Uporabnik Cp možnost, da izberejo lang doesnt delo sploh ni tukaj. i izbrani grški primer, in to doesnt sprememb, le z zastavo klikom se spreminja, sem opazil, da v mojem forumu najprej tako sem poskušal tu in isto
Uporabnik Cp možnost, da izberejo lang doesnt delo sploh ni tukaj. i izbrani grški primer, in to doesnt sprememb, le z zastavo klikom se spreminja, sem opazil, da v mojem forumu najprej tako sem poskušal tu in isto
Hello,
poglej v opis te možnosti:
To pomeni, vam ni treba tag svojih prispevkov z [Lang] - forum zazna svoj jezik samodejno, vendar pa je admin možnost, da omejijo to priznanje vV katerem jeziku boš pisal svoje prispevke. Forum se bo samodejno prevajanje svojih prispevkov drugim uporabnikom jezikov. Prav tako bo prevesti delovna mesta v drugih jezikih za privzeti jezik.boste tam našli podroben desciption, kako deluje.
V AdminCP obstaja še druga možnost:
, ki bo samodejno preusmeri na jezik privzeti brskalnik. To ne deluje na našem forumu, saj je ta možnost onemogočena tukaj.AdminCP -> vBET -> Razno -> preusmeri na jezik uporabniškega
Thread preselil v poglavju Odpravljanje težav
Moje nastavitve tukaj, so v grški pa vidim Angleški objav
Ja, vam in jih vidite pravilno - zakaj? Sem odgovorila v mojem prvem odgovoru Ali pa ste govorili o nečem drugem ...
Videli boste grški le v primeru, ko je AdminCP možnost nastavljena na samodejno preusmeri ali ko jo izberete ročno iz zastave na vrhu.
plz povej mi, kaj moram mogoče določiti mesto screenshot. Želim uporabnik, ki izbere lang od usercp preusmeriti v to lang. i dont omogočajo zastavice za reg uporabnike hvala
Hvala za to možnost, lahko preusmerijo uporabnike na privzeto svoje brskalnika jezik in to nastavitev je neodvisna od "UserCP" nastavitev, ki se uporablja za prevajanje namene (sem že opisal v mojem prvem odgovoru)AdminCP -> vBET -> Razno -> preusmeri na jezik uporabniškega