Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 5 на 5

Тема: Премахване на някои отделни специален знак в URL, като,, *, и др.

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Default Премахване на някои отделни специален знак в URL, като,, *, и др.

Здравейте момчета, нужда от помощ тук

в vbseocp.php--> знак замяна--> I, заместват не-английски знаци в URL адреси?, да запази не-английски знаци в URL АДРЕСИ като на инструкцията за инсталиране на vbet

в езика по подразбиране (на английски език) и трябва да премахнете някои символи, които не се необходими в URL адреси, като [, ], * и друг един символ, защото аз не съм в комфорт с тези един символ в езика по подразбиране (английски)

моля помогне на момчетата как да премахнете тези знаци в URL в езика по подразбиране (на английски), но все още се използват "Да се съхранява на не-английски символи в URL адреси" опция

аз се опитах да добавите [и] и характер в vbseocp.php -> Define Stopwords, но не работи, или може да отстранява от vbseocp.php -> Дефиниране на символи Потребителски Замени?

ИЛИ

ако има условен код, за да "Замяна на не-английски символи в URL адреси?" за език по подразбиране, само и "Пазете не-английски символи в URL адреси" на други езици "на други езици, може би можем да настроите условно код в vbseo / ресурси / XML / config.xml нещо като това само за пример
    ако ($ vbetlang == неизпълнение)
    {
    Замяна на не-английски символи в URL адреси?
    }
    ако ($ vbetlang! = по подразбиране)
    {
    Дръжте не-английски символи в URL-и за други езици
    }

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

за първи път, аз вече знам как да го направя, благодаря за Андрес Дюран Хюит в vbseo форум:

Здравейте,

Вие все още могат да определят характера заместители, независимо от "За не-английски символи в URL 'опция. Моля, опитайте да се определят следните потребителски символи заместители:

Code:
    '['=>''
    ']'=>''
    '*'=>''
    И нека да знаят как ще върви.

Най-добри пожелания.

но е по-добре, ако можем да се използва вторият начин над, моля да ни уведомите, ако някой има информация за това условно, и аз предлагам да използвате Първият начин по-горе, ако използването на английски език / латински език по подразбиране (тъй като в почти всички ние го използвате )

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз съм го прочетете внимателно сега и ще ви даде отговор скоро

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Например като тази нишка самостоятелно URL

Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-%5B-%5D-%2A-others.html
    URL е по-добре като този, Removed на специалния характер [], и * в получер горе, по-добре за английски форум

Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-others.html

други URL адреси, например, че има някакъв специален символ в заглавието и в URL
    [Език: $ език Не добавяйте език BBCodes] в Бърз отговор
    & Отидете = newpost връзки не се пренасочват правилно
    langtitle = SK] F.. бъг?
    Showthread.php? Р = х не пренаписана
    "Vbet_ флаг" проблем
    2 Lang = BBCode ...
    Последната промяна е направена от basketmen; 04-11-10 В 20:21.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

OK така - можете да направите това също от vBET файл:
    1. Отворете vbenterprisetranslator_seo.php
    2. Търсене:
    Code:
    $vbet_custom_char_replacement = array(
    '"' => '', 
    '[langtitle=' => '', 
    '[/langtitle]' => '', 
    ']' => '-'
    );
    3. Добави има двойки, подобно на vBSEO

Вие ще трябва да го добавите отново след всяка актуализация, тъй като промените ви ще бъдат презаписани. Така че, като го е държала в потребителски заместители vBSEO изглежда да бъде по-добра идея.

За 2-ри вашето предложение. Такова условие ще изглежда така:
    Code:
    if ($_REQUEST['language'])
    {
    Keep Non-English Characters in URLS for other languages
    } else {
    Replace Non-English Characters in URLs?
    }
    Ние не изпита такова решение, така че ние съвети да направят това не по някои тестови инстанция на реални форум, и да провери как се държи. Аз не вярвам, че ще работи - Предполагам, че от довереник просто стойност и приложени към променлива, така че променлива ще третира това просто като низ стойност. Предполагам, че - не е тестван. Така че такава промяна трябва да бъде тон на друго място в мястото, където променлива отнема стойност, което може да направи:
    Code:
    $theVariable = $_REQUEST['language'] ? value for Keep Non-English : value for Replace Non-English
    Ако е глобална променлива (и ако е променлива константа), тогава можете да го презапишете в / Включва / vbenterprisetranslator_functions_seo.php файл. Има 2 места, където имате код като този:
    Code:
    if ($language) {
    $text = vbet_filter_replace_text($text, VBSEO_SPACER, VBSEO_APPEND_CHAR);
    } else {
    $text = vbseo_filter_text($text, $allowcharsl, $filter_stop_words, $reversablee, $keep_tailspaces);
    }
    Така че можете да промените глобалната променлива стойност в друго изявление, преди да се оценява текст.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •