مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 7 از 7

موضوع : پس از زمان طولانی ، این دیگر کار نمی کند

Default پس از زمان طولانی ، این دیگر کار نمی کند

سلام ،
    اخیرا متوجه شدم که فعال تصدی آن را به عنوان دیگر باید کار نمی کند.

سرپرست wird geupdatet؟؟
    -->
    سرپرست به روز خواهد شد؟؟

همچنین من می خواهم برای حذف "ترجمه اتوماتیک پشتیبانی شده توسط فعال تصدی 3.3.6" ، بله من خریداری گزینه نام تجاری آزاد است.

چیز دیگری که من پیدا کردم این است که من نمی تونم هیچ چیز را از طریق admincp ، همیشه وجود دارد که لینک فعال تصدی نام ، اما در حال حاضر تغییر آن.. به دنبال در تصویر
    ImageShack ® -- آنلاین عکس و ویدئو میزبانی وب

برای هر گونه کمک.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام

دوباره آن کار خواهد کرد من می دانم که این مسئله -- آن را در سمت گوگل است بنابراین این چیزی است که شما باید انجام دهید :
    1. آیا شما مسدود شده توسط گوگل و یا دریافت نتایج اشتباه است. برای این کار لطفا با استفاده از گوگل تستر :
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    2. لطفا تماس با ما نتایج را.
    3. اگر همه چیز OK به نظر می رسد -- و پس از آن بررسی ترجمه هنگامی که شما وارد سایت شوید. اگر کار می کند سپس به این معنی است که شما تا به حال مشکل موقتی با گوگل و صفحات نتیجه اشتباه پنهان شده توسط Cache خوش آمدید (من فقط در لیست TODO اشاره کرد ، آن را در چنین صورتی کش لطفا ) بنابراین فقط تمیز تمام کش خوش آمدید (-- مراجعه کنید توجه داشته باشید در ابزار فعال تصدی بهترین آن را دستی) لطفا.

درباره نام تجاری رایگان -- لطفا PM را ببینید و لطفا توجه داشته باشید که در نسخه بعدی این خواهد بود که به طور پیش فرض حذف

و در مورد هیچ tezt در منوی مدیریت -- به نظر میرسد هیچ عبارت مناسب وجود دارد. لطفا اطمینان حاصل کنید که نصب شما مناسب است -- بروز رسانی فقط ساخته شده -- همه فایل ها دوباره آپلود و واردات فایل محصول دوباره. این باید به کمک
    آخرین ویرایش توسط vBET. 14-01-11 در 20:07.

سلام ، پاسخ شما متشکرم.

من آن را tryd و آن را OK به نظر می رسد :
    شروع آزمون ترجمه
    نتیجه تست : {"responseData" : {"translatedText" : "widziane مایل"} ، "responseDetails : تهی ،" responseStatus ": 200}
    خطا تست :

و من نیز به reupload tryd آن ، اما آن کار نمی کند. کش مهمان است چرا که آن واقعا برای هدف SEO بد فعال نیست.

من نمی دانم چرا از آن به نظر می رسد هم اکنون به کار است. من گزینه فعال تصدی از طریق اصلی وارد گزینه به نظر می رسد این نسخهها کار میکند ، اما من نمی تونم آن را کردهاید به طور مستقیم ، اما به نظر می رسد به ترجمه در حال حاضر ، اما آن واقعا آرام است. به نظر می رسد مانند تمام کش من است رونویسی با "هیچ چیز"

Quote نوشته اصلی توسط wowglider.de View Post
    سلام ، پاسخ شما متشکرم.

من آن را tryd و آن را OK به نظر می رسد :
    شروع آزمون ترجمه
    نتیجه تست : {"responseData" : {"translatedText" : "widziane مایل"} ، "responseDetails : تهی ،" responseStatus ": 200}
    خطا تست :

و من نیز به reupload tryd آن ، اما آن کار نمی کند. کش مهمان است چرا که آن واقعا برای هدف SEO بد فعال نیست.
    بنابراین اتصال گوگل شما خوب است. که من به آن است کار خوب در حال حاضر مراجعه کنید. پس احتمالا شما تا به حال برخی از موضوع به طور موقت با اتصال به گوگل است که خارج از sope ما و ما می توانیم هر چیزی را در این زمینه انجام نمی. بزرگ آن است که کار در حال حاضر من همچنین اضافه کردن وظیفه TODO برای ارسال ایمیل های اداری توسط فعال تصدی زمانی که گوگل نمی تواند رسیده

خوش آمدید مورد هیچ کاری نمی کند برای جستجوگرها مضر است. حتی بهتر است برای SEO ، به دلیل آن را می سازد صفحات ایندکس شده تولید خیلی خیلی سریع تر و برای گوگل مهم است. این پیشرفت بزرگ است و ما نشان می دهد به استفاده از آن.

لطفا بگویید چرا شما فکر می کنم که کش خوش آمدید برای جستجوگرها بد است؟...

Quote نوشته اصلی توسط wowglider.de View Post
    من نمی دانم چرا از آن به نظر می رسد هم اکنون به کار است. من گزینه فعال تصدی از طریق اصلی وارد گزینه به نظر می رسد این نسخهها کار میکند ، اما من نمی تونم آن را کردهاید به طور مستقیم ، اما به نظر می رسد به ترجمه در حال حاضر ، اما آن واقعا آرام است. به نظر می رسد مانند تمام کش من است رونویسی با "هیچ چیز"
    من درک نمی کنم آنچه که دقیقا به شما که کش است رونویسی توسط "هیچ چیز". رکورد جدید به کش آمدن نیست ، و یا در کش شما دارای سوابق اشتباه (با ترجمه خالی).

من فقط بررسی صفحه شما به عنوان مثال داد و ان را به خوبی ترجمه و بسیار سریع. شاید شما چک کردن صفحه که هنوز ذخیره نشده بود -- در چنین زمان نسل بستگی به زمان پاسخ گوگل در فعال تصدی و ما می توانیم هیچ کاری با ان انجام دهد. شما همیشه می توانید ان را به سادگی با تولید همان صفحه دو بار بررسی کنید. زمان اول را می توان هنوز ذخیره نکرد، اما زمان بعدی به شما زمان واقعی نسل را می دهد داده ها در cache به مدت 15 روز (قابل تنظیم) باقی می ماند پس انجمن خود را واقعا تولید سریع

لطفا بگویید آیا شما نیاز به هر گونه کمک در حال حاضر؟

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

هیچ پاسخ و حل است. اگر نه ، لطفا بنویسید و من این موضوع را دوباره باز.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •