View Full Version: Решени Vbulleting 4.7 + VBSEO 3.6
techanalyst
10-10-11, 18:57
Изглежда като theres тук нов основен и промените изисква прекъсване, URL записани в google, както и да избегне това
r.dziadusz
10-10-11, 19:48
Какъв вид на прекъсване URL, моля Покажи ми, един от тях?
Аз ще се опитам да възпроизведете този проблем в нашия тест форум.
techanalyst
10-10-11, 21:05
Промених на VBSEO_URI, и т.н., не работи
основно ако той се опитва да промени или нищо да се добавят в края на url тя спре да работи
techanalyst
10-10-11, 21:08
буквално не мога да използвам този плъгин основно: P
Му страхотно идея и идентификатор обичат да стане работи, но вторият, I позволили целия сайт отива в 500s (вътрешни грешки)
r.dziadusz
10-10-11, 21:57
OK, за да сте правилно зададени опции, също има ли качване от качване-веднъж папка
vbet-превод-опции
techanalyst
10-10-11, 23:30
неговата папка под www корен с форум
techanalyst
11-10-11, 00:10
папката е под форум корен
Здравейте.
-Проверете дали сте направили инсталиране правилно.
-Също така проверете дали сте направили vbseo интеграция правилно.
-Също Убедете се уверете, че промените в .htaccess е правилно (ако не сте сигурни Моля, изпратете ни цели .htaccess файл и ние ще провери).
-Също Радек изпрати въпрос на който не отговорите - качвате файлове от uplad-веднъж директория?
Вие ще намерите цели описание в readme.html от vBET пакет.
Също така Радек ще инсталира утре vBulletin 4.1.7 първо на нашия тест форум и ако всичко ще работи след това на реални форум. Ако ние се намираме никакви проблеми с vBulletin 4.1.7 ние ще ви информира и ние ще работи върху него незабавно. В този момент, тя изглежда като вас има нещо нередно в инсталирането, или конфигурация или vbseo интеграция. Ние ще ви помогне да стане работи:) Първо проверете дали че инсталирането и интеграция е правилно.
Ако сте сигурни, че имате всичко правилни, тогава моля PM достъп до данни на администратор CP, FTP и vbseo CP за мен или r.diadusz (Радек ще бъде по-рано утре) или щанд. Ние ще провери на място какво се случва:)
techanalyst
11-10-11, 02:34
По-малко и по-малко удобно с whats, необходими с този mod както използвам последващите IM:
1.) Всички дракон байт за технологични добавки, всички инсталирани и всички изпълнява
2.) WikiVault
3.) VBSEO
Аз също така изискват специфични re-writes, защото аз използват Akamai като моя CDN
I честно не искате да модифицирате всичко вече, аз не искам ми кеширани връзки в google, за да промените, не искам да трябва да re пишете ми модификации да станат работят тук човек.
Може да просто отнасяме, възстановяване и се направи?
techanalyst
11-10-11, 02:34
I отговор, папката, съдържаща данните, е под форум маршрут, всъщност отговорих че два пъти
По-малко и по-малко удобно с whats, необходими с този mod както използвам последващите IM:
1.) Всички дракон байт за технологични добавки, всички инсталирани и всички изпълнява
2.) WikiVault
3.) VBSEO
Аз също така изискват специфични re-writes, защото аз използват Akamai като моя CDN
I честно не искате да модифицирате всичко вече, аз не искам ми кеширани връзки в google, за да промените, не искам да трябва да re пишете ми модификации да станат работят тук човек.
Може да просто отнасяме, възстановяване и се направи?
Здравейте.
Не е нужно да модифицирате всичко - е точно определено, че по време на интегриране на vbseo трябва да модифицирате 2 vbseo файлове. Всичко останало остава встрани. Съобщете коя част от тази интеграция не разбирате.
Не е нужно да промените вашите вече индексирани връзки от Google - защо, според вас, трябва да?
Не е нужно да се re записва всички модификации в vBET работа. vbseo е само плъгин, трябва да се интегрират ако използвате го. Сайта генератор интеграция не е необходима изобщо - тя ще работи, все пак. Изисква промени на файл на други плъгини и повечето добавки не се изисква да бъдат интегрирани във всички (само онези, които vBulletin архитектура се разрушава и да не използват global_complete кука). И дори за куки, са повредят vBulletin архитектура, не е нужно да се интегрират, ако не желаете да - можете да ги игнорирате в vBET опции.
Моля, кажете какво не разбирате в интеграция? -Ние ще ви помогне:) Десен сега четене на вашия коментар аз имам впечатление, че дори не четете интеграция инструкции.
Няма никакви причина за възстановяване и ние не просто възстановяване, защото потребител заяви, той има проблем, който ние никога не вижда. По този начин, да си купят пират всеки софтуер, кажете, че има проблем, който той ще показват и не позволяват за подкрепа, иск за възстановяване и използва продукта както и на някои други форум. Това е защо ние не възстановяване, особено, че най-вероятно не разполагате проблем с vBET само с вашата инсталация/интеграция. Също така дори в случай на бъг, vBET екипът коригира бъгове.
Моля отговорете всички дадена въпроси и ако смятате, че имате всичко добре и все още не работи, моля PM достъп подробности (Admin CP, FTP, vbseo CP) така ние ще да могат да го проверите и да ви помогне:)
I отговор, папката, съдържаща данните, е под форум маршрут, всъщност отговорих че два пъти
Съжаляваме е без оферта и не сигурни какво е около - попита въпрос, или цялата инсталация, или форум указател или какво. Благодаря за обяснение - моля вижте моят предишния пост.
techanalyst
11-10-11, 12:30
Аз изпитва една от промените, инструкциите има, когато направих че връзките на сайта на променен дори за английския, аз не искам Моите връзки за английски език, за да промените период, аз следват инструкциите, но мога не нито ще направя всички тези промени, също да използвам купола wiki, което аз съм няма да модифицирате му код, лице, просто досадно, когато те донесат актуализация, Ill трябва да се продължи правят същото, с 20 + плъгини, ние просто надвишение седят и сайта, за да проверите дали работи или не, период.
Обвини клиент на "не инструкции за четене"? Да го направих, аз прекарах четири часа, разрешени всичко, за да Т, забелязах връзки от google спря работи, плъгин shouldnt руини сайта, и не мога да използвам 301s, защото аз се използва Akamai за ми cdn, така re-writes трябва да бъде специфичен
techanalyst
11-10-11, 12:32
Няма никакви FTP, си специализиран сървър, който има само порт 80, които са отворени за него, аз ftp от специализиран ftp сървър
IM не само претендира, аз не искам да се възползват моя сайт до точката, че връзки от google търсене престане да работи, аз вярвам си доста основателна причина
techanalyst
11-10-11, 13:07
Re разрешено щракнете върху език и да видите какво прави
techanalyst
11-10-11, 13:14
vbnotifications кутии са наистина музикална както и
techanalyst
11-10-11, 13:42
Чешка работи, най-просто престой в английски формат въпреки
Аз изпитва, една от промените инструкциите има, когато направих, че връзките на сайта на променен дори за английския, аз не искам Моите връзки за английски език, за да промените период
Не може да не само една промяна и да очаквате тя ще работи по подходящ начин. Трябва да направите цели интеграция вие трябва да оставени на угар всички стъпки на интеграция - не само един. Моля, изпратете ни URL АДРЕС, който променя след интегриране и достъп до данни, така че ние можем да проверяват, какво се случва там.
Аз следват инструкциите, но аз не нито ще направя с всички тези промени
Точно преди да пише, че сте направили само една стъпка за интеграция. Тук в едно изречение пишете, че сте направили всичко и че вие няма да прави всичко. Как тя наистина е? Ли да направите интегриране с vbseo или не? Също какво можете да направите това - спира пише, че не можете да правите промени - Проверете ли имате необходимите привилегии за файловете, които искате да промените. Ако това не е привилегии нещо моля Опишете защо не можете да направите тези промени - какво ви спира в момента?
също така използвам купола wiki, което аз съм няма да модифицирате си код, лице само досадни, когато те представят актуализация
За интеграция само в един специален случай е необходимо първи промяна в съхраняваните поп - ако не се там ви няма да да промените купола поп файлове. Също така дори тогава не е нужно да го направя - можете просто да игнорирате купола поп в vBET. Имайте предвид, че този mod изисква интегриране, защото купола поп разрушава vBulletin архитектура - така, моля адрес, всички оплаква отбор, който развива купола поп.
Второ - това, което е досадно и какво не е е лични нещо. Сън може да бъде досадно за вас, ако решите това. Обърнете внимание, че нашата роля тук е да подпомага ви в vBET, ние не правя тук всички треньорска, лични промени нито психотерапия. Ние не сме тук да работи с емоциите - моля се фокусира върху vBET да можем да ви помогнем. Разбирам, че за вас е досадно - сега моля позволява върху проблем. За да игнорирате страници за превод на vBET, използвайте опцията администратор CP - > vBET - > опции за превод - > Игнорирай URL адреси. Вие ще намерите там описание как да я използвате. Ако решите да интегрирате с поп свода, след това се моля тези инструкции са оставени на угар: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/1923-vaultwiki-integration.html Моля, Отбележете, че тези инструкции са publically налични, така че сте имали тези налична преди информация.
Болни трябва да се продължи правят същото, с 20 + плъгини, ние просто надвишение седят и сайта, за да проверите дали работи или не, период.
Какво са инсталация за? Моля посочете точно плъгини който мислите, че ще изисква код промени и защо, според вас, че ще бъдат необходими. Е вече информиран, че само интегриране, която е задължително е за vbseo, ако то се използва. За повечето модификации няма не изисква интегриране изобщо. Само тези модификации, които разрушава vBulletin архитектура може да изисква интеграция (моля жалба до модификации автори за грешен решения) и също така не е задължително - можете просто да го добавите към vBET игнорира страници. Така че моля точка, точно кои модификации, ставате проблеми с vBET. Също така обърнете внимание, че можете да работите върху копие на тест така, вашата реални форум е непокътнати за времето на вашия тестове.
Обвини клиент на "не инструкции за четене"? Да го направих, аз прекарах четири часа, разрешени всичко, за да Т, забелязах връзки от google спря работи, плъгин shouldnt руини сайта, и не мога да използвам 301s, защото аз се използва Akamai за ми cdn, така re-writes трябва да бъде специфичен
Обърнете внимание, че не е обвинен за нещо. Е с подкана да го проверите отново, също и сте получили ми впечатление, въз основа на вашите отчети - като точно преди да пише отново за някои тайнственото +20 модификации, където ще трябва да промени в луд, когато вече е информиран, че тя да не е е необходимо вероятно за повечето от тези ако да всяка. Е ясно описана:
Инсталирането на vBET е лесно все още може да бъде сложно интеграция с други плъгини. Това е защото всяка mod се работи по различен начин и използване на други куките. Но преди всичко:
Вие не трябва да се интегрира vBET с всички други модове. Повечето модове работят добре с vBET без никакви допълнителни стъпки.
Тя е достъпна тук: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/486-vbet-integration-instructions.html
И наистина все още имам впечатлението, че не четете интеграция инструкции, защото сте се повтаря отново за промяна код във всички модификации, какво ще се случи.
Вземи ми официални извинения, ако докоснати ви - все още, това е впечатлението ми и аз дори и сега не съм сигурен, че сте наистина го прочетете, може би ние щанд има нещо друго в ни ума, когато пишете за интеграция инструкции.
Имаме нужда от потвърждение, че всичко е направено по подходящ начин (което аз не съм сигурен, защото вие сте написали, че сте направили само една стъпка, тогава, че всички и в същото изречение че не може да го направи всичко...) преди да отидем към сървър за потребителя. Така че Моля да потвърдите, че сте направили цели vbseo интеграция. Също така дава точна информация за вашия проблем с променените URL (точно URL преди, след и достъп до данни, така че ние може да проверите промените).
Няма никакви FTP, си специализиран сървър, който има само порт 80, които са отворени за него, аз ftp от специализиран ftp сървър
IM не само претендира, аз не искам да се възползват моя сайт до точката, че връзки от google търсене престане да работи, аз вярвам си доста основателна причина
Така че моля PM като данни за достъп до вашата файлова система. Трябваше да качвате файлове vBET някакъв начин - предполагам, че имате някои браузъра клиент да направи това.
Ако всичко ще се извършва aright, тогава никой от вашите съществуващи връзки ще престане да работи.
Re разрешено щракнете върху език и да видите какво прави
Моля:
1. Опишете вашите проблеми. Не отгатване - ако искате да ви бъде бърз, то моля Опишете вашия проблем.
2. Водят една нишка за един проблем. Ако това е нещо което не работи URL после отворете нов нишка за него. Ние се не може да се управлява го нито помощ ви ако няколко въпроса ще бъдат разделени в една нишка, ние ще всички изгубени в това. Пазете един въпрос за един нишка
3. Моля, Имайте предвид, че е препоръчително да се използват SEO връзки вместо езика = връзки
vbnotifications кутии са наистина музикална както и
Отворете нови нишка за нови издаване и Опишете точно проблема (изпращане точния URL, където можем да го видим ако се изисква акаунт след PM, ни достъп да проверите акаунта).
techanalyst
11-10-11, 14:18
Му специализиран сървър, няма браузъра метод на качени, аз ssh в полето място и след това ftp към моя ftp сървър
Чешка работи, най-просто престой в английски формат въпреки
Отворете нови нишка за нови издаване. Скоро тук - Проверете вашите доставчици наличност (Admin CP - > vBET - > наличност на доставчици на превод). Доставчиците на определени ограничения и ако доставчикът на превод отказва да ви изпрати превод, след това се vBET са няма превод за показване и показва оригиналния текст. Отбележете, че vBET кешира преводи, когато вече кеширане ще се покаже, дори когато е достигнато ограничението за вашия и доставчик не изпращай нови преводи (в Моля, Имайте предвид, че границите не периодично са постоянни). Също така Забележете, че vBET периодично проверява прави доставчик е достъпен отново:) Също така обърнете внимание, че когато използвате Google v2 API можете да зададете ваши собствени ограничения.
Ако имате нужда от по-помощ с този проблем отворете нови нишка за това и ние ще ви дадем повече информация - да се е тук не постави за нея, защото тази нишка е за невалидни връзки.
techanalyst
11-10-11, 14:30
Не може да не само една промяна и да очаквате тя ще работи по подходящ начин. Трябва да направите цели интеграция вие трябва да оставени на угар всички стъпки на интеграция - не само един. Моля, изпратете ни URL АДРЕС, който променя след интегриране и достъп до данни, така че ние можем да проверяват, какво се случва там.
Точно преди да пише, че сте направили само една стъпка за интеграция. Тук в едно изречение пишете, че сте направили всичко и че вие няма да прави всичко. Как тя наистина е? Ли да направите интегриране с vbseo или не? Също какво можете да направите това - спира пише, че не можете да правите промени - Проверете ли имате необходимите привилегии за файловете, които искате да промените. Ако това не е привилегии нещо моля Опишете защо не можете да направите тези промени - какво ви спира в момента?
За интеграция само в един специален случай е необходимо първи промяна в съхраняваните поп - ако не се там ви няма да да промените купола поп файлове. Също така дори тогава не е нужно да го направя - можете просто да игнорирате купола поп в vBET. Имайте предвид, че този mod изисква интегриране, защото купола поп разрушава vBulletin архитектура - така, моля адрес, всички оплаква отбор, който развива купола поп.
Второ - това, което е досадно и какво не е е лични нещо. Сън може да бъде досадно за вас, ако решите това. Обърнете внимание, че нашата роля тук е да подпомага ви в vBET, ние не правя тук всички треньорска, лични промени нито психотерапия. Ние не сме тук да работи с емоциите - моля се фокусира върху vBET да можем да ви помогнем. Разбирам, че за вас е досадно - сега моля позволява върху проблем. За да игнорирате страници за превод на vBET, използвайте опцията администратор CP - > vBET - > опции за превод - > Игнорирай URL адреси. Вие ще намерите там описание как да я използвате. Ако решите да интегрирате с поп свода, след това се моля тези инструкции са оставени на угар: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/1923-vaultwiki-integration.html Моля, Отбележете, че тези инструкции са publically налични, така че сте имали тези налична преди информация.
Какво са инсталация за? Моля посочете точно плъгини който мислите, че ще изисква код промени и защо, според вас, че ще бъдат необходими. Е вече информиран, че само интегриране, която е задължително е за vbseo, ако то се използва. За повечето модификации няма не изисква интегриране изобщо. Само тези модификации, които разрушава vBulletin архитектура може да изисква интеграция (моля жалба до модификации автори за грешен решения) и също така не е задължително - можете просто да го добавите към vBET игнорира страници. Така че моля точка, точно кои модификации, ставате проблеми с vBET. Също така обърнете внимание, че можете да работите върху копие на тест така, вашата реални форум е непокътнати за времето на вашия тестове.
Обърнете внимание, че не е обвинен за нещо. Е с подкана да го проверите отново, също и сте получили ми впечатление, въз основа на вашите отчети - като точно преди да пише отново за някои тайнственото +20 модификации, където ще трябва да промени в луд, когато вече е информиран, че тя да не е е необходимо вероятно за повечето от тези ако да всяка. Е ясно описана:
Тя е достъпна тук: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/486-vbet-integration-instructions.html
И наистина все още имам впечатлението, че не четете интеграция инструкции, защото сте се повтаря отново за промяна код във всички модификации, какво ще се случи.
Вземи ми официални извинения, ако докоснати ви - все още, това е впечатлението ми и аз дори и сега не съм сигурен, че сте наистина го прочетете, може би ние щанд има нещо друго в ни ума, когато пишете за интеграция инструкции.
Имаме нужда от потвърждение, че всичко е направено по подходящ начин (което аз не съм сигурен, защото вие сте написали, че сте направили само една стъпка, тогава, че всички и в същото изречение че не може да го направи всичко...) преди да отидем към сървър за потребителя. Така че Моля да потвърдите, че сте направили цели vbseo интеграция. Също така дава точна информация за вашия проблем с променените URL (точно URL преди, след и достъп до данни, така че ние може да проверите промените).
URL АДРЕСИ
PC игри | PC геймърите и пара игри, (http://forums.techieanalyst.net/forum.php) - английски, сега остава същият да не прекъсване връзки, тъй като не мога да ИЗПОЛЗВАМ 301 пренасочвания поради на CDN CName конфликти
PC hry | hraní си na PC herní пара (česky) (http://forums.techieanalyst.net/cs/forum.php) - изглежда да работи, vbnotification показва няколко странен код
PC игри | PC геймърите и пара игри (гръцки) (http://forums.techieanalyst.net/el/forum.php) - остава английски
VBSEO промени - някои стъпки в конфликт със специфични настройки на Re-writes ми Mod, както Im, не замества vbseo код, VBSEO работи перфектно atm, незабавни съобщения, които не променят техния код, период, doesnt правят някакъв смисъл за мен да изисква да се промени код в ап, която работи, аз не трябва да манипулира код, какво се случва, когато имам някой надстройка или прилага кръпка към този софтуер? Трябва да върнете и направете тези стъпки, с Моята текуща плъгини имам нужда да направите едно от това.
WikiVault - ме доведе никога не проблем
Vbseo код промени са от съществено значение. Без тях и там са само два от тях (и няколко промени в настройките във вашия vbseo cp) Vbet няма да работи по предназначение. Имам около 15 модификации, на един от моите форуми и аз никога не съм имал проблем с който и да е от тях по време, I е с помощта на Vbet. Като следвате инструкциите за инсталиране към писмото неща ще работи.
techanalyst
11-10-11, 14:49
Така че, за да се направи тази работа трябва да се VBSEO код: P, че ми няма смисъл, когато надстроите или се прилага кръпка, VBSEO болни трябва да върнете и направете промените, отново, това е работа за незабавни съобщения на сценарий да избегне като нашествие
techanalyst
11-10-11, 17:06
OK.... Отговор с оферти са късове, докато аз забранени този плъгин: P
URL АДРЕСИ
PC игри | PC геймърите и пара игри, (http://forums.techieanalyst.net/forum.php) - английски, сега остава същият да не прекъсване връзки, тъй като не мога да ИЗПОЛЗВАМ 301 пренасочвания поради на CDN CName конфликти
PC hry | hraní си na PC herní пара (česky) (http://forums.techieanalyst.net/cs/forum.php) - изглежда да работи, vbnotification показва няколко странен код
PC игри | PC геймърите и пара игри (гръцки) (http://forums.techieanalyst.net/el/forum.php) - остава английски
VBSEO промени - някои стъпки в конфликт със специфични настройки на Re-writes ми Mod, както Im, не замества vbseo код, VBSEO работи перфектно atm, незабавни съобщения, които не променят техния код, период, doesnt правят някакъв смисъл за мен да изисква да се промени код в ап, която работи, аз не трябва да манипулира код, какво се случва, когато имам някой надстройка или прилага кръпка към този софтуер? Трябва да върнете и направете тези стъпки, с Моята текуща плъгини имам нужда да направите едно от това.
WikiVault - ме доведе никога не проблем
Здравей вече попитах ви да отворите нови нишка за всеки издаване. Това е само за прекъснати връзки и други въпроси, да не бъдат дискутирани тук. Не може да има няколко обсъждания на едно място. 1 проблем = една нишка. Отворете нови нишка за не преведени страници, които трябва да бъдат преизчислени (I вече отговори ви скоро ако имате нужда от повече, отворете нови нишка за това). Отваряте нови нишка за vbnotifications (с подробности - няма "грозд странен код", но точно какво искаш да кажеш).
Ако вашата инсталация или интеграция не е направена по подходящ начин може да има какъвто и да е въпроси. Докато имате vBET правилно инсталирани и интегрирани на вашия форум, нашият отговор на вашите въпроси е - използвайте инструкции, включени в readme.html и този форум. Поставите грешен гориво към вашата кола - какво очаквате? Че колата ще работи с вода? Ако не желаете да направите това е вашият избор - можете също така да може да се каже няма никакъв начин, аз ще качите FTP файл X - имате право да направите това и vBET е право да прекъсне. Вие ще не са преведени URL без интеграция с vbseo. Може да имате проблеми с преведени връзки и пренасочването на. И това е, което приемате лично - добре разбираме, че сте съгласни за това. Просто не забравяйте това е вашият избор, когато ще имате въпрос и че ние вече ви е дал решение, което отказано от вас. vbseo не работи перфектно с vBET без интеграция и това е причината за интеграция. Така че ние не желаете да променяте перфектно работен код - искаме, да направите промени да го перфектно работи.
WikiVault има своя тип и не променя нищо около. vBET работи глобално и той оказва влияние върху всичко (освен ако вие използвате ignoring параметър). Ние не сме тук да обсъдят WikiVault (освен ако има проблеми с интеграция - после отворете нов нишка). Моля да остана с издаването - какво са прекъснати URL адреси? Моля, да ни точно примери на счупени URL адреси. За всеки друг въпрос, отворете нови нишка. Ако не разполагате счупени URL тогава ние смятаме ТОЗИ проблем като решени. Така че, моля - ни предоставиха пример за натрошен URL АДРЕС. Всички връзки, ни даде, не са повредени.
OK.... Отговор с оферти са късове, докато аз забранени този плъгин: P
Ню нишка за нова ЕМИСИЯ - от сега ние ще премахне всяко съобщение от тази нишка, която не е за проблема. Само, за да накарате ви да отворите нови нишка за него. Това е наистина необходимо - ни се доверите, без да ние ще имат проблеми в комуникацията. Вече започнете тук най-малко 4 проблеми и аз ви попита няколко пъти, за да отворите нов нишки за тези. Вместо това се опитвате да добавите повече проблеми. Само един проблем ще бъдат дискутирани тук. За други - Създайте една нова нишка за всеки въпрос. Ние ще знаем, точно това, което ние все още работят на, какво и как е вече разрешен. Можете ли да изображение си цялата форум в една нишка? Защо се опитват да направят такова нещо тук. Просто моля - моля-- отворете нов нишка за всеки вашия проблем:)
Също така моля не забравяйте да добавите колкото може повече подробности, можете да по друг начин няма получите нищо повече като въпрос (когато, URL, например как да се възпроизвежда и т. н).
techanalyst
11-10-11, 20:20
Две неща:
1.) Интеграция - мод VBSEO не е необходимо, изпълня много добавки, vbtube, всички дракон байт, добавки, vbseo, vaultwiki и т.н. и т.н., никога не веднъж е трябва да се манипулират физически файлове, интеграция не означава промяна на кода, това означава трябва да mod трета страна продукт да отговаря на изискванията на ваши собствени, което означава когато обновя VBSEO, трябва да върнете и направете промените отново, означава повече работят повече време за надолу
2.) Връзка - те работят сега, но аз трябваше да правите промени в re-writes ми URL АДРЕС за моя akamai CDN услуги: P отново на трябваше да модифицирате трета страна да отговарят на изискване на вашите плъгин
Бих но мога не може да поддържа разбиване ми форум за да тествате плъгин, VBET е вече ми струва около 6 - 7 часа от тестване и създавате и променяте микс на разрешени добавки. Отговор с Qoute = Broke, да отида часове без, vbnotifications = много важни, и подкрепата за дълга, за да получите обратно, така че не може да похарчите 6 часа с него за прекъсването на Форума, чака отговор.
1.) Не са от значение. Съвсем не. И ще ни никъде. Също така когато сте инсталирали vbseo, трябва да се манипулират физически файлове - .htaccess - все още не е от значение на всички тук. Също така обърнете внимание, че vbseo код промени са принудени от vbseo отбор, който отказва да добавите куки в техния код, който позволява да се плъгин vBET функционалност. Така че, моля да ви казва vbseo отбор, който от техните mod архитектура и от техните политика (ние publically поискал от тях за куки Ант, е отказано) — с други думи може да благодаря vbseo екип за това. Ние разбираме, какъв код промени средства - защо сте дори го напиша за нас? Ние вече ви - казал, имате пълен право да откаже интеграция и да приемат потенциални проблеми с връзките и пренасочвания, както и че сте не ще са преведени URL адреси. vBET е много софтуер, който използва всички възможности за нашите потребители живеят по-лесно - доказателство: Ако ще използвате удобни URL адреси vBulletin вместо vbseo ще трябва да направите № промени на всички. Това е, защото vBulletin се обуславя по подходящ начин, който позволява да се разшири - vbseo се обуславя по crappy начин и те се разклаща си магарета от страх, всеки път, когато някой помолете да позволи за експанзия. Адрес ви казва vbseo отбор. Тази дискусия не намирам смисъл и ни отнема никъде. Ние сме тук, за да ви помогне с вашите въпроси - Моля върнете към издаване. Ако проблемът да не съществува вече ще поставим го решен.
2.) Не знам си akamai CDN услуги или където имате re-writes. Мога да предполагам, че вие сте го в .htaccess или в vbseo - какво би означавало, че трябваше да го направи първо в трета страна да отговарят на изискванията на другите добавки... Моля, спрете това - няма някакъв смисъл. Имате ли въпрос или не? Конфигурацията на вашата среда е нормално управление задача. Направихте преди и ще го направи отново. И всеки път сте направили да изпълни някои изисквания - не е за удоволствие, така че защо действате сега ли нещо извънредно? Това е нормално явление за да конфигурирате вашата среда. Повече зависимости повече усилия и т. н... Ница бележчица, като ни нищо, така че аз предложи да го затворите:)
Препоръчваме да използвате тест форум или да забраните vBET за време на изчакване, ако имате някои важни въпроси, които не могат да изчакате. За всички други въпроси - отворете нови нишка за нова емисия.
Добре - имаме потвърждение, че проблемът е решен. Ако проблемът ще премине тогава Моля напишете тук ние ще Ви отговорим:)
techanalyst
11-10-11, 20:56
1.) Не са от значение. Съвсем не. И ще ни никъде. Също така когато сте инсталирали vbseo, трябва да се манипулират физически файлове - .htaccess - все още не е от значение на всички тук. Също така обърнете внимание, че vbseo код промени са принудени от vbseo отбор, който отказва да добавите куки в техния код, който позволява да се плъгин vBET функционалност. Така че, моля да ви казва vbseo отбор, който от техните mod архитектура и от техните политика (ние publically поискал от тях за куки Ант, е отказано) — с други думи може да благодаря vbseo екип за това. Ние разбираме, какъв код промени средства - защо сте дори го напиша за нас? Ние вече ви - казал, имате пълен право да откаже интеграция и да приемат потенциални проблеми с връзките и пренасочвания, както и че сте не ще са преведени URL адреси. vBET е много софтуер, който използва всички възможности за нашите потребители живеят по-лесно - доказателство: Ако ще използвате удобни URL адреси vBulletin вместо vbseo ще трябва да направите № промени на всички. Това е, защото vBulletin се обуславя по подходящ начин, който позволява да се разшири - vbseo се обуславя по crappy начин и те се разклаща си магарета от страх, всеки път, когато някой помолете да позволи за експанзия. Адрес ви казва vbseo отбор. Тази дискусия не намирам смисъл и ни отнема никъде. Ние сме тук, за да ви помогне с вашите въпроси - Моля върнете към издаване. Ако проблемът да не съществува вече ще поставим го решен.
2.) Не знам си akamai CDN услуги или където имате re-writes. Мога да предполагам, че вие сте го в .htaccess или в vbseo - какво би означавало, че трябваше да го направи първо в трета страна да отговарят на изискванията на другите добавки... Моля, спрете това - няма някакъв смисъл. Имате ли въпрос или не? Конфигурацията на вашата среда е нормално управление задача. Направихте преди и ще го направи отново. И всеки път сте направили да изпълни някои изисквания - не е за удоволствие, така че защо действате сега ли нещо извънредно? Това е нормално явление за да конфигурирате вашата среда. Повече зависимости повече усилия и т. н... Ница бележчица, като ни нищо, така че аз предложи да го затворите:)
Препоръчваме да използвате тест форум или да забраните vBET за време на изчакване, ако имате някои важни въпроси, които не могат да изчакате. За всички други въпроси - отворете нови нишка за нова емисия.
Добре - имаме потвърждение, че проблемът е решен. Ако проблемът ще премине тогава Моля напишете тук ние ще Ви отговорим:)
Идея където ви от човек, но ми промени в htaccess isnt, промяна на кода на на плъгин
Аз фиксирани връзки проблем себе си: P не е помощ тук
Е помощ тук формират самото начало-:) не wait час за нашата първа отговор Разбирам, че сте я разрешени без нашата хитове, но все още е имало помощ от самото начало:)
За vbseo код модификации – както вече знаете можете да благодаря за тези да vbseo отбор, който официално отказва да си код отворени за разширения. vBulletin приятелски URL се прави по по-добър начин и позволява за това - Ето защо използва vBulletin приятелски URL, ще са преведени URL без измененията код. Това е проста - лошо vbseo решения означава лошо интегриране. Голям vBulletin решения означава голяма интеграция. vBulletin имат официални архитектура за поддържани и се описват как да създадете модификации, което се отваря собствена куки (разширение точки). И много модификации наистина го правят. vbseo екип отказват да го направи по цел - Изпратете вашите казва vbseo отбор - ние вече знаем вашето мнение и вие вече знаете причината за защо сте такива разочарован с интеграция - защото vbseo екип отказва да направят си mod разтегателен:) Без значение колко пъти ще повтори, че бихте желали други разтвор – не е създаден за нас и ние няма нищо тук промени. Жалба до vbseo да си mod отвори за разширения. Ние вярваме, че той също има няма смисъл - политическите си тук е много стриктни: страх всичко и променяте нищо за външни;)
Въпреки това - ние се радваме вашия проблем е решен:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):