Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 9 od 9

Thread: vBET vprašanja - Slow Queries / Apache Threads.

Noob

Default vBET vprašanja - Slow Queries / Apache Threads.

Hi,

Sem bil z uporabo vBET za enkrat zdaj, in vse, kar je bilo dobro delo,

Vendar pa v zadnjem času zaradi povečane ravni prometa, vBET je z 2-300 izhodnih povezav,

To povzroča veliko Slow Queries je teči, hkrati pa povzroča apache zadeti svoje največje število niti.

Kateri je trenutno nastavljena na 256 (ki bi morala brez težav ročaj nekaj kot 10 milijonov zadetkov na dan in moj promet ni tako visoka).

moja stran je: cardshare.tv

Imam dovolj močan strežnik (dual quad jedro, 24gig ram itd.)

Obremenitev na strežnik je zelo nizka, zato ni vprašanje, povezano obremenitev.

Im teče vBulletin 3.8.x

Prav tako sem omogočil popolno gost cache in cache namestili druge primere, kot so vb optimizacijo in omogočen memcache.

-

Hi, Izhajajoč iz moje prejšnje sporočilo,

Pravkar sem opazil, da je napaka v Tools vBET -> Cache Cleaner v admincp.

Mislim, da je v zvezi s scenarij niti ne zaznava sem preimenoval admin / mod direktorjev (npr. težko kodirane), ali pa so dovoljenja?

Warning: require_once ([pot] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-once]: ni odprlo tok: No, kot datoteko ali imenik v [pot] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () ' d koda on line 9

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed odpiranje potreben "/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval ()' d kode on line 9

Prav tako sem onemogočen polni gost predpomnilnika, kot v tem trenutku se zdi, da se delaš bolj trd kot koristi.

Noob

Update:

Mi je uspelo optimizirati spletno stran in namestili nekaj stvari, ki so rectifyed stvari, tako da so stvari teče v redu zdaj.

Vendar omenjene napake, ki navaja, da težko kodirane napako pot še vedno obstaja.

Prav tako menim, da bi morda počasi poizvedb, upajmo, da še nadalje izboljševati tudi v prihodnje.

Brezupen

Samo izklopite vBET in ponastaviti server, da vBET off za nekaj dni in videli, če vaš forum je hitrejši.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

Imam seznam namigov za vaš - prosim preverite: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Kaj pa to drugo vprašanje? Ne morem reproducirati na moj test forum, tako da lahko pojasnite, kaj naj spremenim (anme od folrum / mapi itd?)

Noob

Admincp & modcp imena map in v config.php

ok, tako da bom ga test danes sem poskusil, da bi nekaj ugotovitev. Thanks

Ali uporabljate admincp forder z drugim imenom ali ne? Ali ste spremenili ime te mape samo v config.php ali ime mape pravi preveč?
    če da, poskusite kopirati vse datoteke iz vBET upload / admincp mapo, v vašo novo mapo.

Noob

Da je admincp ime nekaj takega kot: HGUYFhghg78556FJF
    To je bil posodobljen v config.php

Sem tudi prepričan, da naložite vse datoteke v vBET / admincp šel v mapo preimenoval admincp.

moj admincp mapa se je spremenilo od pred namestitvijo vBET.

zato vas prosimo, poskusite te rešitve - http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post6876
    bi zdaj dela

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •