View Full Version: Решени VBET спря да работи след 3.8.6 PL1
Иска ми се повече диагностична информация, за да предложи. VBET спря да работи :-).
Ако кликнете върху един от националните флагове, нищо не се случва. Ако щракнете отново върху знамето, вие получавате:
Не е намерена
Исканият URL / Еврофутбол / vbet_flag / Еврофутбол / showthread.php не е намерен на този сървър.
---
Ние обновен до най-новите VBET 3.3.6, но същото поведение.
Някакви идеи?
kamilkurczak
20-08-10, 08:00
Благодаря за тази бележка. Сега ние трябва да ъпгрейд ни Автоматични, го тествам и да се определи.
Благодаря за тази бележка. Сега ние трябва да ъпгрейд ни Автоматични, го тествам и да се определи.
Бихте достъп до система за помощ ми?
kamilkurczak
20-08-10, 17:01
основните ни форум се работи по този VB PL1. Можеш ли да възпроизвежда този въпрос тук?
преди обновяване до версия vBET PL1 работи нормално ли е?
Подозирам, че това е нещо, което направихме VBET работи добре, докато шефа ми реши да се опитайте да го ;-).
Моята потребител приемането процент е много нисък (за съжаление), така че аз нямам капка точно когато той спря да работи, съжалявам.
Последната голяма промяна в системата е 3.8.6 PL1, така че аз помислих, че може да са причинили проблема.
Вашият форум работи перфектно, както се очаква. Съмнявам се, можете да намерите на проблема, без да влезете в моята система.
kamilkurczak
23-08-10, 13:39
vBET все още не работи?
Можете ли да поставите тук. Htaccess файл?
Ние не да има Htaccess файл, всички достъп е чрез локално потребителско име / парола за удостоверяване на самоличността.
Здравейте. Спомням си, Вие вече веднъж този въпрос (да го описва по електронната поща). Това е, защото global_complete не се изпълнява в vBET.
Вие имате някои специални инсталирани на вашия собствен моден, който използва global_complete и спира бъдещото изпълнение. Така той спира vBET и не позволяват да превежда. Solution е да намерите този мод и плъгин за global_complete кука и реда за извършване на промяна към по-голям, че 1000 (vBET се използва 1000) - толкова yous Министерството на отбраната ще се изпълни последният и след това тя може да спре изпълнението. Направи го само за собствения си плъгин за други не. Моля, не забравяйте, че в бъдеще:)
Моля, кажете на Дали тя помага.
Ех, вие сте абсолютно прав! Смених на заповед за изпълнение на нашите добавка до 1001 и VBET сега работи перфектно.
Съжалявам, че губи времето си! Широко се отбелязва в административния район на Еврофутбол (хубаво място да документират тези неща).
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):