PDA

View Full Version: Решени Издаване на сигурност с admincp връзки

moman
22-01-10, 04:48
Имам Htaccess защита на моята admincp папка. Въпреки това, когато става достъпен с Lang параметър в URL (т.е. site.com / PL / admincp /) и след това, че достъпът е прескочена! Това изглежда като доста сериозен проблем със сигурността, ако това наистина е бъг.

Също така, ако моят форум е преведен, тогава ми admincp връзки включват език paremeter за някаква причина те не преди.

vBET
22-01-10, 19:07
Така че Добавяне на защита и за преведени admincp URL адреси, или дори по-добре - пренасочи в Htaccess преведени acmincp URL адреси към нормалния.. Това ще принуди ще admincp в нормален начин и вашата сигурност ще работи. Това е специфично решение за вашия форум - моля да го приемат за действителните настройки:) Ако имате нужда да помогне за това - моля да ми покаже действителната Htaccess файл..

Ако не искате да има проследяване URL за admincp просто използвайте "Игнорирай URL 'опцията. Лично аз мисля, че не е необходимо на всички, когато ти отиваш да admincp не го правя от преведена страница, и дори ако, тогава вие може ръчно да променя URL. Така или иначе "Игнориране на URL адреси" ще запази каквато и да е връзка, която искате на превода проследяване.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1