Изглежда, че си случаен, както аз току-що са написали 2 различни мнения, с 2 различни тагове и само едно уведомление всеки??
Изглежда, че си случаен, както аз току-що са написали 2 различни мнения, с 2 различни тагове и само едно уведомление всеки??
Трябва да си лягате сега в 5 ч. сутринта![]()
Аз го тествали на моя тест форум и не мога да го възпроизвежда.
Вероятно това е конфликт vBET с други Министерството на отбраната.
Можете просто да го проверите. Какво трябва да направя?
1. vBET трябва да бъде активирана.
2. изключите всички модове (един по един) и се опитайте да намерите на този въпрос отново. Ако някой мод е да забраните и не можете да възпроизведете проблема - имаме конфликт. (Защото, когато този мод е разрешен - въпрос съществуват)
Моите VBA тагове наричат PHP файл за замяна на думи и фрази, аз само да си представите си, че!
Сигурни ли сте, че когато vBET ви е забранено не могат да се възпроизвеждат този мод?
От кои мод VBA тагове, които са?
Последната промяна е направена от kamilkurczak; 08-10-10 В 11:16.
Защо не остави отворен въпроса за сега и аз ще се следи колко мнения причина и, които BBCode, ако има такива били използвани тогава докладва каже вторник?
Изтриване на всички Tet съобщения на моя форум за сегание ще се възобнови във вторник.
ОК, така че аз чакам за отговор до вторник
Благодаря
Hi Камил, благодаря за чакане, за последните няколко мнения, ние сме имали (не са много), уведомлението публикуват само веднъж (които ще са получили уведомление за прекалено), така че давай напред и са маркирали този решен, ако ние се получи добър още няколко мнения и това се случва отново и ще ги документира и да запишете списъка за вашия преглед![]()