Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 6 на 6

Тема: Ръчно редактиране на други превод език резултат / кеш, от администратор

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Default Ръчно редактиране на други превод език резултат / кеш, от администратор

Четох преди за това тук

Quote Първоначално публикувано от rstankiewicz View Post
    Има ли начин да се актуализира кеша, ако преводът на Google не е съвсем правилно? Администраторите могат да редактирате оригиналния пост, но те могат да предоставят по-добри човешки превод на мястото на съдържание от Enterprise Преводач?
    Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Ние мислим за него (тези преводи, може да се маркира, за да се избегне заличаване от кеша), но за съжаление Google не дава възможност за това. Според условията, Google не ви е позволено да променят резултатите от Google преводи. Така че ние не възможно да добавите такива.

Моите потребителите се оплакват превод резултат от Google, повечето от тях са много лоши, или не е верен, ние трябва да ръчно редактиране резултат / Chace с по-добри човешки превод за някои длъжности

Така че, като Google превежда TOS, не мога да променя и спаси превод резултат / chache като сте казали в получер горе, но ние може да превежда мнение 100% ръководство, които се нуждаят от по-добри човешки превод на този пост, така че нищо Google Translation в пост, че редактирана от човешки превод

Например аз имам едно мнение, че много лош резултат в друг език с Google Translate, така администратор може да преведе този единствен пост, ръководство на 100% и да запазите резултата, без нужда от почистват го последния

Хм, аз съм все още мисли как да направите това с текущата vbet версия, сега използват PhpMyAdmin или ръчно в пост

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ние знаем, че Google не е винаги перфектен. За някои езици това е просто чудесно, за някои не толкова голямо. Но това става по-добре и по-добре.

Ти даде страхотна идея - да се даде възможност да напише целия превод от нулата. И той ще бъде ОК според TOS Google. Ние приемаме това и аз мисля, че аз вече знам как можем да го направят от мястото на приложение.

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Ти даде страхотна идея - да се даде възможност да напише целия превод от нулата. И той ще бъде ОК според TOS Google. Ние приемаме това и аз мисля, че аз вече знам как можем да го направят от мястото на приложение.
    може ли да ни кажете как да направите това в текущата версия? или някаква представа?

, ако други държави имат повече идея, моля да го споделите, така че можем да мислене по-добър начин заедно

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Точно сега аз предлагам да се държа. Това е, защото, ако актуализира кеш данни ръчно това ще бъдат премахнати или иначе след почистване на кеша. Ние ще трябва да добавите нова колона за кеша на базата данни, за да признаят кои преводи са автоматични, които не толкова чисти кеш не ще премахне Вашите преводи.

Ние ще работи също така да се интегрира с Еврофутбол фрази система позволява да го използвате за GUI стандартни текстове на други езици. Това може да бъде трудно поради липсата на куки в подходящи места. Така или иначе, дори и без това ние ще бъдем в състояние да се справи с ръчен превод. Просто моля задръжте сега, в противен случай чисти ще премахне преводи като автоматични преводи.

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

OK разбира

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ние не забравяйте за това

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения