Здравейте момчета, нужда от помощ тук
в vbseocp.php--> знак замяна--> I, заместват не-английски знаци в URL адреси?, да запази не-английски знаци в URL АДРЕСИ като на инструкцията за инсталиране на vbet
в езика по подразбиране (на английски език) и трябва да премахнете някои символи, които не се необходими в URL адреси, като [, ], * и друг един символ, защото аз не съм в комфорт с тези един символ в езика по подразбиране (английски)
моля помогне на момчетата как да премахнете тези знаци в URL в езика по подразбиране (на английски), но все още се използват "Да се съхранява на не-английски символи в URL адреси" опция
аз се опитах да добавите [и] и характер в vbseocp.php -> Define Stopwords, но не работи, или може да отстранява от vbseocp.php -> Дефиниране на символи Потребителски Замени?
ИЛИ
ако има условен код, за да "Замяна на не-английски символи в URL адреси?" за език по подразбиране, само и "Пазете не-английски символи в URL адреси" на други езици "на други езици, може би можем да настроите условно код в vbseo / ресурси / XML / config.xml нещо като това само за пример
ако ($ vbetlang == неизпълнение)
{
Замяна на не-английски символи в URL адреси?
}
ако ($ vbetlang! = по подразбиране)
{
Дръжте не-английски символи в URL-и за други езици
}