Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 2 FirstПърви 12
Резултати 11 за 14 на 14

Тема: Потребители, публикуване на различни езици

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Благодаря за отговор и обяснение, ще ви издадат актуализирана версия скоро, че се грижи на vbseo и карта на сайта автоматично?

Ако аз трябва да покажа флагове, за да получите индексирането в Google Мога ли все пак имат автоматична смяна на езиците?

За моя потребителски BBCode аз трябваше да добавите PHP файлове по Кодекса BBCode за моята версия, заедно с допълнителен файл за код, за да погледна назад към нея, все още запазва <pre> тагове ... и т.н., тук е извадка нишка Промяна на VBA код печат с избраната страница Смятате ли, че ще има проблеми с помощта на vbet на моя сайт?

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ние няма да оповестим vBET версия, които торти се грижат за vBSEO и карта на сайта интеграция автоматично. Това не е възможно, защото тези модове не дава възможност за това (не всички куки). Ето защо интеграция изисква прости промени код е описано много добре в Readme файла за намиране на замени ниво - така е Достатъчно, за да знаете как да използвате текстов редактор бо го направи.

Вие не трябва да има флагове за Google, ако ви се интегрира с генератор карта на сайта. Все още съвети за знамена (вече е описано защо). Възможности за управление на знамена и за пренасочване са разделени. Така че можете да го има във всеки sonfiguration, които искате. Мина, че можеш да имаш знамена и автоматично пренасочване въз основа на езиковите настройки broswer

Ако вашият специален знак (както съм написал, според BBCodes Еврофутбол архитектура са регистрирани от специални Еврофутбол кука, или също от Admin CP - и аз все още не съм сигурен, че го направи по този начин), се използва само вътре на Кодекса bbocde тогава виждам Няма проблем - съдържанието на кода, PHP и HTML bbodes не са преведени vBET го прави нарочно - няма смисъл да се превежда кода и това само би нарушило съдържанието на тези bbcodes.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Ok Един последен въпрос, ако аз я закупите и Къса ми се потребителски BBCode (който е един от най-много функции на моя сайт) мога да деинсталирате и да получите възстановяване в рамките на позволява казват 10 дни?

Точно сега аз имам Google Translate (което е сърцевината на вашия мод), което се превежда всичко (с изключение на Facebook), включително BBCode код, ако Министерството на отбраната работи по предназначение, без да се превежда BBCode щях да бъда щастлив да го задържим.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ако се появи, че vBET превежда съдържание на КОД bbcode на вашия форум това ще се счита за бъг и ние ще работим, за да го коригира. Ние не даваме възстановяване заради бъг, просто го коригираме

Така че, ако това е така, както описват и вашата специална маркировка, се използва само в рамките на на Кодекса BBCode, тогава можете да се отпуснете и да бъде спокоен за това. Можете да напишете някои тестови съобщения в нашия форум, така че вие ще видите, че съдържанието на Кодекса BBCode не е преведен от vBET (и текст около него е). Вижте тук:
    Code:
    This is inside code bbcode and will not be translated if you click any flag. Because of that no text inside of [such]brackets will be changed[/such]

Страницата 2 на 2 FirstПърви 12

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •