Hi,
Sem bil z uporabo vBET za enkrat zdaj, in vse, kar je bilo dobro delo,
Vendar pa v zadnjem času zaradi povečane ravni prometa, vBET je z 2-300 izhodnih povezav,
To povzroča veliko Slow Queries je teči, hkrati pa povzroča apache zadeti svoje največje število niti.
Kateri je trenutno nastavljena na 256 (ki bi morala brez težav ročaj nekaj kot 10 milijonov zadetkov na dan in moj promet ni tako visoka).
moja stran je: cardshare.tv
Imam dovolj močan strežnik (dual quad jedro, 24gig ram itd.)
Obremenitev na strežnik je zelo nizka, zato ni vprašanje, povezano obremenitev.
Im teče vBulletin 3.8.x
Prav tako sem omogočil popolno gost cache in cache namestili druge primere, kot so vb optimizacijo in omogočen memcache.
-
Hi, Izhajajoč iz moje prejšnje sporočilo,
Pravkar sem opazil, da je napaka v Tools vBET -> Cache Cleaner v admincp.
Mislim, da je v zvezi s scenarij niti ne zaznava sem preimenoval admin / mod direktorjev (npr. težko kodirane), ali pa so dovoljenja?
Warning: require_once ([pot] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-once]: ni odprlo tok: No, kot datoteko ali imenik v [pot] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () ' d koda on line 9
Fatal error: require_once () [function.require]: Failed odpiranje potreben "/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval ()' d kode on line 9
Prav tako sem onemogočen polni gost predpomnilnika, kot v tem trenutku se zdi, da se delaš bolj trd kot koristi.