PDA

View Full Version: Решени Фатална грешка: Не може да redeclare vbseo_thread_seotitle () (Все още не са затворени)

StarBuG
12-12-09, 10:22
Съжаляваме, но не е затворена.

Както казах, аз го направих файлови промени (виж кода по-долу) и го качили (и да, аз презаписано от стария).

if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
function vbseo_thread_seotitle(&$vbseo_gcache_thread)
{
global $vbphrase;
if (!isset($vbseo_gcache_thread['seotitle']))
{
$ttl = ($vbseo_gcache_thread['title'] ? $vbseo_gcache_thread['title'] : $vbseo_gcache_thread['threadtitle']);
if(VBSEO_URL_THREAD_PREFIX &&
($prefid = $vbseo_gcache_thread['prefixid']) )
$ttl = (VBSEO_URL_THREAD_PREFIX_NAME ? $vbphrase["prefix_".$prefid."_title_plain"] : $prefid) . ' ' . $ttl;
$vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
}
}
}

Опция vbseo Дръжте не-английски символи в URL адреси
Замяна на съдържанието на "META ключови думи"? е изключен.

Линк тип е настроен на: VBSEO_URI

Htaccess вписвания се добавят

Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On
RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.patientenfragen\.net$
RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^/?(en|de)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
RewriteRule ^/?(en|de)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

качени и се показва грешката.

Така че моля съвети

Благодаря

StarBuG

vBET
12-12-09, 16:24
Единствената причина, защо това да общуват могат да бъдат показани, е, че vbseo_thread_seotitle функцията е обявен два пъти. Ето защо е необходимо да се се добави това, ако изявление. Всички останали конфигурации нямат нищо за да с този въпрос.

Моля, уверете се, че след промените, които сте качили файла в подходящо място (Знам, че вие сте написали си направил, просто моля да го проверите на сървъра страна го има това, което се нуждае).

Ако сте 100% сигурни, моля PM ми данни за достъп до вашата FTP.

StarBuG
12-12-09, 18:13
FTP достъп не е възможно, съжалявам.
Нека да знаят, какво трябва да знаете и аз ще му предоставя.

Аз приложени файла като ZIP архив.

Хак Еврофутбол файлове в продължение на почти 10 години.
Добавянето на два реда от кодове не е толкова трудно, знаете.

Трябва да има проблем някъде другаде

PS: файл, който съм приложил Свалих от живи моя форум за 20sek преди;)
PPS: Имах vBSEO 3.3.1 бягане и просто обновен до 3.3.2. Същият проблем там след промените.
ПЧП: Charset ми е: ISO-8859-1 (немски) Надявам се, че не е проблем

StarBuG
12-12-09, 19:17
Ок, намерих частично решение на проблема.

Charset ми е с главни букви (ISO-8859-1)
След това промени до всички по-ниски случай vBET работи с изключение на главната страница на форума.
(Трябва да се включват в инсталация за употреба или промените кода, така че тя да работи с главни букви;))

Отначало си мислех, вписванията в Определете Homepage Псевдоними беше проблем,
, но дори и без записи на началната страница на форума се даде същото съобщение за грешка.

По-конкретно:
Ако Определете Homepage Псевдоними е празен, само на английски (превод, като domain.de / / като основен форум страница) работи
основният ми език (domain.de) даде грешка.

Ако добавя вписванията index.php и index.php? Определете Homepage Aliases след това получава райета / EN / част от URL адреса и английски и немски език не работят.

Моля съвети

PS: оставяйки Определете Homepage Псевдоними празен ми дава малко болка в стомаха, защото това е сериозен теч на PR ако 3 основни URL адреси форум (index.php, и / index.php?)

vBET
13-12-09, 19:30
Здравейте.

Радвам се да чуя, са стъпка по-близо, и все още съжалявам, това се случва да бъде толкова болезнено, във вашия случай. Надявам се, че се наслаждавате vBET, когато най-накрая работи ще обхване всички тези неприятности:)

За долната и горната случай - има значение само за UTF-8 Charset, и тя е описана в наръчника. Вашият промяна няма нищо общо с "не може да се redeclare vbseo_thread_seotitle ()" - тъй като сте в PHP, за толкова дълго ли да си представите, че това комуникират ясно казва, че тази функция вече беше обявена за АБН не може да бъде redeclared. Така че трябва да бъде съвпадение, но хубаво съобщение, че не сте вече този въпрос.

За нов. Моля, уверете се, че имате добри vBET конфигурация и Htaccess - особено когато вашия форум е в поддиректория, в URL. vBET опции в главна категория са важни - да проверите тези и прочетете описанията - не се използват, ако не е уместно.
Не мога да ви кажа много повече, тъй като вие не даде съобщение за грешка, или реално URL форум. Моля, PM мен адрес на вашия форум, така ще бъда в състояние да видите това поведение.

StarBuG
13-12-09, 20:02
Здрасти

Форумът ми е www.patientenfragen.net
Форумът не работи в поддиректория.

Основните настройки са:

Google API Key (проблем с и без ключ)
Форум език: немски
форум директория: празна
форум основните домейн: празна
връзка тип: VBSEO_URI
превод връзка видове: Създаване на URL връзка SEO консенсус (т.е. "/ BG / адрес)
запази директории: Празните

. Htaccess

# Коментар следния ред (добавете "#" в началото)
#, За да забраните mod_rewrite функции.
# Моля, обърнете внимание: Вие все още трябва да изключите рана в
# Контролния панел vBSEO да спре URL пренаписва.
Опции + FollowSymLinks
RewriteEngine На

# Някои сървъри изискват Rewritebase директивата да бъде
# Поддръжка (премахнете "#" в началото, за да активирате)
# Моля, обърнете внимание: когато е активирана, трябва да включва пътя
#, За да ви главната папка VB (т.е. RewriteBase / форуми /)
RewriteBase /

RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ WWW \\. Patientenfragen \\. Нетната $
RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ /?? (EN | DE) / $ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 и пренасочени = / index.php [L, QSA]
RewriteRule ^ / (|? Де )/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 и пренасочени = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | Cron)
RewriteRule ^ ((архив /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! Г
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | изображения) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ...? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта на сайта = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI} (admincp / | modcp / Cron | чат | | vbseo_sitemap | mrdump)!
RewriteRule ^ ((архив /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! Г
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | изображения) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Не мога да ти покажа поведение на живо, защото тогава ми форум няма да работи за това време.

Моля съвети

PS: Аз тествани главни и малки букви и все още работи. Не знам защо тя работи по-добре след първата промяна.

vBET
13-12-09, 20:39
За това защо не работи след първата смяна на набор от знаци - както съм написал, че е съвпадение, аз имам няколко теории, какво се случи след това (знам, че се справяте с това - тези пиво не само най-общи теории за такъв проблем за вас и вашия случай):
- Файл може да се променя в грешен начин
- Файл може да бъде качен преди промените е спасен
- Файл може да бъде качен на сървър в грешна директория, така vBSEO все още видя старите
- Сървър се глупав и игнорирани, че новата версия на файла се появява работи все още на стария (това понякога се случва - доброто лечение е да запишете файла отново и да го качите отново)

Но въпросът е - тази част се работи в момента:)

За действителното им издаване - точно сега vBET е забранено, така че не съм може да се види поведението. Възможно ли е, че сте го включите и не показват знамена (потребителски място) - така че потребителите няма да отида там и аз ще бъда в състояние да го проверите ръчно?

Вашият vBET конфигурация изглежда да се оправи, също. Htaccess файл. Един форум е нещо подобно, но те обърка нещо в vBSEO конфигурация и vBSEO персонал, го поправя. Моля, проверете се vBSEO може да бъркотия от обичая на пренасочващи страници. Можете също да проверите се коментира "RewriteBase /" помогнат - но това е само стрелба.

В този момент аз не мога да ви кажа повече. Аз ще трябва да го видя и може би ще се нуждаят от достъп, за да ви осигури по-голяма подкрепа. Моля, най-малко ми даде грешка комуникират, която виждате, когато искате да преведете главната страница. Също така моля, имайте предвид, че не трябва да добавите към URL езика на вашия език по подразбиране форум (тя не работи по този начин - по подразбиране, просто имат нормални връзки).

Също така аз съм малко загубен с описание на проблема ви, че е, защо се докосва, че ще бъде много по-добре. Ако сте наясно за проблемите на сигурността, тогава можете да създадете временни сметки за подкрепа или направени форум тест с една и съща конфигурация. Ние с удоволствие ще ви даде пълната си подкрепа, но вие трябва да ни се даде възможност за това. В този момент ние можем само да предполагаме какво наистина се случва.

vBET
13-12-09, 21:06
И още - търсене на вашия правила по подразбиране vBSEO моля опитайте да се промени:

RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

До:

RewriteRule ^(.+)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

StarBuG
14-12-09, 09:25
Получавам съобщение за грешка на главната страница е

Фатална грешка: Не може да redeclare vbseo_thread_seotitle () (по-рано, декларирани в / път / vbenterprisetranslator_seo.php: 40) в / път / vbenterprisetranslator_seo.php по линия 43

Не мога да се демонстрира това поведение за вас, защото тогава ми форум няма да работи, дори когато знамената са отстранени.
Грешката е винаги присъства на главната страница на форума с и без превод. Всички други страници работят добре.
Мога да видите под форуми, конци в двата езика, така че за тази цел vBET работи добре.
Само когато се опитвам главната страница на форума, което е www.patientenfragen.net грешка показва и страницата не се зарежда.
Няма значение, ако аз достъп до него чрез домейн пряко или преведените www.patientenfragen.net/en/ версия
Основната ми език (което е domain.net не domain.net / де /), както и превод на английски език не работи, когато Htaccess промени са налице.

Вашият Htaccess предложение не помага.
Също така премахването на rewritebase не свърши работа.

Моите vBSEO обичай пренапише правилата са:

^ Индекс \\. PHP \\? Страница = regeln '=>' regeln.html '
^ Индекс \\. PHP \\? Страница = Impressum '=>' impressum.html '
^ Индекс \\. PHP \\? Страница = AGB '=>' nutzungsbedingungen.html '
^ Индекс \\. PHP \\? Страница = datenschutz '=>' datenschutzerklaerung.html '
^ Индекс \\. PHP \\? Страница = notfallnummern '=>' notfallnummern.html '
"^ Индекс \\. PHP \\? Страница = препратки '=>' links.html"
^ Индекс \\. PHP \\? Страница = impfkalender '=>' impfkalender.html '
"^ Werbung \\. PHP '=>' werbung.html '

"^ Vbglossar \\ PHP \\ Направи = showcat & catid = (\\ D +) и cattitle =(.*)'=>' lexikon / $ 2 -? $ 1 /"
^ Vbglossar \\. PHP '=>' lexikon / "

"^ Частни \\. PHP \\? Направя = showpm & pmid = (\\ D +) '=>' частния Nachrichten / $ 1.html '
"^ Private \\ PHP '=>' частния Nachrichten /

^ Въпроси \\. PHP \\ Често задавани въпроси = vb_faq '=>' Hilfe / Еврофутбол / "
"^ Въпроси \\. PHP $ '=>' Hilfe /"

"^ Календар \\. PHP $ '=>' Kalender /"
^ Календар \\. PHP \\? C = 1 $ '=>' Kalender / "
"^ Календар \\. PHP \\? (C = 1)? Направя = (display. +?)(& година =)?$' => 'Kalender / $ 2 / [NF]"
"Календар \\. PHP \\? (С = 1 &)? Nojs = 1 '=>' Kalender / nojs / [NF]"
"Календар \\. PHP \\? (В = 1)? Направя = (display. +?) И nojs = 1 '=>' Kalender / $ 2/nojs / [NF]"
"Календар \\. PHP \\? (C = 1)? Седмица = (\\ D +) и nojs = 1 '=>' kalender/woche- $ 2/nojs / [NF]"
"Календар \\. PHP \\? (В = 1)? Месец = (\\ D +) и година = (\\ D +) и nojs = 1 '=>' Kalender / $ 3 / $ 2/nojs / [NF]"
"^ Календар \\ PHP \\ направя = getinfo и (в = 1 &) дни = (\\ г +) -.?? (\\ Г +) - (\\ г +) (& C = 1) $? '=>' Kalender / $ 2 / $ 3 / 4 / "
"^ Календар \\. PHP \\? Направя = getinfo & E = (\\ D +) (и ден = [0-9 \\ -]+)?(& C = 1)? $ '=>' Kalender/ereignis- $ 1 /"
"^ Календар \\. PHP \\? (И =&)?( в = 1 &)? (Седмица = &)? Месеца = (\\ г +) и година = (\\ Ð +) (и в = 1)? (И направи = displaymonth)? $ '=>' Kalender / $ 5 / $ 4 / "
"^ Календар \\. PHP \\? C = 1 & седмица = (\\ D +) (и направи = displayweek месеца =.+?)?$' => 'kalender/woche- $ 1 /"

Така имате достъп до сайта на моя живот не е възможно от съображения за сигурност, съжалявам (дори Jelsoft персонала не получите достъп от мен).

Нека ме познават, които Infos имате нужда и аз съм щастлив да ги предоставя на вас.

Мога да ви пишете ми vbseo_all.xml настройки, ако мислите, че това е конфликт vbseo. Просто ми изпратите имейл чрез PM

StarBuG
14-12-09, 09:46
Когато Root Force форум като начална страница? NO patientenfragen.net / EN / не работи
както и patientenfragen.net / EN / index.php

patientenfragen.net (немски, основния език) обаче все още не работи (виж съобщение за грешка по-горе)

Но patientenfragen.net / index.php не работи

Всяка повече идеи?

Ако имате MSN или ICQ да ми изпратите вашата лична и мога да ви покажа поведението живеят;)

PS:
Аз не искам да използва index.php нито index.php?

Аз ги отстранява от Определете Homepage Псевдоними, когато инсталирах vBET но аз наистина не ми харесва.
Моля, промяна, която за в бъдеще.
Това е сериозен теч на въпрос на PR!

vBET
15-12-09, 03:04
Както виждам, все още има проблем с redeclaring функция. Не мога да се провери какво точно се случва, но ако сте направили съответните промени в vBSEO файла, както е описано в ръководството за монтаж, тогава само идея в този момент имам е, че някои правилото, което поставя обратно към vbenterprisetranslator_seo.php файла - това не трябва да се случва и Не виждам как е възможно, но без да се проверява Аз нямам други идеи в момента.

Моля, отидете vbenterprisetranslator_seo.php и на същото издание, като включва / functions_vbseo_createurl.php - така да намерите vbseo_thread_seotitle функция и ако клауза около него. Моля, кажете ми Дали тя помага.

Разбирам вашите въпроси на сигурността, но все още можете да направите копие на форум - премахване на най-доволни и да оставите само някои сляпо съобщения. Това, което трябва да ви помогне, е да отиде в точната конфигурация на точното сървър и да видим какво се случва и да разберете защо. vBET се използва от много форуми - такива неща се случва никъде другаде, така че за съжаление ние не сме в състояние да ви дам отговор от ръка, дори и ако ние ще бъдем много щастливи да ви помогнем.

За Определете Homepage Псевдоними - ние ще направи някои експерименти в тази област. Като си спомням vBSEO изроди, ако пренасочите е направена просто да се "/", така че ние трябва да се направи вътрешен пренасочи към index.php (не е видял от браузъра) - Определяне на свой прякор, той ще прави пренасочване контур. Ние ще я проверите отново и да видите как да се избегне това, но моля, не забравяйте, че сега говорим за функционалност на други мод и ние не носим отговорност за неговото поведение - ние даваме начин да се интегрират с vBSEO, но все пак какво се случва вътре на vBSEO се случва вътре vBSEO ... Добавено в TODO списък, за да разследва този въпрос отново. Също така моля, опитайте да се определят такива псевдоними в Htaccess vBET съгласно правилата - така че ще ви даде 301 пренасочат избягване на течове и vBET все още ще бъде в състояние да работят, тъй като би било преди не е ли след това (в vBSEO, които ще правят 301 за искане vBET) . Но моля се държа с такива експерименти, докато ние направихме vBET работи добре на вашия форум.

StarBuG
15-12-09, 10:13
ако правя промени да vbenterprisetranslator_seo.php получавам празна страница

vBET
16-12-09, 00:02
В този момент единственото нещо, което ми идва на ум е, че по някакъв начин, имате вътрешно пренасочване контур. Ти дойде да vbenterprisetranslator_seo.php след това той отива vBSEO и vBSEO прави вътрешен пренасочи отново да vbenterprisetranslator_seo.php не знам ли, наистина се случи, но това е моето предположение, тъй като не мога да го проверите. Това би обяснило защо сте имали redeclaring грешка и защо след промените, ще получите празна страница сега.

Ако имате идея какво може да доведе до това (някои конфигурация vBSEO), моля да ги коригирате. В противен случай, моля отидете с инсталация и интеграция на процедурата, още един път - стъпка по стъпка. Уверете се, че всичко е както трябва да бъде.
Ако след този въпрос все още се случва след това, ние се нуждаят от достъп детайли, за да бъде в състояние да даде на нашата подкрепа в този случай. Ако не истински форум, след това копие (може да бъде без реални данни теми - имаме нужда от вашата конфигурация).

vBET
17-12-09, 01:11
Голяма благодарност за даване на достъп до копие на форум. Вашите потребители ще се радваме да знаят, че сте изтрили всички техни данни в копие, за да запазите личния им живот:)

Решени на издаване: D
Добавих този ред на вашите vbenterprisetranslator_seo.php:

$_SERVER['REDIRECT_URL'] = '/vbseo.php';

Също така, моля, имайте предвид, че можете да зададете опция vBSEO: Сила Форум корен като началната страница? Така че няма да има PageRank Теч на вашите собствени форума.

И тук идва още една страхотна новина - изглежда, че след промяната в vbenterprisetranslator_seo.php е възможно да се използва vBSEO опцията "Определяне Homepage Псевдоними" - това е просто необходими, за да променят първото правило:

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]

Аз ще го тествам и на нашите 3 различни форуми с vBSEO. И ако той ще работи там, аз ще включва това промени в официалното съобщение:)

Надяваме, че вие сте много щастлив сега:)

StarBuG
17-12-09, 05:34
Работи!

Чудесно, благодаря ти

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1