какво искаш да кажеш или просто да пуснете водата. Тя няма да направи бъг им изчезнат от техния код и скочи на нашия код, само защото са написали, че не е бъг. Той не работи по този начин. И аз ви пише, как може да се провери, че тя е Еврофутбол бъг. Написах я за вас тогава, аз сега го е написал. Така че просто го проверите и моля те спри писмено, че е на наша страна, защото тя няма да да се появи на наша страна, след като го повтаря отново и отново. Знаете ли, дори да го проверяват? Знаете ли увреждания vBET и да се провери, че връзката ще се срине с всеки параметър, който добавя към URL? Ли?
    Последната промяна е направена от vBET; 24-01-11 В 19:08.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Държавите-Еврофутбол е висш член и аз не вярвам, че е направил грешка, проверка на архива (достъп до форум като администратор), нито, че той ми четка. "Може би" ние неразбрани помежду си, така че съм поискал допълнителна помощ от тях, така че нека да видим какво казват те отново.

Искане за подкрепа се счита за спам за вас? Ако това е така, извинявам се за молба за подкрепа! Трябва да сериозно да погледнем този въпрос от моя гледна точка, Еврофутбол, казва, че има не е бъг, вие казвате, че това е Еврофутбол бъг така се поставите в обувките ми и питам кого трябва да вярвам?

PS. Никога не съм цитира нещо от PM, изпратени или излизане от вас, аз само цитира кавички.

PS2. Тъй като аз не съм програмист, който ми казва да се провери нещата няма смисъл, така че трябва или да се доверят вас или Еврофутбол в този момент.

PS3. Тъй като ние живеем в цивилизован свят, ние демократично обсъждане някои въпроси, неща, каза и различни точки на оглед и нищо повече. Няма твърди чувства от моя страна. Аз просто искам за pacifically решаване на проблема

Най-добри пожелания
    Последната промяна е направена от mario06; 25-01-11 В 09:41.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Държавите-Еврофутбол е висш член и аз не вярвам на всички, че е направил грешка, проверка на архива (достъп до форум като администратор), нито, че той ми четка или че сме неразбрани помежду си, тъй като английският е нашият майчин език. В снимки говорят ясно. Вие не искате или не са в състояние да поправи проблема и аз ще приема, че.

Питам за подкрепа се счита за спам?? Ако това е така, извинявам се за молба за подкрепа!! Казахте, че има бъг, Еврофутбол заяви, че не е!! Кой съм да вярвам?

PS. Никога не съм цитира нещо от PM, изпратени или излизане от вас, аз само цитира кавички.

PS2. Ако нишката отиде тема, не е по моя вина, аз ви попитах няколко пъти, за да ми даде проста корекция в 1. 2. 3. начин, но получи само този
    1. Това е негова вина
    2. Това е ваша вина
    3. Това е тяхната грешка.

Тъй като ние живеем в цивилизован свят, ние демократично дебат по някои въпроси, нещата и различни гледни точки на оглед и нищо повече. За мен въпросът е затворен, така че можете да затворите тази тема. Не са лоши чувства от моя страна.

Най-добри пожелания
    Не е това, което смятате, че то е за това какво наистина се случва и можете просто да го проверите лично - ние ви даде инструкции как да го направя. Така че, моля ви, мисля ви вярва, далеч, защото тези, които ви води в грешна посока и просто го проверите. Знаете ли, да го проверите?

Моля, обърнете внимание, че ние не съвети да оставите този въпрос, точно както е. Ние силно препоръчваме да го решим. Ние ви даде други възможности, ако Еврофутбол екип не искат да коригират своите бъг. Можете да използвате един от тези като временно решение и все още се свържете с Еврофутбол екип за решаване на техните бъг. Ако желаете да го реши, моля да ни кажете коя възможност предпочитате и ние ще напътстват вас в тази посока. В този момент, според вашето желание - тема счита за решен.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Дадох им информация, така че аз чакам за отговор, аз не го е затворило този въпрос все още.

Поздрави

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Дадох им информация, така че аз чакам за отговор, аз не го е затворило този въпрос все още.

Поздрави
    Така че аз също да зададете тук не е решен. Ние наистина би искал да ви помогне да направите го работи

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Защо се използват отново в архива? Това е голямо количество излишни дублиращи съдържание.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от tavenger5 View Post
    Защо се използват отново в архива? Това е голямо количество излишни дублиращи съдържание.
    Архивът се препоръчва да се dissabled ако се използва vBseo от екип vBSEO, аз не съм с vBSEO или Zoints, така че няма полза в да я спрете за мен.
    PS. Google разделя и да изберат по-добре на 2 от нормалните теми във форума и архив теми на форума, така че те не ви санкционират за това, така че не е причината. Ето едно ръководство на Google Duplicate Ръководство на съдържание от Youtube, се отделя специално внимание:

http://www.youtube.com/watch?v=6hSoXutuj0g
    Последната промяна е направена от mario06; 29-01-11 В 09:31.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Така че аз също да зададете тук не е решен. Ние наистина би искал да ви помогне да направите го работи

Ето отговорите от Еврофутбол Подкрепа Екип, съм ги изпратил целия списък от адреси на електронна поща на Google (като сте изпратили) и счупени примери връзка.

xxxxxxxxxxx
    Jan 25-ти '11 11:14
    Code:
    http://mysite.com/archive/index.php/t-61966.html?language=zh-TW
    Както можете да видите, отидете на някое от тези URL адреси не е "катастрофа" Така че аз не съм сигурен за какво говорят.

Ако има грешка, моля да ми предостави доклад за бъг. Но няма трясък се случва.

Всичко най-хубаво,
    xxxxxxxxxxx
    Support Team, Еврофутбол

Закупуване на Еврофутбол, най-мощният софтуер за форуми.
    за mailto: support@vbulletin.com

XXXXXXXXXXXX
    26-ти Jan '11 01:12 ч.

Лицето, което сте си говорили, каза, че има грешка, и че той е работил с нас за това. Аз не виждам проблем с вашия архив URL адреси, те не са трясък в този форум. Бих искал да се чуят за този бъг доклад, тъй архива код не се е променило през вековете.

Всичко най-хубаво,
    xxxxxxxxxxxxx
    Support Team, Еврофутбол

Закупуване на Еврофутбол, най-мощният софтуер за форуми.
    за mailto: support@vbulletin.com
    Така че тук, за да отидете на Майкъл, те са заявили в множество отговори, че в архива има никакъв проблем, сега какво следва?

Поздрави
    Последната промяна е направена от mario06; 29-01-11 В 09:27.

Страницата 3 на 3 FirstПърви 123

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •