Първоначално публикувано от
kamilkurczak
1) можете да отседнете в текущата настройка. Ако не използвате UTF-8 форума просто да настроите тази опция:
Брой на героите Преди обтичане на текста до 0
2) Не, не е важно, но ако имате
НЕ UTF-8 charactersets моля, направи всички важни стъпки от
ReadMe.html файл от
направи не качване forder да не UTF-8 charactersets форум
3) Моля, направете всички интеграция с vBSEO стъпки от
ReadMe.html файл от
направи не качване папка. Всички стъпки. Аз бях на вашия форум и вашите URL адреси не са преведени. Трябва да можете да интегрирате двете vBSEO файлове:
_createurl.php
_url.php
Ако той ще бъде отново (празна страница), моля опитайте да намерите в лог файл име на емисията. Този лог файла на вашия сървър. (Можете да поискате abaut, че с вашия доставчик на хост)
4)
Code:
abc.com/forum.php?language=ga
Това не е СВАЛЯТЕ url адрес. Ако искате да имате рамена без ?език параметър - Моля интегрирате вашата url да сваляте.
Моля:
1. admincp-> vBET-> основните
2. определен
Линк Вид за
VBSEO_URI
3. определен
Превод връзки тип за да създадете URL според SEO линк консенсус (т.е. "/ en/адрес")
4. Редактирайте вашия .htaccess файл (да се добавят всички vBET rulse befor vBSEO правила можете да го намерите в .htaccess файла в
направи не качване папка)
Как да направите резервно копие на основния език? Просто кликнете върху вашия основен език флаг (за нашия форум - това е английски флаг)
5) Моля, да го обясни по-добре. Моля, поставете тук линк към тема с този въпрос. Използвате ли някакви специални Mod?
6) Можете да промените знамена позиция. За да направите това - моля:
1. admincp-> vBET-> Flags
2. определен
Знамена Място вариант, тъй като искате да имате. Ако сте задали
Обичай - Трябва да сложите
$ Vbenterprisetranslatorflags в шаблон на ръка.
7) Къде? FTP (от някои мениджър като Total Commander) и отидете в папката на форум корен. На дъното трябва да имате. Htaccess файл.
vBET .htaccess файл можете да намерите в
направи не качване папка. Сложете vBET правила преди vBSEO правила.
8) на вашия форум и аз може да видите знамена, така че, моля да обясни този въпрос по-добре и поставете тук URL адресът на страницата с емисионна (ако можете)