Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 11

Thread: Schimbarea limbii în usercp, dar păstrează în legătură într-url după

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Question Schimbarea limbii în usercp, dar păstrează în legătură într-url după

Atunci când schimbarea limbii pe forum pentru în usercp la o altă limbă, să zicem acest exemplu:

Acum: engleză
    Schimbarea de franceză
    Schimbarea înapoi în engleză

Atunci când salvate, URL-ul browser-ul păstrează adăugând vechi lang = fr la sfârşitul sau la oricare URL-ul (sau în acest caz, aici pe forum, păstrează această: http://www.vbenterprisetranslator.co.../fr/usercp.php

Este aceasta o problemă?

BTW de ce este diferit aici? Aici ajungem pe forum pentru / fr si pe forumul meu vom ajunge lang = fr la sfârşitul URL-ului?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Cybershaolin View Post
    Atunci când schimbarea limbii pe forum pentru în usercp la o altă limbă, să zicem acest exemplu:

Acum: engleză
    Schimbarea de franceză
    Schimbarea înapoi în engleză

Atunci când salvate, URL-ul browser-ul păstrează adăugând vechi lang = fr la sfârşitul sau la oricare URL-ul (sau în acest caz, aici pe forum, păstrează această: http://www.vbenterprisetranslator.co.../fr/usercp.php

Este aceasta o problemă?

BTW de ce este diferit aici? Aici ajungem pe forum pentru / fr si pe forumul meu vom ajunge lang = fr la sfârşitul URL-ului?
    Eu va verifica nu este ceva, dar cu cookie-uri - mulţumesc pentru anunţ.

Despre formă de URL - mergeţi la Admin CP -> vBET -> Pagina principală si vezi ce aţi setat pentru Traducere link-uri de tip

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Rectificat - vor fi incluse la punctul 3.1.3

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Ei bine, se confruntă în continuare această problemă folosind 3.2.2. Deci, vă păstraţi prbably această deschis în loc de închis ...

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Cybershaolin View Post
    Ei bine, se confruntă în continuare această problemă folosind 3.2.2. Deci, vă păstraţi prbably această deschis în loc de închis ...
    Îmi pare rău că a fost corectat şi testat la punctul 3.1.3, poate că am corectat ceva similar.

Vă rugăm să-mi spuneţi nu vedeţi acest bug pe serverul nostru. Dacă nu vă rugăm să PM-mi adresa dvs. URL pe forum.
    Ultima modificare făcută de vBET; 28-11-09 la 21:39.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nu pare a fi OK aici, dar să utilizaţi linkurile de vbSEO directoarele aici asa ca nu pot compara cu adevărat, deoarece pe partea mea, eu folosesc "limbajul = ro" model.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Şi aceasta este o informaţie foarte utile pentru noi. Vom testa nici o configurare acest lucru din serverul nostru de testare.

De asemenea, - vă recomandăm pentru a schimba modelul dumneavoastră la corespunzătoare pentru SEO consens. Vă rugăm să reţineţi că nu aveţi pentru a utiliza vBSEO - vBET le suportă chiar şi pentru prime vBulletin link-uri (şi în 3.3.0 va sprijini o asemenea traducere link-uri pentru GRATUIT Mod SEO - Zoints SEO).
    Ultima modificare făcută de vBET; 29-11-09 la 16:08.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Eu nu folosesc vBSEO şi setările mele reflecta acest lucru. Vă mulţumim pentru timpul să se uite la asta.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Desigur. Încă o dată puteți avea frumos SEO link-uri de traducere (de exemplu, / en / ) fără vBSEO, am făcut-o configurabil pentru a vă permite să luați decizia

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nu am nevoie de ea. Acesta este motivul pentru care nu-l folosesc și configurația VBet reflectă acest lucru. Acesta este motivul pentru care am raportat problema reală cu "language = en" în acest thread specifice.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •