Ние имаме много потребители. Ние знаем какво сме включили в действителност конец. Благодарим Ви, че за даване на Еврофутбол версия
За въпрос. Ти беше информирана, че интеграцията не може да бъде възможно, тъй като вашата версия не се поддържа и сте решили да отидете за него, така или иначе. Грешки в архив, който имате е от страна на Еврофутбол. Можете също беше информиран в PM за това.
Така че е бил наясно, че не работи под-форуми архив не се поддържа старата версия Еврофутбол, от самото начало. Ти беше казал, че поради това е Еврофутбол бъг, трябва да се свържете Еврофутбол екип, за да го реши.
Също така, тъй като виждам в много конец сочат отказа бъдещите ни подкрепа. Но, разбира се, имате пълното право да обвинявам никого за нищо
Какво да правим сега с архив? Имате няколко варианта:
1. Контакти с екипа на Еврофутбол за решаване на техните бъг. Както знаете (от старите истории) Еврофутбол 3,6 грешки и когато добавите допълнителен параметър в URL, за да под-форум страница архив забие. Тя е на vBET характер, тъй като старите Еврофутбол се държат по този начин, дори, когато vBET не е инсталиран - така че в кратки думи: това е Еврофутбол бъг. Също така е от нашето поле, защото не е поддържана версия. Така че можете да помолите vBuletin са те все още са отговорни за тяхното код и те ще я поправят. Те могат да откажат, ако те също считат, vB3.6 като неподдържани.
2. Можете да блокирате целия архив в robots.txt - не добра идея, ние не го съветват.
3. Можете да изключите превод на архивни страници. Ще има по-малко страници в индекса на Google, но ще има не повече счупени хипервръзки.
4. Можете да редактирате оформление на страница нишка архив, така няма да бъдат включени връзки към архив под-форуми. Можете да го включи, за това, че не преведена страница и инвалиди за преведени едно. На главната страница на форума архив има счупени хипервръзки към под-форум ще бъде все още, но това е само няколко връзки, които не са хиляди по хиляди страници архив конец. Можете дори да прави 301 пренасочване за главната страница на форума архив, така че ще бъде само в оригиналния език.
Моля, кажете ни коя версия предпочитате и ние ще ви насочим повече в избрания от едно.
Аз съм загубил тук. Първо пише, че е безопасно. Тогава вие сте написали, че не е безопасно. Сега тя отново е безопасно. Това, което ме интересува е това, което съм написал за Webmaster Tools. Ние не се интересуват какъв мод автор ви казвам - това е между вас и него. Ние сме заинтересовани как Google видите вашия форум. Ако Google да видите вашия форум като блокиран комуникират тогава мод вреди на Google, защото Google видите навсякъде едно и също съдържание (така че всеки пост се счита като дублира съдържание). В този случай ние съвети не да се използва вече на мода, докато тя ще бъде безопасно за Google - така, докато вие ще можете да видите в Webmaster Tools, че Google видите всички страници, които обикновено и не е блокиран. Това е, как е, и ние имаме какво повече да кажа в тази област. Това е вашият избор ще ви лопатар съвети или не. Затова първо го провери и ако това не е безопасно, тогава направи своя собствена решения, които искате да слушате.
Извинявам се, ако смятате, нашият отговор като грубо. Аз току-що добавихте в TODO списък, за да направи на отделен robot.txt файл за връзки SEO. Благодаря за вашата бележка.
Моля, прочетете внимателно и още веднъж това, което съм написал в последния отговор. Аз никога не пише, че връзката:
е счупен. Написах, че работи - счупени връзки, включени На тази страница. Моля, прочетете отново това, което беше описано преди. Знам, че тази страница е. Ето защо ви писах:Code:http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
Аз ви пише, че тази връзка работи - не трябва да ми даде снимки на екрана и да докаже за мен, че работиПросто се моля, прочетете внимателно това, което пиша за вас. А сега погледнете на вашия образ и обръщат внимание на най-връзки (линкове към архив под-форуми) - това са разбити
(С изключение на линк към основният форум архив)
ГолямНадявам се, разбирате областта на издаването и да знаят какви са възможностите за избор. Моля, кажете ни, кой предпочитате и ние ще ви насочва в тази посока.
Всички тези страници имат напълно различно съдържание и всяка обувка, която не може да каже, че е същото, когато текстът е напълно различен. Това са различни страници, който служи различно съдържание, насочени за различни приемник, и отговорът няма смисъл за нас изобщо. Моля да ми PM цялото съобщение, което имаш, с контакт с източник на това съобщение. Бихме искали да го обясня. Най-вероятно лице, които проверяват, не видях реално съдържание, а само блокира съобщение (както аз направих точно сега) - така ина такъв случай на обратна връзка имат никаква стойност. Още веднъж - моля PM детайли, ние ще го провери.