и аз имам само две електронни писма. Всичко е добре, аз не може да бъде ваш възпроизвежда въпрос, така че аз мисля, че всичко е наред.
и аз имам само две електронни писма. Всичко е добре, аз не може да бъде ваш възпроизвежда въпрос, така че аз мисля, че всичко е наред.
A потребител току-що публикува и както аз и моите модераторите уведомлението два пъти!, Това е само настъпили след инсталиране на vBet.
Аз ще добавите имейла си в нашия форум, който дава уведомлението, ако се публикуване Еврофутбол няма да ви даде нотификация за собствения си пост, аз ще публикуваме съобщение и да видим, ако получите само един имейл
Просто е публикувал и получиха 6 уведомления .... щеше да е прекалено!
тя може да бъде нещо общо с код таговете?
Ок, забелязах, че. Можете ли да обясните как да добавите имейл форум? Ще се опитам да го възпроизвежда върху моя тест форум.
Направих в първия пост http://www.vbenterprisetranslator.co...289-post1.html
Добре, благодаря за това. Сега ще се опитам да възпроизвежда този въпрос на моя тест форум и да го оправи!
Благодаря, но тя може да бъде нещо общо с моя код тагове или HTML бутона за подчертаване на кода.
Чувствайте се свободни да търсите чрез шаблони / файловете, които имат достъп както до
Просто има нов пост в този форум, но само едно уведомление, но те не са използвали тагове Конвертиране сортирани и филтрирани лист, за да HTML