View Full Version: Решени Не ивица далеч не превежда тагове за заглавие, език по подразбиране
vBET 4.3.0 seems to handle the < !--vBET_SNTA--> (Минус пространство, разбира се) етикет лошо за титлата маркер в дома на форум.
Ако използвам не превежда тагове, раздела в браузъра представят вярно непреведен текст за преведени езици. Но за languge форум по подразбиране (най-малко, когато това е английски) показва тагове в раздела. vBET пропуска да се лиши от етикет.
Firefox 4.0.1 и Opera 11.10
kamilkurczak
17-05-11, 08:06
Здравейте,
Моля, имам нужда от URL на конци или страница с този въпрос:)
Благодаря
Използвате ли notranslate тагове на конци заглавие? То не трябва да се използват там! Моля, обърнете внимание, че ти искате да запазите заглавие не е преведено, тогава трябва да използвате langtitle с код на език, което не съществува, например langtitle =] (без пространство). Моля, имайте предвид, че Еврофутбол не подкрепят тагове в заглавията на всички. Направихме много усилия за подкрепа на langtitle тагове в заглавието и това е само етикет се поддържа в заглавие. За надеждност и производителност, ние не подкрепяме превод на заглавието от същата BBCode като за превод - това от langtitle BBCode.
Моля, информирайте, та да помогне. Ако аз не разбрал нещо, то моля изпратете URL на страница, когато можем да видим проблема.
Не, аз не говоря за Заглавие на тема. Говоря за опаковане vboptions.bbtitle с етикет VBET_SNTA в FORUMHOME част шаблон.
Когато търсите в преведена страница, всичко е правилно обработват, така че Адон е определено четене етикет. :) Но когато погледна към форум страница с форум на езика по подразбиране е правилно обработват навсякъде, но увити в HTML-тагове СОБСТВЕНОСТ, където не лиши от етикет, когато той не е необходим.
Така че това, което аз съм се опитва да запази непреведени е името на форума (Опция -> Име на сайта -> Име на Форума).
Аз ви изпращам PM с линк.
OK аз го виждам, след като изпратите връзка в PM. Две неща:
1. Той е безвреден, защото е само HTML коментар
2. Разбира се, ние ще провери по-тясно и правилна - син, аз ще ви дам повече информация.
Възпроизведени и решават:) решение ще бъде включен в следващата версия.
За бързо решение на проблема, моля:
1. Отворете / включва / vbenterprisetransaltor_functions_hooks.php
2. Търсене:
$output =& str_replace(array('', ''),'', $ Изход);
3. Заменя се с:
$output =& str_replace(array('', '', ''),'', $ Изход);
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):