View Full Version: Решени Филтриран думите на конци заглавие се превежда
Що се на заглавието. Филтриран думи, намерени в заглавие се превежда.
kamilkurczak
10-05-11, 18:27
Здравейте,
Моля, поставете тук линк към вашия сайт и страница с този въпрос, защото имам нужда от повече информация
Благодаря
Тук можете отидете:
Общността Новини и насоки (http://www.predatoryfishkeepers.com/forums/forumdisplay.php?2-Community-News-amp-Guidelines)
"ПФК" е филтриран дума.
kamilkurczak
12-05-11, 15:12
ОК аз ще го проверя за вас
Здравейте. Камил е на почивка и аз съм като му случаи. Аз не знам реши, че от PM или въпрос все още е жив (виждам състояние "да обясни") - така че, моля потвърдете направите, имате нужда от помощ със своя издаване или могат да бъдат маркирани, както е решен?
Това все още трябва да бъдат решени.
Ако искаш да кажеш параметър Игнорирани думи / изречения, а след това не е грешка на всички. Моля, прочетете описание на параметър:
Кои думи / изречения трябва да се пренебрегва по време на превод. Това ще има ефект само на създадени съобщения след дума / изречение е добавен тук. Тя автоматично ще непрозрачен игнорирани думи / изречения от входящите съобщения в notranslate BBCode поддържа: мнения, групови съобщения, картина коментари, посетителски съобщения и лични съобщения. Тя няма да има ефект на думи извън съобщения - за тези, просто не се използва преведени място в подходящия шаблон. Тя ще разполага и няма ефект върху заглавие на съобщение - само на съдържанието на съобщението. Използвайте отделен ред за всеки игнориран дума / изречение. Тя е чувствителна!
В подкрепа на новосъздадените добавя игнорирани думи във вече съществуващите съобщения, моля използвайте Непрозрачни Игнорирани Думи функционалност.
Така че ако е за тази конфигурация, след това, ако искате да работи също така и за заглавия, моля, направи нова длъжност в Feature Искане. В този момент ние имаме начина, по който да го подкрепи там, но никой не пита за него, така че това не е необходимо. Ако имате нужда от него - моля пишете нов пост там, така че ние ще бъдем в състояние да управлява функцията ново искане.
Ако е за нещо друго, то моля да го опиша с повече информация, така че аз ще знам какво точно е:)
Изглежда, че това, което имах нужда. Ще се повиши искане там. Благодаря.
OK така че този въпрос е затворен. Ние ще запазим дискусия в раздел функция искане:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):