View Full Version: Решени Проблем на нишки страница смяна на езика
Здравейте,
vbet изглежда страхотно, но аз имам един probleam на конец страница
форум: mforum.nl
при смяната на превод на страницата стана празен, от категорията на страниците на този проблем не съществува
Където и да отида да получа информация, че аз трябва да се регистрирате. И когато I; не съм аз да превключвате езици без проблем. Така че, моля да ми дадете някои тестови сметка или линк към страница, където не трябва да се логнете за да видите, че сте се пише за.
Също така - виждам, че не сте vBSEO интеграция, защото вашите връзки не са преведени, така че това може да бъде причината за вашия проблем. Моля, лопатар инструкции за интеграция в ReadMe.html от vBET пакет. Моля, потвърдете го решим проблема.
Здравейте,
Се променя vbseo файлове, мога да попълня следват README файла, може би съм забравил нещо?
Имам форум, отворен за гости, надявам се, можете да намерите решение.
Аз също не виждат превежда URL адреси в Sitemap (vbseo, промених кода)
OK - връзки, които сега са преведени. И виждам проблем - тя е свързана с пренасочване (също можете да го видите използване на последната публикация).
Сигурни ли сте, че сте направили съответните промени в щанд vBSEO файлове? Ако отговорът е "да", моля PM ми достъп до информация за Admin CP и FTP - Аз ще провери на място.
Имате глобален пренасочване на въпроса, дори не преведените страници и с vBET инвалиди (бот не напълно - аз нямам достъп до Htaccess файла форма FTP). Можете да го видите кликнете върху връзки към последното мнение.
Ти разби една vBSEO файл (заменя код вместо преди).
Аз ви изпращам съвети какво да (не мога да го направя сам):
- Коментар на правилата за vBET
- Качете оригиналните файлове vBSEO (тези 2 редакция)
- И проверете прави пренасочване проблемът все още съществува
Ако да - моля да го ескалират до Автоматични или vBSEO екип - ако имате проблем, когато vBET се забраняват напълно, тогава тя не е vBET вина.
Ако не - моля, направи интеграция отново (внимателно) и да даде възможност на vBET отново.
Решаването пренасочване проблем ще разреши промяна на въпрос език, защото се пренасочи.
Също така, моля да ми дадете. Htaccess съдържание на файла (преди да се коментира vBET правила), за да го провери.
Качих всички файлове отново и измененията в файлове vbseo.
Предполагам, че съм направил грешка с хедъра ("Местоположение: $ fulluri");
THX за решаването на този проблем! :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):