На този етап след повторно, инсталиране VBET и конфигуриране точно по същия начин, който е имала преди, гост кеш не работи и когато ми модераторите се движат мнения, те стават бели страници. Моля, помогнете.
На този етап след повторно, инсталиране VBET и конфигуриране точно по същия начин, който е имала преди, гост кеш не работи и когато ми модераторите се движат мнения, те стават бели страници. Моля, помогнете.
Здравейте Телец,
Тук имате конец с Гост кеш въпрос. Моля, прочетете я.
(Около два пъти GZIP).
http://www.vbenterprisetranslator.co...che-issue.html
за втория. Ще се опитам да го възпроизвежда върху моя тест форум.
Спомням си го определя с вашия доставчик на домакин, но след актуализирате Apache можете да имате mod_deflate активирана отново. Така че ако е edable -> имате двойно gdziped. Моля свържете се с вашия доставчик на хост и да изключите този модул.
Тук имате пълна инструкция как да го проверите (от предишните ви нишка - написана от Michał)
Когато забраните vBulleitn GZIP от вариант AdminCP GZIP HTML изход тогава вашата продукция все още е компресиран. Можете да го видите тук:
GZIP Test
ЗАБЕЛЕЖКА: това е ясно описано в опция Еврофутбол:
Така че в този момент изглежда, че имате един от тези, върху, защото изходът е компресиран така или иначе. И това е най-вероятно причина за проблеми с гост vBET кеш - това е двойно компресирани, така браузъри луд с него.Ако вече сте използвате mod_gzip или mod_deflate на вашия сървър, не дава възможност тази опция.
Сега съм с увреждания GZIP в моята АКТБ, но все още се тези грешки:
Внимание: filemtime () [function.filemtime]: Stat не успя за [път] / vbet_guestcache/en/_forums_dnp_news_php_content_3_id_8978.html в [пътека] / включва / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php по линия 53
Внимание: Не мога да променя информацията в заглавието - заглавията вече изпратени от (продукция стартира в [път] / включва / class_core.php: 4598) в [пътека] / dnp_news.php по линия 320
Внимание: filemtime () [function.filemtime]: Stat не успя за [път] / vbet_guestcache/en/_forums_forumdisplay_php_f_8278.html в [пътека] / включва / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php по линия 53
Този бъг е решен на нашия форум. Опитайте:
1.just редактирате файла (моля да направи копие на този файл): включва / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php
2find линия:
го промените на:PHP Code:
if ((time() - filemtime($vbet_readGuestCacheFileName) <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) {
PHP Code:
@$fileTime = filemtime($vbet_readGuestCacheFileName);
if ((time() - $fileTime <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) {
Яки Камил. Това изглежда да са го направили. Работи чудесно и сега. Благодаря ви много!!
Аз ще помоля моите модераторите да проверите дали другия въпрос с движещи се мнения, както и получаване на бели страници са все още налице.
Аз не съм сигурен, че това е свързано с гости Cache - ако модераторите ви се движат теми, тогава те не са гости ... Моля, първо проверете, пък все още се случва, когато гост кеш е забранено. Ако отговорът е да, ние ще знаем, за да се провери нещо друго. Както аз го виждам сега, че най-вероятно не е гост кеш въпрос - модераторите не са гости, така гост кеш не вършат работа за тях ...
Камил моля проверете с Телец Гост кеша работи на всички. Също така не издава се случва, когато Гост кеш е забранено. Проверете можете ли да го възпроизвежда върху нашия тест форум.
Телец - можеш ли да видиш в сървъра трупи всички съобщения за грешка? Аз очаквам, че някой файл не е включен по погрешка. Ако отговорът е "да" в сървърните логове, вие ще имате комуникира за неизвестно предназначение - това ще ни позволи да се реши въпрос, който много бързо.
Последната промяна е направена от vBET; 02-11-10 В 13:40.
Съжалявам, не исках да кажа, че има нещо общо с гост кеш. Аз просто споменах 2 въпроса заедно, да не отварят отделна нишка.
Първият въпрос във връзка с кеша гост сега е решен. Другият се случва, докато гостите кеш е с увреждания, така че аз също не съм сигурен дали решаването на гост кеш би могла да разреши. Но аз ще им кажа да се опитаме сега така или иначе. Аз ще докладва за това.
OK така - моя грешка. Взех го като един въпрос. Моля имайте една нишка на една емисия. Тя ще ни позволи да се справи по подходящ начин. Моя грешка - съжалявам за вас и Камил.