Прывітанне, хлопцы, патрэбна дапамога тут
у vbseocp.php --&ГТ; замена сімвалаў --> Я паставіў замяніць кірылічныя сімвалы ў URL-адрасоў?, каб захаваць па-ангельску сімвалы ў URL-адрасоў, як Vbet інструкцыя па ўстаноўцы
на мове па змаўчанні (англійская), мне трэба выдаліць некаторыя сімвалы, якія неабходна dont ў адрасах, як [, ], * і іншыя адзіночны знак, таму што я не з'яўляюся камфорт з гэтым адзін знак на мове па змаўчанні (англійская)
Калі ласка, дапамажыце хлопцы, як выдаліць гэтыя адзінкавыя сімвалы ў URL на мове па змаўчанні (англійская), але ўсё ж з дапамогай "Трымайце па-ангельску сімвалы ў URL-адрасоў" варыянт
я паспрабаваў дадаць [і], а знак * у vbseocp.php -> Вызначыць Стоп-словы, але яе не працуе, ці можа яго выдаліць з vbseocp.php -> Вызначце вашыя замены карыстацкіх знакаў?
АБО
калі ёсць ўмоўны код, каб "Замяніць па-ангельску сімвалы ў URL?" па змаўчанні мове і "Keep-ангельску сімвалы ў URL-адрасоў" для іншых моў "для іншых моў, можа быць, мы можам усталяваць ўмоўны код у чым-то vbseo / рэсурсы / XML / config.xml, як гэта толькі для прыкладу
калі ($ vbetlang == па змаўчанні)
{
Заменіце па-ангельску сімвалы ў URL?
}
калі ($ vbetlang! = па змаўчанні)
{
Працягвайце па-ангельску знакаў у адрасах іншых мовах
}