PDA

View Full Version: Решени Бяла страница за вход.

Taurus
13-10-10, 12:10
Когато даден член не е поставила си език по подразбиране и при влизане се пренасочва към страницата за редактиране профила му, където той трябва да определи неговия език, те ще получат една бяла страница.

Как да решим това, моля?

CreativX (http://creativx.net/forums/profile.php?do=editprofile)

Това е страница, като член получава пренасочени, че е бял.

kamilkurczak
13-10-10, 12:27
Аз съм член и не сте задали си език по подразбиране. При влизане съм пренасочени да редактирате страницата с моя профил, където трябва да редактирате моя език, но имам нормална страница, добър превод и др.
Какво трябва да направя?

Taurus
13-10-10, 12:30
Е, аз не знам защо не се получи, че бяла страница. Имах много оплаквания за това, и аз дори да се опита с потребителско име кодер, и след това също има бяла страница.

kamilkurczak
13-10-10, 12:44
Хммм аз го пробвах на Opera, Firefox и IE, и все още не има празна страница. Ако искате, мога да изпратя screenshoot към вас.
1. така че се опитайте да изчистите "бисквитките"
2. дай ми повече информация как да го възпроизвежда.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1