Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 13

Тема: Помогнете ми

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Junior Member
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Thumbs up Помогнете ми

1) За Set "Брой на героите Преди обтичане на текста" до "0", където мога да получа тази настройка?

2) Как мога да знам, форум ми е UTF-8 charactersets, ако видя в HTML набор от символи показват това число ISO-8859-1

3) как да намеря тази настройка за стойността на настройката characterset в малки?

Забранен
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Здравей

1)
    Както е описано в направи не качвате -> ReadMe.html Файл:
    Всички конфигурации до characterset са направени от Admin CP-> Settings-> Options-> Показване на всички настройки -
    Можете да намерите тази опция в Опции за показване (showthread) раздел
    ИзвестиеСпоред втория ви въпрос, изглежда, че вашия нов форум трябва да бъде в UTF-8 формат, така че не забравяйте, че тази стъпка е необходима, само За да не UTF-8 charsets.

2)
    Ако е настроен на ISO-8859-1, а след това за вашия нов форум не е в UTF-8, защото това е стойността на атрибута "Charset" за HTML настройката за тип съдържание в шаблона "headinclude" ... за всяка страница на вашия форум
    Помня, Че тази опция трябва да се задават само веднъж, точно преди всички мнения са написани на вашия форум! Това е, защото тя може да бъде характеристики бъркотия, когато да го промените по-късно.
    Ако наистина имате нужда да правите промени, можете да прочетете за това в направи не качвате -> ReadMe.html файл в Въпроси и отговори раздел

3)
    Това не е настройка Просто я прочетете отново -> Определен characterset стойност в малки <- Това означава, трябва да настроите characterset стойност в малки букви (не главни букви). Това е настройката в:
    Admin CP -> Езици и фрази -> Language Manager
    Вие трябва да напишете UTF-8 вместо UTF-8

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

1), така че вашето предложение, ние трябва да се промени формат форума ни превърнат в UTF-8 или просто да отседнете в текущата настройка?

2) много важно е определянето в UTF-8?

3) когато променя тази настройка от $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); за $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL); портал ми стана празен. Така че как да го реши?

4) Как да се върна обратно към нашия основен език форум след превежда ирландски език, използвайки този vbtranslator
    като abc.com / forum.php? език = GA обратно към abc.com / forum.php

5) Защо, след като използвате този плъгин и да конвертирате в друг език, моята статистика, базирана на приставка, която е да показвам най-плакат, нова тема, нова публикация и други не следват да конвертирате. Как да го направи? След като ни описание на всеки раздел в нашия subforum също не следва да конвертирате също. Как да го поправим?

6) Как да променя флаг дизайн?

7) как да намеря файл. Htaccess в моя форум да следвате тези инструкции?
    vBSEO интеграция

моя форум: cutimalaysia.my

8), защо в моя CMS Еврофутбол, не показват знаме??
    Последната промяна е направена от vBET; 04-12-10 В 11:30. Причина: Bad URL адреси

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

1) можете да отседнете в текущата настройка. Ако не използвате UTF-8 форума просто да настроите тази опция: Брой на героите Преди обтичане на текста до 0

2) Не, не е важно, но ако имате НЕ UTF-8 charactersets моля, направи всички важни стъпки от ReadMe.html файл от направи не качване forder да не UTF-8 charactersets форум

3) Моля, направете всички интеграция с vBSEO стъпки от ReadMe.html файл от направи не качване папка. Всички стъпки. Аз бях на вашия форум и вашите URL адреси не са преведени. Трябва да можете да интегрирате двете vBSEO файлове:
    _createurl.php
    _url.php

Ако той ще бъде отново (празна страница), моля опитайте да намерите в лог файл име на емисията. Този лог файла на вашия сървър. (Можете да поискате abaut, че с вашия доставчик на хост)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    Това не е СВАЛЯТЕ url адрес. Ако искате да имате рамена без ?език параметър - Моля интегрирате вашата url да сваляте.
    Моля:
    1. admincp-> vBET-> основните
    2. определен Линк Вид за VBSEO_URI
    3. определен Превод връзки тип за да създадете URL според SEO линк консенсус (т.е. "/ en/адрес")
    4. Редактирайте вашия .htaccess файл (да се добавят всички vBET rulse befor vBSEO правила можете да го намерите в .htaccess файла в направи не качване папка)

Как да направите резервно копие на основния език? Просто кликнете върху вашия основен език флаг (за нашия форум - това е английски флаг)

5) Моля, да го обясни по-добре. Моля, поставете тук линк към тема с този въпрос. Използвате ли някакви специални Mod?

6) Можете да промените знамена позиция. За да направите това - моля:
    1. admincp-> vBET-> Flags
    2. определен Знамена Място вариант, тъй като искате да имате. Ако сте задали Обичай - Трябва да сложите $ Vbenterprisetranslatorflags в шаблон на ръка.

7) Къде? FTP (от някои мениджър като Total Commander) и отидете в папката на форум корен. На дъното трябва да имате. Htaccess файл.
    vBET .htaccess файл можете да намерите в направи не качване папка. Сложете vBET правила преди vBSEO правила.

8) на вашия форум и аз може да видите знамена, така че, моля да обясни този въпрос по-добре и поставете тук URL адресът на страницата с емисионна (ако можете)
    Последната промяна е направена от kamilkurczak; 03-12-10 В 19:48.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Quote Първоначално публикувано от Cuti Malaysia View Post
    1) За Set "Брой на героите Преди обтичане на текста" до "0", където мога да получа тази настройка?

2) Как мога да знам, форум ми е UTF-8 charactersets, ако видя в HTML набор от символи показват това число ISO-8859-1

3) как да намеря тази настройка за стойността на настройката characterset в малки?
    така че аз искам да препотвърдят, настройка на моя форум в момента е в не UTF-8 charactersets? е нали?

Quote Първоначално публикувано от kamilkurczak View Post
    1) можете да отседнете в текущата настройка. Ако не използвате UTF-8 форума просто да настроите тази опция: Брой на героите Преди обтичане на текста до 0

2) Не, не е важно, но ако имате НЕ UTF-8 charactersets моля, направи всички важни стъпки от ReadMe.html файл от направи не качване forder да не UTF-8 charactersets форум

3) Моля, направете всички интеграция с vBSEO стъпки от ReadMe.html файл от направи не качване папка. Всички стъпки. Аз бях на вашия форум и вашите URL адреси не са преведени. Трябва да можете да интегрирате двете vBSEO файлове:
    _createurl.php
    _url.php

Ако той ще бъде отново (празна страница), моля опитайте да намерите в лог файл име на емисията. Този лог файла на вашия сървър. (Можете да поискате abaut, че с вашия доставчик на хост)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    Това не е СВАЛЯТЕ url адрес. Ако искате да имате рамена без ?език параметър - Моля интегрирате вашата url да сваляте.
    Моля:
    1. admincp-> vBET-> основните
    2. определен Линк Вид за VBSEO_URI
    3. определен Превод връзки тип за да създадете URL според SEO линк консенсус (т.е. "/ en/адрес")
    4. Редактирайте вашия .htaccess файл (да се добавят всички vBET rulse befor vBSEO правила можете да го намерите в .htaccess файла в направи не качване папка)

Как да направите резервно копие на основния език? Просто кликнете върху вашия основен език флаг (за нашия форум - това е английски флаг)

5) Моля, да го обясни по-добре. Моля, поставете тук линк към тема с този въпрос. Използвате ли някакви специални Mod?

6) Можете да промените знамена позиция. За да направите това - моля:
    1. admincp-> vBET-> Flags
    2. определен Знамена Място вариант, тъй като искате да имате. Ако сте задали Обичай - Трябва да сложите $ Vbenterprisetranslatorflags в шаблон на ръка.

7) Къде? FTP (от някои мениджър като Total Commander) и отидете в папката на форум корен. На дъното трябва да имате. Htaccess файл.
    vBET .htaccess файл можете да намерите в направи не качване папка. Сложете vBET правила преди vBSEO правила.

8) на вашия форум и аз може да видите знамена, така че, моля да обясни този въпрос по-добре и поставете тук URL адресът на страницата с емисионна (ако можете)

1) След като се направят някои конфигурация, тя е всичко, настройка за vbtranslator активни и да конвертирате език и връзка правилно точно сега?

2) Дали това tranlsator Еврофутбол същото точна превежда с Google Translate??

3) След като проверите някои част на моя форум does't промяна
    за пример тази връзка, http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi

, но този пост да конвертирате corectly
    http://www.cutimalaysia.my/ga/airgea...-rm2-20-a/t756

за ваша информация моят основен език е в малайски. моля да ми помогне, отнасящи се всичко това въпрос?
    Последната промяна е направена от Cuti Malaysia; 04-12-10 В 13:59.

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Quote Първоначално публикувано от Cuti Malaysia View Post
    така че аз искам да препотвърдят, настройка на моя форум в момента е в не UTF-8 charactersets? е нали?

1) След като се направят някои конфигурация, тя е всичко, настройка за vbtranslator активни и да конвертирате език и връзка правилно точно сега?

2) Дали това tranlsator Еврофутбол същото точна превежда с Google Translate??

3) След като проверите някои част на моя форум does't промяна
    за пример тази връзка, Eacnamaíoch Nuacht

, но този пост да конвертирате corectly
    Airgeadra Malartú 1 USD; RM2.20?

за ваша информация моят основен език е в малайски. моля да ми помогне, отнасящи се всичко това въпрос?
    Можете да проверите настройката форум. Просто отидете admincp-> Езици и фрази> Language Мениджър-> Редактиране на настройките-> HTML набор от символи
    Ако не използвате UTF-8 - това е ОК!

1) бях на вашия форум и превод работи добре. Превод на URL с vBSEO работи goot (имате добра интеграция сега)

2) Да, vBET работи на двигател преводач на Google

3) Аз бях на вашия форум и превод работи добре. Къде е проблема? Обяснете, е по-добре, моля

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Quote Първоначално публикувано от kamilkurczak View Post
    Можете да проверите настройката форум. Просто отидете admincp-> Езици и фрази> Language Мениджър-> Редактиране на настройките-> HTML набор от символи
    Ако не използвате UTF-8 - това е ОК!

1) бях на вашия форум и превод работи добре. Превод на URL с vBSEO работи goot (имате добра интеграция сега)

2) Да, vBET работи на двигател преводач на Google

3) Аз бях на вашия форум и превод работи добре. Къде е проблема? Обяснете, е по-добре, моля

1) Въпросът е, не мога да се правят различни, или UTF-8 или не, в HTML моя набор от символи, то този герой ISO-8859-1 <<<Е този UTF-8 или не. Моля препотвърдят.

2) Така че, означава, че Vbet на портала нашия сайт се работи правилно??

3) Защо флаг за преводач на Еврофутбол в нашия портал на този адрес http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php не шоу?
    Последната промяна е направена от Cuti Malaysia; 06-12-10 В 20:42.

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

1) ISO-8859-1 това не UTF-8 и това е ОК
    2) превод работи добре, но когато се опитах да преведат мнение, показва от Министерството на отбраната (от JavaScript) той не работи. Така че, ние трябва да интегрират Министерството на отбраната ни с Министерството на отбраната ви.

Моля, да направи нова тема в раздел интеграция и опишете този мод (да ни даде име и URL за този мод е безплатно мод или не?)

3) Аз ще го проверите.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

plase проверите ч.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

това означава точно това, което е написано

превод работи добре - Ясно

Но когато ние се опитваме да преведат мнение показва от вашия моден, тя не работи - Коя част на това изречение не е ясно за вас? като следствие:

ние трябва да интегрираме нашите мод с вашия мод - този мод засяга да функционалностна нашата (vBET) и се нуждае от интеграция, по този начин:

направи нова тема в раздел интеграция и да се опише този мод (да ни даде име и URL за този мод е безплатно мод или не?)

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •